Α, τις κουρούνες!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, έγραψα στην αντιπρόσωπο της ARPH (Aussie Rescue Placement Helpline) διότι πρέπει της δίνω αναφορά κι αυτής και της πρώην αναδόχου οικογένειας του Μουφ για το πώς περνάει το Μουφάκι, αν είναι ευχαριστημένο και αν τρώει να καρδαμώσει. Εννοείται ότι για το τελευταίο τους έστειλα τη φωτογραφία με τη φάση με τον τραχανά και κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι εξακολουθεί να τρώει με 12 μασέλες, άρα δε λιμοκτονεί.

Τέλος πάντων, της έστειλα επίσης τα επίσημα αποτελέσματα για το DNA του νεανία και τα σούξου-μούξου από τα εργαστήρια και ΤΙ μου έγραψε?! Ότι χαίρεται, λέει, που της επιβεβαίωσε η επιστήμη ότι το Μουφ-Μουφ είναι όντως Αυστραλάκι διότι, έδωσε λέει μάχη αρχικά με μερικές κότες (όχι όλες ευτυχώς) για να τον πάρει η ARPH από το καταφύγιο που ήτανε στο Michigan, τέρμα Θεού, διότι, λέει, είχε ουρά, συν και ολίγον περισσότερο καστανοκόκκινο στη μούρη απ' ό,τι ήτανε αυτές συνηθισμένες και μήπως κυκλοφορούσανε και τίποτε άλλα γονίδια που δεν γνωρίζουνε!!!!!

Πολύ τσαντίστηκα και τη συμβούλεψα να συμβουλέψει τις κουρούνες να πάνε στον οφθαλμίατρο να πάρουνε γυαλιά διότι μέχρι και οι κτηνίατροι που τον έχουν δει ως τώρα παντού, καθώς και μερικοί ειδικοί στους Αυστραλέζους, είπανε είναι βέρος Αυστραλέζος!

Όχι δηλαδή ότι θα έκανε διαφορά και να μην ήτανε, αλλά φανταστείτε να είχε μείνει στο Harbor Humane Society! Ποτέ δε θα τον είχα βρει και πάρει! Και μάλιστα τον βρήκανε ως αδέσποτο και τον μαζέψανε και την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής!! Σημαδιακό το πράμα ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!

ΟΚ, πάω τώρα στο κακομαθημένο διότι γκρινιάζει και ζητάει το πρωινό του γιαούρτι (χωρίς ζάχαρη φυσικά).

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όχι, το Harbor Humane Society είναι καταφύγιο και αυτοί πήρανε το Μουφ από τον μπόγια όταν τον βρήκανε να περιπλανάται στη χιονοθύελλα. Οι κουρούνες που λέω είναι αντιπρόσωποι του Aussie Rescue and Placement Helpline, όπου παραδόθηκε το Μουφ ως καθαρόαιμο Αυστραλάκι από το καταφύγιο διότι έτσι είπε ο κτηνίατρος. Η αρχι-εκπρόσωπος είναι αυτή που έπρεπε να πείσει τις κουρούνες (δεν ήταν όλες τους κουρούνες βέβαια) ώστε να το πάρουνε, να πληρώσουνε τα φαγιά του κλπ. και να του βρούνε ανάδοχο οικογένεια σε μια φάρμα (είπαμε, σούπερ χωριάτης ο νεανίας). Διότι μπορεί ο Άτταλος να είναι εκπάγλου καλλονής, σπάνια μεγαλοφυία και εντός ολίγου τεραστίας μορφώσεως, αλλά έμεινε στα αζήτητα στο Petfinder για τέσσερεις μήνες μέχρι που τον είδα εγώ και έπεσα ξερή. Αφού να φανταστείτε είχα σώσει τις φωτογραφίες του στον υπολογιστή μου και τον κοίταζα με τις ώρες! Όταν έγραψα στους εκπροσώπους του ARPH του Illinois, τους είπα να γράψουν επειγόντως στους Μισιγκανούς (από παραδίπλα) διότι τον θέλω οπωσδήποτε "and I'm trying very hard not to fall in love"! 'Ασε που τους έγραψα να μην αγγίξουν την ουρά του διότι θα με αποκληρώσουν οι γονείς μου (που το θεωρούν βαρβαρότατο να την κόψει κανείς) και να μην τολμήσει κανείς να του βγάλει τα νύχια. Όχι δηλαδή ότι θα πλήρωναν παραπάνω για να το κάνουνε, αλλά λέμε τώρα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όχι επισήμως από την ARPH, αλλά μέχρι να το δεχτεί η ARPH που είναι μέρος του Australian Shepherd Club of America έγινε συζήτηση από τις ντόπιες εκπροσώπους της ARPH του Μίσιγκαν. Μερικές από τις οποίες δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει η ουρά του Μουφ και ότι δεν έχουν δει αυτό το κοκκινοκάστανο χρώμα να απλώνεται τόσο πολύ πλαγίως! Μια, λέει, ρώτησε αν έχει και Άγιο Βερνάρδο μέσα που όμως δεν έχει (εφοσον το DNA τεστ θα το ανίχνευε διότι το τεστ τους αναγνωρίζει πάνω από 80 διαφορετικές φυλές). Τελικά υπερίσχυσε η αρχι-εκπρόσωπος που έχει Αυστραλέζους εδώ και 30 χρόνια και τον πήρε, τον πήγε για επίσημη εγγραφή στον Όμιλο Αμερικής, όπου κάνανε εξέταση για μορφολογία κλπ. και έτσι κατέληξε μαζί της ο Μουφ αλλιώς θα έμενε στο καταφύγιο.:eek: Τώρα που το έχω και γραπτώς ότι είναι Αυστραλέζος θα τους το τρίψει, λέει, στη μούρη (των κουρουνών).:D

Εγώ δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, το τεστ του το έκανα για να ξέρω αν έχει τίποτα πιθανά προβλήματα υγείας αργότερα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog