Βοήθεια για τη Θέα- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη

Την ονομάσαμε έτσι γιατί την βρήκαμε σε ένα σημείο της Χαλκιδικής με εξαιρετική πραγματικά θέα!

Είναι μία κούκλα, καλοσυνάτη, ζωηρούλα, πολύ φοβισμένη όμως, και με πρόβλημα αναπηρίας, σοβαρό.
Στην Κτηνιατρική μας είπαν ότι μπορεί να χειρουργηθεί, θα είναι όμως δύσκολη επέμβαση, και άγνωστη η έκβασή της.

Έτσι, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερα πρώτα να υιοθετηθεί από ανθρώπους, οι οποίοι θα της δώσουν την αγάπη που χρειάζεται για να ξαναεμπιστευθεί τη ζωή, και μελλοντικά θα αποφασίσουμε για το ενδεχόμενο του χειρουργείου.
Η Θέα είναι μικρούλα και σε ηλικία, και σε κιλά, και αναζητούμε το καλύτερο γι’αυτήν.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Θέα, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ "ΑΓΑΠΗ"

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Είμαστε σίγουροι ότι θέλει χειρουργείο;
Ξέρω σκύλο που οι καλύτεροι γιατροί (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) το στέλνανε χειρουργείο για ορθοπεδικό πρόβλημα. Οι άνθρωποι ετοιμάστηκαν να πάνε το σκύλο Αγγλία για χειρουργείο και τελικά ο σκύλος επανήλθε με βιταμίνη C και ηλιοθεραπεία!

Αυτό που έχει η σκυλίτσα μοιάζει με knuckling over και νομίζω διορθώνεται και χωρίς χειρουργείο* όσο τραγική και αν είναι η όψη του σκύλου. Ψάξτο λίγο.

* edit με διατροφή, νάρθηκες, βιατμίνη C και ήλιο.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αναστασία δεν ξέρω καθόλου τί έχει γίνει με τη σκυλίτσα, τη βλέπω μεν στο καταφύγιο αλλά δεν ξέρω το ιστορικό.
Θα ενημερώσω την υπεύθυνη πάντως. Μακάρι να είναι τέτοια η περίπτωση.
Εγώ νόμιζα ότι είναι κάτι σε δυσπλασία.
Πάντως δεν φαίνεται να πονάει. Πηδάει ένα μέτρο και επιτόπου και ανεβαίνει στο σπιτάκι της!

Όπως και να έχει είναι ένα σκυλάκι που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και θα ήταν ότι καλύτερο να έβρισκε ένα σπιτάκι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog