Βασική Υπακοή BULLMASTIFF

SKASVIKIS

Member
14 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
Παιδια καλημερα χθες πηγα για 2 φορα στον εκπαιδευτη μου και ολα πανε μια χαρα.Στις 20 Αυγουστου θα την αφησω για 30-40 μερες απο οτι μου ειπε ομως θα πηγαινω μερα παρα μερα να κανουμε και μαζι μαθημα.Ολα καλα ειμαστε 6 μηνων και 4 ημερων στα 30κιλα περιπου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Γιατί μας το κάνεις τώρα αυτό;
Να ξαναπιάσουμε για εκατομυριοστή φορά, την συζήτηση, του γιατί θα την αφήσεις εκεί; :rolleyes:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γιατί μας το κάνεις τώρα αυτό;
Να ξαναπιάσουμε για εκατομυριοστή φορά, την συζήτηση, του γιατί θα την αφήσεις εκεί; :rolleyes:

Τελικα πολοι εκπαιδευτές δουλευουν αυτον τον τροπο "Αφησε μου το σκυλο σου" !!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν παίζει...:rolleyes:

Άντε πάμε :cool:

Ποιός ο λόγος ν' αφήσεις εκεί το σκύλο σου; Όχι δεν είναι ούτε η συνήθης ούτε η σωστή διαδικασία ν' αφήνεις μόνο τον μη προβληματικό σκύλο σου. Τα μαθήματα γίνονται μαζί με το αφεντικό του στο χώρο του εκπαιδευτή, στο μπαλκόνι σου, ή πάνω σε ένα δέντρο δεν έχει σημασία, το μαζί είναι αυτό που μετράει.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και εγω στην αρχη μπερδευτηκα! Νομιζα οτι σε 30-40 μερες, θα τον αφησει για 6 μηνες και 4 μερες στον εκπαιδευτη...:rolleyes::p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ΠΟΤΕ δεν θα τον αφηνα μονο του τον παιδαρο μου με KANENAN, ακομη και αν δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια και πρεπει να κανεις πιο αραια προπονησεις ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, σε χρειαζεται διπλα της,ειναι πολυ ανθρωποκεντρικα σκυλια .Αλλωστε πρεπει να εκπαιδευτεις εσυ πρωτα και μετα αυτη!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν σου κανει λιγο περιεργο το οτι θα πηγαινεις μερα παρα μερα κ η σκυλα θα ειναι εκει?υπαρχει λογος?σου τον ειπε ο εκπαιδευτης?αφου θα πηγαινεις ετσι κ αλλιως ,θα πηγαινεις μαζι με την σκυλα.η σκυλα θα ειναι σπιτι σου φιλαρακο.τελος!θα πηγαινεις εκει μαζι με το σκυλι κ στην ουσια εσυ θα εισαι αυτος που θα την εκπαιδευσει ,με τις οδηγιες του "μαστωρα".

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ΠΟΤΕ δεν θα τον αφηνα μονο του τον παιδαρο μου με KANENAN, ακομη και αν δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια και πρεπει να κανεις πιο αραια προπονησεις ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, σε χρειαζεται διπλα της,ειναι πολυ ανθρωποκεντρικα σκυλια .Αλλωστε πρεπει να εκπαιδευτεις εσυ πρωτα και μετα αυτη!
Δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου στην ουσία, αλλά μην το προσδιορίζουμε τόσο πολύ. Αν δεν ήταν Μπουλμαστίφ και ήταν Πεκινουά το ίδιος ακριβώς ισχύει. Δεν αφήνεις το σκύλο σου, το φίλο σου ποτέ. Ο σκύλος μαθαίνει κάποιες εντολές αλλά εσύ εκπαιδεύεσαι.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ακομα και 1 ασχετος ιδιοκτητης οποιουδηποτε σκυλου δεν θα αφηνε τον σκυλο του σε οποιονδηποτε εκπαιδευτη.Αρκει να ειναι συνειδητοποιημενος,να νοιαζεται πραγματικα για τον σκυλο του και να πονηρευεται...Απο την στιγμη που ο σκυλος σου δεν θα ειναι μαζι σου,αλλα με καποιον αλλον ανθρωπο,αυτο ειναι τελειως λαθος,ποσο μαλλον για τον τροπο εκπαιδευσης που και αυτος ειναι λαθος.Γιατι αφου θα πηγαινεις μερα παρα μερα να μην εχεις και τον σκυλο σου μαζι?Θα χασει μαθηματα η θα παρει απουσιες?

SKASVIKIS

Member
14 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
μην βαρατε ολοι μαζι.1ον. ο εκπαιδευτης ειναι κατι παραπανω απο εκπαιδευτης (φιλος) και δεν με βλεπει σαν πελατη
2ον δυστιχως δεν εχω τον χρονο να την πηγαινω λογω δουλειας

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ε τοτε να πηγαινεις ρε φιλε οταν προλαβαινεις.κ αφου πριν ειπες οτι μερα παρα μερα θα εισαι εκει....δεν σε καταλαβαινω κ μαλλον κ εσυ εμας.δεν εχει να κανει με την φιλια του εκπαιδευτη αυτο το πραγμα κ πως σε βλεπει,αλλα με την σχεση που εχεις με τον σκυλο σου.αυτο ειναι το σπουδαιο που δεν καταλαβαινεις.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
επειδη τελειωνω και εγω την βασική υπακοή και έχω και εγω πολλές ωρες δουλεια την μέρα έχω μία συναντηση με τον εκπαιδευτη στον χωρο μου μία φορα την εβδομάδα δουλευω εγώ με τον σκύλο για μία ή ακόμα και 2 εβδομάδες αν δεν εχω δουλέψει όσο πρέπει λόγο δουλειάς και όλα καλά

υπάρχουν λύσεις και φυσικά δεν είναι λύση να αφήνεις τον σκύλο σου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97