Καλημέρα! Είμαι ένα ράκος! 5η μέρα ξημερώνει με το 37 περίπου, ημερών λαμπραντόρ μου. Την πρώτη μέρα πήγα να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο, αλλά σιγά σιγά ενθουσιάζομαι! Δεν είχα ποτέ σκύλο υπο την προστασία μου και τώρα που το πήρα απόφαση και γουστάρω θέλω να κάνω ότι καλύτερο για να περάσουμε όλοι καλά και να έχουμε όσες πιο πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Γι΄αυτό καλοί μου άνθρωποι δώστε μου τις πολύτιμες συμβουλές σας. Όπως σας είπα πρόκειται για ένα κουτάβι αρσενικό λαμπραντόρ (εντάξει έιναι κούκλος, σαν ψεύτικος). Μου το χάρισε φίλος, οχι απο pet shop, με μάνα υπέροχη! (τον μπαμπά δεν τον ξέρω). Μένω σε διαμέρισμα, μεγαλούτσικο, αλλά διαμέρισμα! Είμαι διατεθειμένη να κάνω πολλές βόλτες, ατέλειωτες, σε βουνά θάλασσες και όπου αλλού. Σε αυτή τη φάση το κουτάβι κοιμάται πολύ, αλλά τις τελευταιές μέρες διακρίνω μια ζωηράδα. Πιθανότατα διότι έχει αρχίσει να μαθαίνει το χώρο. Έχει αρχίσει να ψιλομασουλάει καρέκλες και τα συναφή και προβλέπω το τι με περιμένει. Αυτό που με ψιλοφρικάρει είναι πως με δαγκώνει διαρκώς και με πάθος. Καταλαβαίνω πως είναι φυσιολογικό, αλλά σε αυτή την ηλικία μπορώ να αρχίσω να το μαλώνω; Καταλαβαίνει; Με έχει ξεχέσει παντού και έχουμε καταφέρει να κατουράμε σε πάνες, που είναι ψεκασμένες με σπρευ απο το pet shop. Εχθές πήγαμε για πρώτη φορά στον κτηνίατρο και μας βρήκε καλά. Την άλλη εβδομάδα θα πάμε για τα πρώτα μας εμβόλια. Ο γιατρός είπε πως πρέπει να κόψουμε σιγά σιγά το γάλα (σκόνη, υποκατάστατο του μητρικού) και να ξεκινήσουμε κονσέρβα, σιγά σιγά θα γίνει μετάβαση σε ξηρά τροφή. Πως σας ακούγεταιι αυτό; Την κονσέρβα την τάραξε σήμερα!!! Για να τελειώνω και να μην σας κουράζω και άλλο, μεταξύ άλλων θα ήθελα να ρωτήσω, απο πότε ένα κουτάβι μπορεί να αρχίζει να εκπαιδεύεται και να καταλάβαίνει τι πρέπει να κάνει; Πως πρέπει στην παρούσα φάση να αντιμετωπίσω την μανία του να με δαγκώνει ; Και ότι άλλο μου πείτε θα το διαβάσω με προσοχή!
Θέλω να του αφιερώσω όσο χρόνο θέλει. Θέλω να περνάμε και οι δύο καλά όμως. Είμαι πολυ ανχωμένη, άλλαξε η καθημερινότητά μου, παρόλο που ήταν δικιά μου επιλογή μου δε λέω, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ πολύ! 3 και τέταρτο η ώρα! Κοιμάται ο μικρούλης μου, αλλά για πόσο;;;;;;;;; χαχα!
Θέλω να του αφιερώσω όσο χρόνο θέλει. Θέλω να περνάμε και οι δύο καλά όμως. Είμαι πολυ ανχωμένη, άλλαξε η καθημερινότητά μου, παρόλο που ήταν δικιά μου επιλογή μου δε λέω, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ πολύ! 3 και τέταρτο η ώρα! Κοιμάται ο μικρούλης μου, αλλά για πόσο;;;;;;;;; χαχα!
Last edited: