Βοήθεια! !! Εχω ενα κλαψιαρικο πιντσερ !!!

Ελενορ

New Member
25 Δεκεμβρίου 2015
4
0
31
Καλησπερα!!! Πριν 2 μερες μου εφερε ο αντρας μου ενα μινι πιντσερ 1,5 μηνων και εχω σοβαρο προβλημα. Σημειωση εχω και ενα μωρακι 10 μηνων! εχω λοιπον περιορισει το σκυλι στη κουζινα λογω χαλιων μεχρι να μαθει . Κατα η διαρκεια της ημερας αμα το αφησω κατω κλαψουριζει(βασικά ουρλιαζει) συνέχεια, παρολο που ειμαστε ολοι εκει θελει να ερθει πανω μας να κοιμηθει αλλιως δεν σταματαει. Επισης τα βραδια αν τον αφησουμε μονο του να κοιμηθει σηκωνει ολη τη γειτονιά οση ωρα κ να τον αφησουμε ! Τι μπορω να κάνω να τον ηρεμησω;;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δώρο για τα Χριστούγεννα το μικρό?

1.5 μηνών είναι πολύ μικρό και έπρεπε να είναι με τα αδερφάκια του, όχι μόνο του με ανθρώπους. Λογικό ειναι να σκούζει και να κλαίει, θέλει την προσοχή σας. Όλα τα μωρά κλαινε.
Ή που θα το γυρίσετε πίσω (γιατί προφανώς είναι από ανεύθυνη γέννα) και στο συνιστώ άμεσα γιατί χάνει σημαντικότατα μαθήματα συμπεριφοράς, ή που θα στρωθείτε στο διάβασμα για το πώς χειριζόμαστε κουτάβι τις πρώτες μέρες στο σπιτι και μετά, αντιλαμβανόμενη όμως ότι πρέπει να του διδάξετε εσείς αυτά τα μαθήματα που θα έπαιρνε από τη μανα του... με ό,τι συνεπάγεται αυτό λόγω της απειρίας σας.

Ελενορ

New Member
25 Δεκεμβρίου 2015
4
0
31
Λιγο δυσκολο...μου το έφεραν απο εξωτερικο! Το ξερω οτι μου το έφεραν νωρίς αλλα τωρα τι να κανω;; γιατι το κανει αυτο;;

Ελενορ

New Member
25 Δεκεμβρίου 2015
4
0
31
Ξερω οτι τα πιντσερ αν δεν εκπαιδευτούν σωστα σου περνουν τον αέρα. Τωρα ειναι συνεχεια σε μια αγκαλια υπάρχει περίπτωση να μην εκπαιδευτει σωστα; ποτε να ξεκινησω εκπαίδευση;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ξερω οτι τα πιντσερ αν δεν εκπαιδευτούν σωστα σου περνουν τον αέρα. Τωρα ειναι συνεχεια σε μια αγκαλια υπάρχει περίπτωση να μην εκπαιδευτει σωστα; ποτε να ξεκινησω εκπαίδευση;
χτες....
όπως ήδη έγραψα μαθηματα συμπεριφοράς παίρνει από τη μάνα του, επιλέγοντας να την υποκαταστήσετε είστε υποχρεωμένοι να του τα δώσετε εσείς.
Αυτό το "παίρνει τον αερα", δεν το αντιλαμβάνομαι όταν μιλάμε για κουτάβι. Όρια θέλει τα οποία θα τεθούν μέσω εκπαίδευσης. Ασχοληθείτε άμεσα ωστε να μην υιοθετεί λάθος όρια και συμπεριφορές λόγω ανοχής ή απειρίας σας.

υγ: από το εξωτερικό πώς ήρθε; Απαγορεύεται να ταξιδέψουν μικρότερα από μια συγκεκριμένη ηλικια.

Ελενορ

New Member
25 Δεκεμβρίου 2015
4
0
31
χτες....
όπως ήδη έγραψα μαθηματα συμπεριφοράς παίρνει από τη μάνα του, επιλέγοντας να την υποκαταστήσετε είστε υποχρεωμένοι να του τα δώσετε εσείς.
Αυτό το "παίρνει τον αερα", δεν το αντιλαμβάνομαι όταν μιλάμε για κουτάβι. Όρια θέλει τα οποία θα τεθούν μέσω εκπαίδευσης. Ασχοληθείτε άμεσα ωστε να μην υιοθετεί λάθος όρια και συμπεριφορές λόγω ανοχής ή απειρίας σας.

υγ: από το εξωτερικό πώς ήρθε; Απαγορεύεται να ταξιδέψουν μικρότερα από μια συγκεκριμένη ηλικια.
Έχω μεγαλωσει κι άλλο σκυλακι πολυ καλα εκπαιδευμενο απλα αυτος ηρθε στη σωστη ηλικια πιθανώς και δεν μου έκλαιγε!
Δεν γνωριζω το πως ακριβως ηρθε γιατι ηταν δωρο , αλλα υποθετω λαθραία!
Έχετε μήπως εσεις καμια ιδεα πως θα το εκπαιδευσω τουλάχιστον να μη θελει συνεχεια αγκαλιά ή θα γινει με τον καιρο;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
καλησπέρα χρόνια πολλά
να υποθέσω ότι ήρθε από την ουγγαρία...
τα σκυλάκια πρέπει να αποχωρίζονται από την μάνα τους τουλάχιστον 56 με 60 ημερών
αυτά που ταξιδεύουν στο εξωτερικό πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 μηνών ώστε να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολίων τους και να μην είναι επικίνδυνα να μεταφέρουν ασθένειες...
όλα αυτά βάση νόμου....
πάμε τώρα στο δια ταύτα
το κουταβάκι κλαίει γιατί έχει αποχωριστεί την μητέρα του...
μια και είσαι φρέσκια μάνα φαντάσου να πάρουν το παιδί σου στην ηλικία των 2 ετών και να το δώσουν αλλού..
δεν νομίζω να κάνει χαρές και πανηγύρια...
αυτό που το κουτάβι αυτή τη στιγμή χρειάζεται είναι χρόνος κάτι που με το μωρό στην ηλικία που είναι νομίζω δύσκολα θα του δωθεί...
αυτά είναι τα προβλήματα των ζωντανών δώρων χριστουγέννων κλπ
δεν είναι συνήθως συνειδητές επιλογές του τι φορτίο κουβαλάνε
εύχομαι να έχεις ατσαλένια νεύρα και να μην καταλήξει βιαστικά έξω από το σπίτι...
αυτό που χρειάζεσαι είναι εκπαίδευση στο μικρό σου
να μην λερώνει, να μένει μέσα και μόνο του κ.α.
σε αυτό θα σε βοηθούσε ένα πάρκο σκύλων... να το έχεις με ενα χαρτόνι οντουλέ για βάση ώστε να μην φοβάσαι αν λερώνει που θα λερώνει και να μάθει σιγά σιγά μαζί σας και μόνο του...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα