Βίντεο δείχνει ******* κινέζους να σφάζουν ζώα για την γούνα τους ενώ είναι ζωντανά!!

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό το βίντεο να μην το δει οποιος δεν αντέχει να βλέπει ζωντανά ζώα να σφάζονται για την ασήμαντι μπροστα σε αυτες τις ψυχες γούνα τους...Εγώ είδα το πολύ 6 δευτερόλεπτα, δεν άντεξα και το έκλεισα.

http://www.peta.org/feat/chineseFurFarms/index.asp

Κάτι τέτους ανθρώπους θα πρέπει να τους κάνουμε ότι κάνανε αυτοί στα αθώα τα ζωάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ναι, ειναι που ειχα πει σε αλλο νημα που ελεγε σχετικα με το οτι καποιοι λαοι εχουν στην κουλτουρα τους την βρωση σκυλων οτι οι κινεζοι τα γδερνουν ζωντανα..
Ειναι απαισιοι!!!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
και το αλλο που διαβασα???
οτι η ugg η μποτες ειναι απο δερμα φτιαγμενες!!!
και εχω και εγω τετιες και σχεδον ολο το σχολειο μου!!! :'( ετσι δν προκειτε να σταματησει το εμποριο

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Θεωρητικα οι ugg ειναι φτιαγμενες απο δερμα προβατων.
Από την στιγμη που ετσι και αλλιως τα προβατα και οι αγελαδες σφαζονται για να φαγωθουν δεν βρισκω που το κακο να χρησιμοποιειται και το δερμα τους για την κατασκευη ρουχων ή παπουτσιων.
Παντα με την προϋποθεση οτι τα ζωα δεν βασανιζονται.