Βαριέται;;;;

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα. Για όσους δεν μας ξέρουν εχούμε την Αύρα εδω και 1 χρόνο περίπου. Ημίαιμη με αίμα κυνηγόσκυλου. Θα ήθελα να μου πείτε πως είναι το δικό σας σκυλάκι μέσα στο σπίτι. Και ρωτάω...γιατί τουτη εδώ ειναι Παναγία....κοιμάτε ή ξαπλώνει στο crate της την περισσότερη ώρα και γενικα ειναι σαν να μην υπάρχει. Αντίθετα όταν βγαίνουμε έξω...γίνετε άλλο σκυλί. Τραβάει το λουρί...οταν ειναι χωρις λουρι τρέχει 100άρι. παίζει εντονα με αλλα σκυλάκια και γενικά έχει τρομερή ενέργεια χωρίς να κουράζεται. Μηπως βαριέται στο σπίτι ή χειρότερα εμας???

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ακούγεται ιδανική. :D Που είναι το πρόβλημα, δεν συμμετέχει ίσως όσο θα θέλατε? Προσπαθείτε να την συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που θέλετε και δεν ανταποκρίνετε?

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
οχι...ανταποκρίνεται η γλυκούλα μου....αλλά όταν κάνω δουλείες και δεν της δίνω σημασία είναι μέσα στο κλουβάκι της και με κοιτάει....αναρωτιέμαι αν περιμένει να περάσει ο χρόνος για να ξαναβγούμε βόλτα. Γενικά με παιχνίδια δεν πολυπαίζει μόνο με μασουλητίρια. Οπότε μέσα στο σπίτι δεν παίζουμε πολύ.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Ζωάρα. Προφανώς εκτονώνεται καλά όταν είστε έξω και γι αυτό στο σπίτι είναι φρόνιμη. Ακούγεται πολύ ισορροπημένο σκυλί.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Νομίζω ότι βαριέται λίγο στο σπίτι και προσπαθεί να εκτονωθεί όταν βγαίνει έξω που της αρέσει...Αν βρείτε τρόπο να εκτονώνεται στο σπίτι, θα ήταν καλύτερο για εκείνη...Και για σας εννοείται :)

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
πως μπορω να την κανω να εκτονωθει στο σπιτι....εσεις πως το χειριζεστε??

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
πως μπορω να την κανω να εκτονωθει στο σπιτι....εσεις πως το χειριζεστε??
Προβληματίζεσαι χωρίς λόγο. Ο σκύλος εκτονώνεται με την σωματική άσκηση. Δεν χρειάζεται εκτόνωση μέσα στο σπίτι όταν εκτονώνεται στη βόλτα. Δεν μπορεί ςνας σκύλος να είναι δραστήριος 24/7. Τις περισσότερες ώρες της μέρας θα θέλει να αράξει. Πίστεψέ με αν βαριόταν θα στο έδειχνε κάνοντας ζημιές, γαυγιζοντας χωρίς λόγο, κλαίγοντας κλπ. Συνέχισε να κάνεις ότι έκανες μέχρι τώρα.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλησπέρα,

ένας εύκολος τρόπος είναι τα kong...Να κερδίζει το φαί του, ή μέρος αυτού..

Να παίζετε κρυφτό στο σπίτι...Να του κρύβεις μεζεδάκια ή το αγαπημένο του παιχνίδι και να ψάχνει να το βρει...

Εδώ και μια βδομάδα, ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε το "που ναι ο παπάς"...
Δύσκολο και πολύ χρονοβόρο, αλλά νομίζω αξίζει

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα. Για όσους δεν μας ξέρουν εχούμε την Αύρα εδω και 1 χρόνο περίπου. Ημίαιμη με αίμα κυνηγόσκυλου. Θα ήθελα να μου πείτε πως είναι το δικό σας σκυλάκι μέσα στο σπίτι. Και ρωτάω...γιατί τουτη εδώ ειναι Παναγία....κοιμάτε ή ξαπλώνει στο crate της την περισσότερη ώρα και γενικα ειναι σαν να μην υπάρχει. Αντίθετα όταν βγαίνουμε έξω...γίνετε άλλο σκυλί. Τραβάει το λουρί...οταν ειναι χωρις λουρι τρέχει 100άρι. παίζει εντονα με αλλα σκυλάκια και γενικά έχει τρομερή ενέργεια χωρίς να κουράζεται. Μηπως βαριέται στο σπίτι ή χειρότερα εμας???
Μη σε αγχωνει... Ετσι ακριβως ειναι το κουταβι μου. Τρελοσκυλο στο παιχνιδι κ τη βολτα, και αρνακι τις ωρες που εμεις δεν μπορουμε να ασχοληθουμε μαζι του... Ποτε δεν με ανησυχισε ομως αυτη η συμπεριφορα... Ισα ισα που μας διευκολυνει πολυ στο να κυλησει ομορφα η μερα!!!

Δεν βαριεται, απλα ξερει τα ορια σας!