Βασιλικά σκυλιά;

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Με αφορμή αυτο:
Αρχικό μήνυμα απο ROTTIE
Το πολύ πολύ να της πει ότι είναι βασιλικό yorkshire terrier (ειθίσται να βαφτίζονται τα εκτός προτύπου ως …βασιλικά και να πούλιουνται μαύρο χαβιάρι) και να είναι όλοι (και ο πετσοπάς που δεν του έφεραν το ρουξουνι κολάρο και η φίλη xamiloblepousa που βρέθηκε ξαφνικά με γαλαζοαίματο σκύλο) ευχαριστημένοι! :p
Το πρώτο γατάκι που πήρα ήταν απο εφημερίδα Χαρίζονται γατάκια.
Όταν πήγα να το πάρω βλέπω 2 μαύρα γατάκια αρσενικά 1 μαυρη γάτα η μάνα και ένα σιαμεζάκι θυλικό πήρα λοιπόν το σιαμεζάκι. Το γατάκι είχε μια ουρά σαν Γ των ρωτάω και εγώ τι έπαθε το δάγκωσαν και μου λέει όχι είναι βασιλικό σιαμ :eek: Μικρούλα εγώ που να ξέρω τον πίστεψα.
Τελευταία ακούω πολύ για σκυλια εξαδάχτυλα και βάσιλικά.
Τελικά υπάρχούν;
Μύθος ή πραγματικότητα;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μύθος!
Μόνο μύθος!
Απλά σκυλιά γατιά που είναι εκτός προτύπου οι επιτήδιοι τα πλασάρουν ως βασιλικά, αυτοκρατορικά κι άλλα τέτοια γαλαζοαίματα στα οποία φυσικά τσιμπάνε κάποιοι, ολίγον τι ψώνια, που θέλουν τον ακόμα σπουδαιότερο και μοναδικό σκύλο!;)

Ενα ημίαιμο ροτβάιλερ που είναι άσπρο με βούλες αντι να το πουν απλά ημίαιμο το πλάσαραν ως αυτοκρατοκρατορικό....

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Tα king Shepherd αν θυμάμαι καλά έχουν προέλθει από διασταύρωση Γερμανικών Ποιμενικών, Μαλαμούτ και Ορεινό σκύλο Πυρηναίων!
Προς το παρόν δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή από κανέναν!
Υποτίθεται ότι προσπαθούν να κάνουν μια νέα φυλή...η ιστορία θα δείξει!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν θυμάμαι και πάλι καλά πρέπει να υπάρχει Πρότυπο, 8 ανεξάρτητες γραμμές αίματος και κάποια δεδομένα σχετικά με την υγεία της φυλής!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Έχει και το Cavalier King Charles spaniel. Επίσης τα corgis πρέπει να θεωρούνται βασιλικά διότι τα προτιμάει η πλύστρα της Αγγλίας (=η Ελισάβετ που ντύνεται πάντοτε σαν πλύστρα). Τα μαζεύει νομίζω κιόλας πολλά-πολλά, αυτή τη στιγμή έχει 10 από δαύτα. Φαίνεται μάλιστα ότι τα corgis είναι τελείως βασιλικά διότι, λέει, αρχαιολόγοι πρόσφατα βρήκαν σε ανασκαφές σε κάποιο κάστρο της Ουαλλίας όπου ζούσε τον 9ο αιώνα μ.Χ. κάποιος βασιλιάς της Αγγλίας και πρόγονος της πλύστρας, τον τάφο ενός βασιλικού corgi.:eek::eek:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ορίστε και σελίδα με βασιλικά σκυλιά:
http://royaldogsgallery.com/royaldogsgallery/history.htm

Επίσης μια και η Ρόττι μίλησε για βασιλικά ροτβάιλερ, βασιλικό ροτβάιλερ ήταν κατά την Νταϊάνα η διάδοχός της Καμίλλα που έλεγε ότι έμοιαζε με ροτβάιλερ. Το έλεγε βέβαια για βρισιά...

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Στα 16 βρήκα τον κοβού Ελλήνικο λυκόσκυλο (ή κοπρόσκυλο χαρακτηριστικά 4 πόδια και τεντομένα αυτιά όπως λέει και ο προμηθέας) όταν τον πήγα στην κτηνίατρο μου λέει κοίτα να δεις και εξαδάκτυλος :D:D Ε απο εκείνη την μέρα κατάλαβα ότι είναι μύθος κτλ όμως τελευταία ακούω πολύ συχνά τον όρο βασιλικό σκυλί και σκεύτηκα μήπως υπάρχουν και απλά εγώ δεν τα γνωρίζω.

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
εγώ ξέρω κι ενα Βασιλικό στάφ...
τρώει σαν βασιλιάς, κοιμάται σαν βασιλιάς και τρέχουν 2 τουλάχιστον άτομα γι αυτον σαν να ειναι βασιλιάς :D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
εμάς εκτιμήσανε την ομορφάδα μας δίνοντάς μας τον τίτλο: .........βασιλικό......κόλευ!!!!

:dohh::dohh::dohh::dohh::dohh::D:D:D:D:p:p:p:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
εμάς εκτιμήσανε την ομορφάδα μας δίνοντάς μας τον τίτλο: .........βασιλικό......κόλευ!!!!

:dohh::dohh::dohh::dohh::dohh::D:D:D:D:p:p:p:p
Αν είναι δυνατόν...
Πρέπει να τα λέμε συνέχεια αυτά...
Πρέπει να σταματήσεις να είσαι σε άρνηση...
Το σκυλί δεν είναι Βέλγικός Ποιμενικός!
Ήμαρτον πια....
Είναι το σπάνιο, μοναδικό....Μαύρο Βασιλικό Κόλευ!
Αμάν πια....Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια....:p:p:p:p:D:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog