Βοήθεια για επιλογή σκύλου

roulats

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
4
0
μου ειπανε οτι ειναι πολυ κακοι χαρακτηρες,ειναι αληθες?και μαλιστα μου το ειπες κοπελα που εχει pet shop, και oτι westy σε κουρεμα τις εχει κανει το μαγαζι ανω κατω...και επειδη ειμαι μικροσωμη σχετικα οτι δεν θα μπορω να την κανω καλα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μην ακούω για πέτ σοπ και απόψεις περι σκύλων......
θα γίνω σπαστικός αλλά είναι λάθος να κάνετε αυτήν την ερώτηση σε αυτό το τόπικ-καλό θα ήταν να ανοίγατε ένα καινούργιο με τίτλο "βοήθεια για επιλογή φυλής" π.χ.

θέλετε ή να το κάνω εγώ για εσάς?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πολύ γενικό αυτό που σου είπε η κοπέλα μιας και για να είναι έτσι το σκυλί που αντιμετώπισε εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες όπως :

- Aπό ποίο μέρος είχε παρθεί το συγκεκριμένο σκυλί (εκτροφείο, πετ σοπ, byb)
- Aν εκπαιδεύτηκε το σκυλί επαρκώς.
- Αν η συγκεκριμένη groomer είχε την εμπειρία να αντιμετωπίσει ένα σκυλί που δεν έχει ξανά κάτσει σε τραπέζι grooming.
- Aν ο ιδιοκτήτης δεν κατάστρεψε το σκυλί.

Άρα μιλάμε για αν το σκυλί ήταν πράγματι westie, αν είχε ξανά κουρευτεί - στριπαριστεί - καλοπιστεί.., αν η groomer ήταν έμπειρη.. (πράγμα που δεν την τιμάει από θέμα γνώσεων να γενικεύει ολόκληρη φυλή από έναν πελάτη της..)..αν ο ιδιοκτήτης έχει κάνει σφάλματα που να ορίσουν τον τελικό χαρακτήρα του σκυλιού..αν το σκυλί μεγάλωσε σε σωστό περιβάλλον..

Με λίγα λόγια τα westie είναι terrier πράγμα που μιλάει από μόνο του..

Πολλές πληροφορίες θα βρεις εδώ.

roulats

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
4
0
σας ευχαρηστω πολυ ολους σας...αν μπορουσες να το κανεις αυτο kokoni θα σου ημουν εθγνομων

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ωραίααααα

καταρχήν μακριά απο πέτ σοπ-ήμαρτων....το σκυλιά δεν είναι εμπορευσιμα προιόντα....
για westie δεν ξέρω
αλλά ένα σκυλί αγορασμένο απο εκτροφέα με αγάπη στην φυλή απο έναν ιδιοκτήτη που θα το κοινωνικοποιήσει σωστά και δεν θα το κακομάθει (όντας σε επικοινωνία με τον εκτροφέα πάντα) πιστεύω πως δεν θα είναι ποτέ παλιοχαρακτήρας

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τα westie με σωστό χειρισμό (όπως κάθε σκυλί) είναι εξαιρετικοί σύντροφοι για την οικογένεια.