Βεβιασμενες αποσπασεις στην βολτα

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Ειμουν σημερα με τον Παρη σε ενα παρκο κοντα στο σπιτι μου

το παιχνιδι μας τον τελευταιο καιρο ειναι το εξης

ο Παρης στο 10μετρο λουρι στο κατσε εγω 10 μετρα μακρυα

εχω μια σκασμενη μπαλα που του αρεσει να δαγκωνει

του φωναζω " ελα " ερχεται καθεται , τοτε τον αφηνω να δαγκωσει την μπαλα και παιζουμε tag of war μετα " αστο " και "κατσε" απομακρυνομαι παλι 10 μετρα και παει λεγοντας

σημερα και αφου καταφερα να στρεψω την προσοχη του πανω μου γιατι κοιτουσε να με γραψει παλι ...

ερχεται ενας με εναν σκυλο σωνει και καλα να τον φερει να παιξει με τον Παρη ενω του ειπα να μην το κανει :mad:

συν οτι μου ελεγε συνεχεια λυστον και λυστον ενω του εξηγησα γιατι τον εχω δεμενο :mad:

τελικα το σκυλι του ενα θυληκο αφου μυριστηκε με τον Παρη εβγαλε κατι φοβισμενα κλαψουρητα και οπως πηγαινε βολτα το αφεντικο της τον πηρε και φυγανε απο το παρκο :p

αποτελεσμα ο Παρης να με γραψει εκει κανονικα και εγω να προσπαθω νε σκεφτω εναν τροπο να τον κανω να στραφει παλι σε εμενα να κανουμε ενα τελευταιο " ελα " για να κοψω το παιχνιδι οσο με επαιρνε ακομα

στον σκυλο του να κανει οτι θελει ο καθενας οι υπολοιποι που προσπαθουμε να κανουμε κατι με τους σκυλους μας ειμαστε λαλακες ;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προσωπικα τον φωναζω και αν δεν με ακουσει γυρναω την πλατουλα μου λεω "φευγω" και προχωραω κανονικα προς την αντιθετη κατευθυνση!Ειτε οταν εχει βρει κατι και θελει επιμονα να κατσει εκει ειτε οταν εχει τελειωσει η βολτα και πρεπει να τελειωσουμε το παιχνιδι με τα υπολοιπα σκυλια!

Πλεον ειμαι ικανοποιημενος γιατι με το "Αδαμ" σηκωνει το κεφαλι να δει που ειμαι και με το "ελα" ερχεται...βεβαια υπαρχουν και πολλες φορες που με γραφει κανονικοτατα οπως προχθες που πρωτη φορα στην ζωη του ειδε Καυκασιο και σαστισε και τον παραξενεψε το μεγεθος,αφου τον κοιτουσε κανα μισαωρο...:paja1::paja1::paja1:

Βεβαια εμεις ειμαστε κουταβι ακομα...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έτσι της έκανα και εγώ! της άφηνα το λουρί ολόκληρο απομακρυνόμουν λίγο και της έλεγα γειά σου Μαίρα... χωρίς να την τραβήξω καθόλου,,, μετα το γειά σου δίπλα μου πάντα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγω δεν κατάλαβα το πρόβλημα.... τον είχες ήδη φωνάξει οταν αποσπάστηκε? Γιατι αν δεν τον είχες φωνάξει, απλά δεν τον φωνάζεις οταν βλέπεις οτι "βρισκεται αλλόύ"....

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ναι ειχε ξεκινησει να ερχεται οταν αμοληθηκε ο αλλος με την σκυλα του

βασικα αυτο που με ενοχλησε ειναι η εμμονη του αλλου να παιξει ο σκυλος του μη σεβομενος ο ιδιοκτητης το τι εκανα εκεινη την ωρα ενω του εξηγησα

και συν οτι φοβαμαι μην προχωρησει η κυριαρχικοτητα του Παρη σε αλλους σκυλους και στα παιχνιδια του και εχουμε τρεχαματα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97