Ο δικός μου είναι 2 μηνών 1700 μας είπε ο κτηνίατρος ότι βάσει της καμπύλης θα φτάσει γύρω στα 4,5 με5 κιλά. Ο μπαμπάς ήταν μεγαλωσωμος και η μαμά toy άρα θα βγει κάτι ενδιάμεσο.Καλησπερα η δικια μου ειναι 2 μηνων κ 5 ημερων ζυγιζει ακριβως ενα κιλακι!!!Αλλα δεν τρελαινεται για το φαγητο το μπολ ειναι παντα διαθεσιμο αλλα ποτε δεν παει εγω την πηγαινω 3 φορες την ημερα τρωει λιγο κ αυτο ηταν!!
Να σε ρωτησω πως ξερουμε αν θα βγει μινι η οχι?Καταρχην υπαρχει αυτη η διαφορα η ειναι ολα στο ιδιο μεγεθος???Ο δικός μου είναι 2 μηνών 1700 μας είπε ο κτηνίατρος ότι βάσει της καμπύλης θα φτάσει γύρω στα 4,5 με5 κιλά. Ο μπαμπάς ήταν μεγαλωσωμος και η μαμά toy άρα θα βγει κάτι ενδιάμεσο.
SIZE AND WEIGHT : Height at the withers : Males from 21 to 25 cm. Females from 20 to 23 cm. Weight : 3 to 4 kg.
Να σαι καλα που το λες αυτο γιατι ειλικρινα η πρωτη ερωτηση μολις βλεπουν την μικρη μου ειναι θα γινει μινι??εχω ακουσει μεχρι κ για μεγεθος tea cupΔεν υπάρχει ούτε μίνι ούτε toy ούτε τίποτα.
Το μαλτέζ είναι ένα μέγεθος, όλα τα υπόλοιπα είναι κόλπα για να βγάζουν λεφτά κοροιδεύοντας τον κοσμάκη..
Από το πρότυπο:
kalimera i dikia mou einai 3months 1100kg gia ta toy k ta mini einai mythos apla ta mikrosoma maltese einai k apo mikrosomous goneis me mama 1700kg k mpampa 1500kg sigoura dn tha xeperasei ta 1700kgΝα σαι καλα που το λες αυτο γιατι ειλικρινα η πρωτη ερωτηση μολις βλεπουν την μικρη μου ειναι θα γινει μινι??εχω ακουσει μεχρι κ για μεγεθος tea cup
Εγώ πάω για δευτερο κομματι κέικ. Ούτε τα κιλά των λαρτζ δε φτάνω. Καλημέρα ...και καλωσήρθες στο φόρουμ!!!kalimera i dikia mou einai 3months 1100kg gia ta toy k ta mini einai mythos apla ta mikrosoma maltese einai k apo mikrosomous goneis me mama 1700kg k mpampa 1500kg sigoura dn tha xeperasei ta 1700kg