Βιταμίνες σε κουτάβι

diesel-rott

Active Member
19 Ιανουαρίου 2013
40
0
Παιδιά θέλω να ρωτήσω για τις πολυβιταμινες και ασβέστιο σε κουτάβια μεγάλοσώμα. Αλλοι λένε να μην δίνουμε εάν τρώνε μια καλή ξηρα τροφή, άλλοι λένε ότι πρέπει να δίνουμε και άλλοι λένε ότι πρέπει να δίνουμε μόνο πολυβιταμινες και όχι ασβέστιο. Για τα μεγαλώσομα κουτάβια. Εσείς τι λέτε; Ποιο είναι το σωστό ή τι κάνατε εσείς στο δικό σας όταν ήταν κουταβι;;;;;;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγώ ξέρω ότι θα πάρω βιταμίνες όταν θα κάνω εξετάσεις αίματος ή γενικές και δω ότι έχω έλλειψη από αυτές!
Το ίδιο και σε ασβέστιο!
Το ίδιο και σε ο,τιδήποτε άλλο!

Το ίδιο θα κάνω και στον σκύλο μου!

Ευτυχώς δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο!Συνέχεια προσπαθώ για καλή διατροφή εμού και του σκύλου μου!

Το μόνο που έχω κάνει είναι να δίνω χονδροιτίνη/γλυκοζαμίνη όταν ξεπερνώ τα όρια άσκησης, εμπειρικά!Και στον εαυτό μου και στον σκύλο!:D
Και αυτό το κάνω μόνο και μόνο γιατί θέλω άμεση και ταχεία αναπλήρωση των χαμένων!

diesel-rott

Active Member
19 Ιανουαρίου 2013
40
0
Το ρώτησα αυτό γιατι μια ξηρα τροφή όσο καλή και αν είναι μπορεί κάπου να υστερεί οπότε δίνοντας συμπληρώματα μήπως ήταν καλητερα, αλλα έτσι όπως το εθεσες έχεις δίκιο. Περιμένω να ακούσω και άλλες απόψεις απο εσάς και όχι απο οποιονδήποτε που θέλει να πουλήσει... Κατάλαβενεται τι εννοώ .

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Aν δίνεις καλή τροφή δεν χρειάζεται κανένα απολύτως συμπλήρωμα, μπορεί αντίθετα να κάνεις ζημιά στο σκύλο. Η λήψη ασβεστίου πρέπει να είναι σε συνάρτηση με το φώσφορο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog