Βγαλαμε κ γλωσσα

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D.Ο μικρος μου εχει βαλει ενα δεντρακι στο ματι κ ΟΠΟΤΕ το βλεπει γουσταρει απιστευτααα :confused: το θεμα μου ειναι πως οταν του λεω ΜΗ αρχιζειι να με γαυγιζει κ μετα καθετε σε θεση (platz.) κ σε αλλα πραγματα που βλεπει κ γουσταρει κ παει,αλλα οταν ακουειι ΜΗ!!:mad: ΤΑ ιδια.:confused::confused::confused::confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Sorry αλλά δεν κατάλαβα. Τι ακριβώς θέλει να κάνει με το δεντράκι και με όλα τα άλλα που γουστάρει και που είναι και κακό και του λες "μη" ; :confused:

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
δεν καταλαβα τιποτα!:D
βγανουμε εξω για την βολτα μας,γυριζουμε, μεχρι να πιουμε το νερακι μας, να βρουμε το μπαλακι μας, κ να παιξουμε λιγακι;) Υπαρχει ενα δεντρακι στη μεση του κηπου μας οπου τρελενεται κ παει κ το μασουλαει (στα κρυφα ;)) οταν του λεω ΟΧΙΙ:mad: ΑΡΧΙΖΕΙ κ με γαυγιζει :eek:

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
Sorry αλλά δεν κατάλαβα. Τι ακριβώς θέλει να κάνει με το δεντράκι και με όλα τα άλλα που γουστάρει και που είναι και κακό και του λες "μη" ; :confused:
απλα βρε παιδια να μην το χαλασει κ αυτο εχει καταστρεψει ολο τον κηποοο κ εμεινε ενα ρημαδοδεντρακι κ παει κ το σπαειι για να μασουλαει τα κλαδακια ΑΠΛΑ οταν του λεω ΟΧΙΙ με γαυγιζει:):):):)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
αααα ρε το δεντρακι το ατιμο!!να το ξεριζωσεις!:D:paja1:

περα απο την πλακα...απλα του εχει μπει στο μυαλο να κανει αυτη την "ζαβολια"...ισως ετσι σου τραβαει και την προσοχη σου και του αρεσει αυτο...τα εχει κανει και ο δικος μου,αυτα...

νομιζω οτι παρεα με το γαυγισμα θα σου κουνα και την ουρα,σωστα?

p.s ποσο μηνων ειπαμε οτι ειναι?

να τον απομακρυνεις απο το σημειο και αν συνεχισει,αν τον περιορισεις ή να τον δεσεις για 10 λεπτα περιπου.Αν συνεχισει και μετα το δεσιμο,ξανα να τον δεσεις...με λιγα λογια...θα του δειξεις τι θες ΕΣΥ να κανει τι πρεπει και τι δεν πρεπει...θα του κοψεις και τον "Αερα",απο τωρα...

Last edited:

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
αααα ρε το δεντρακι το ατιμο!!να το ξεριζωσεις!:D:paja1:

περα απο την πλακα...απλα του εχει μπει στο μυαλο να κανει αυτη την "ζαβολια"...ισως ετσι σου τραβαει και την προσοχη σου και του αρεσει αυτο...τα εχει κανει και ο δικος μου,αυτα...

νομιζω οτι παρεα νε το γαυγισμα θα σου κουνα και την ουρα,σωστα?

p.s ποσο μηνων ειπαμε οτι ειναι?
ναι την κουνα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
τωρα τον δεκεμβριο μπαινουμεεε στονν 4οοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Τώρα μάλιστα, συνεννοηθήκαμε :) Μωρέ μικρούλης είναι. Για παιχνίδι μου ακούγεται όλο αυτό. Μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί του. Επίσης, μπορείς να είσαι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα με το μπαλάκι ώστε να μην προλαβαίνει να περιλάβει το κακόμοιρο το δεντράκι. Νομίζω πάντως και που σου γαβγίζει, δεν πρέπει να σημαίνει και τίποτα. Προς το παρόν τουλάχιστον και με τις παρούσες προυποθέσεις. Μάλλον πρόσκληση για παιχνίδι σου κάνει :)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Τώρα μάλιστα, συνεννοηθήκαμε :) Μωρέ μικρούλης είναι. Για παιχνίδι μου ακούγεται όλο αυτό. Μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί του.
Ax τι γλυκο τι ομορφο , τελειο τελειο, σωροπιασαμε.:mad::mad:

εμενα μου φανταζει για τα πρωτα σημαδια: κυριαρχικοτητας- ηρθε η ωρα να δω ποσο με παιρνει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
εμενα μου φανταζει για τα πρωτα σημαδια: κυριαρχικοτητας- ηρθε η ωρα να δω ποσο με παιρνει.
Φαντάζομαι σου ήταν αδιανόητο να έχεις γράψει μόνο αυτό ε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Πάντως σίγουρα δεν είσαι εγώ. Και αν το "ύφος" μου, σου φάνηκε "γλυκουλιά", sorry που σε σωρόπιασα αλλά θα ήταν μεγαλύτερη πρόκληση να το αγνοήσεις και απλώς να δώσεις τα φώτα σου σ' αυτόν που τα χρειάζεται.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Πάντως σίγουρα δεν είσαι εγώ. Και αν το "ύφος" μου, σου φάνηκε "γλυκουλιά", sorry που σε σωρόπιασα αλλά θα ήταν μεγαλύτερη πρόκληση να το αγνοήσεις και απλώς να δώσεις τα φώτα σου σ' αυτόν που τα χρειάζεται.
οχι ακριβως γιατι το γλυκουλινι σου κρυβει και ενα λαθος που κανουμε ολοι (λιγο η πολυ) τα ανθρωποποιουμε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
οχι ακριβως γιατι το γλυκουλινι σου κρυβει και ενα λαθος που κανουμε ολοι (λιγο η πολυ) τα ανθρωποποιουμε.
Είδες τι καλά που τα γράφεις όταν θέλεις; Πες λοιπόν την εμπειρία σου, την γνώση σου, την εξειδίκευσή σου, την θεωρία σου και ότι άλλο χρήσιμο θέλεις, χωρίς να προσβάλεις κάποιον που δεν ξέρεις. Δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες στον χώρο. Τις εμπειρίες μας παραθέτουμε.

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI

κ εγω αυτο αρχιζω να πιστευω συμφωνα κ μετα οσα διαβασα εδω μεσα σχετικα με το να με γαλωσεις το κουταβι.οτι αλλο μου πειτε :):)καλοδεχουμενο περιμενω τα φωτα κ απο παιδια που εχουν την ιδια φυλη με την δικια μου..κ χωρις σορωπιααα:p:p:p:p:p:p:p:p:p

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
κ εγω αυτο αρχιζω να πιστευω συμφωνα κ μετα οσα διαβασα εδω μεσα σχετικα με το να μεγαλωσεις το κουταβι.οτι αλλο μου πειτε :):)καλοδεχουμενο περιμενω τα φωτα κ απο παιδια που εχουν την ιδια φυλη με την δικια μου..κ χωρις σορωπιααα:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Να φανταστω οτι με το που λες "Μη" αν δεν ακουσει πηγαινεις προς τα εκει,ε?Η καποιες φορες τον κυνηγας κιολας,ε?για να φυγει απο εκεινο το σημειο!Αν το κανεις πιστευω οτι ειναι ενα λαθος να πετυμε σητν παγιδα του και να μπουμε στην διαδικασια να τον κυνηγησουμε!

Και εγω πιστευω μαλλον θεμα κυριαρχικοτητας ειναι...ναι μεν ειναι μικρος ακομα αλλα αρχιζουμε σιγα σιγα να επιβαλλομαστε!

Περιμενω καποιες συμβουλες αντιμετωπισης και εγω γιατι εχω πιασει τον μικρο να φερεται ετσι!Βεβαια εμενα δεν μου γαυγιζει αλλα μολις ανεβασω decibel ερχεται και καθεται μπροστα μου!:D

BRUNO10

Active Member
19 Νοεμβρίου 2009
34
0
KOZANI
Να φανταστω οτι με το που λες "Μη" αν δεν ακουσει πηγαινεις προς τα εκει,ε?Η καποιες φορες τον κυνηγας κιολας,ε?για να φυγει απο εκεινο το σημειο!Αν το κανεις πιστευω οτι ειναι ενα λαθος να πετυμε σητν παγιδα του και να μπουμε στην διαδικασια να τον κυνηγησουμε!

Και εγω πιστευω μαλλον θεμα κυριαρχικοτητας ειναι...ναι μεν ειναι μικρος ακομα αλλα αρχιζουμε σιγα σιγα να επιβαλλομαστε!

Περιμενω καποιες συμβουλες αντιμετωπισης και εγω γιατι εχω πιασει τον μικρο να φερεται ετσι!Βεβαια εμενα δεν μου γαυγιζει αλλα μολις ανεβασω decibel ερχεται και καθεται μπροστα μου!:D

Aκριβωωωωςςςς ;);););););););););)τα ιδια:):):):):):)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παντως εγω δεν τον τσιγκαλω και δεν τρεχω προς αυτον για να του δωσω την ευχαριστηση να βγει απο πανω!Παντα τον δελεαζα προς αλλη κατευθυνση!

Πιστευω οτι αν πεσεις στην παγιδα να ασχοληθεις εστω και μια ματια να τον ριξεις την ωρα που το κανει θα καταλαβει οτι εχει βγει απο πανω και εχει κερδισει το παιχνιδι!Ποσο μαλλον αν πας προς το μερος του η ακομα χειροτερα αν τον κυνηγησεις για να τον επιπληξεις!

Εγω μια φωνη βαζω και ερχεται αμεσως μπροστα μου!Ποτε δεν εχω παει εγω σε αυτον!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul