Αύρα: Η Γερμανίδα βοσκοπούλα! :)

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλώς σας βρήκα!

Πριν 10 ημέρες, επιτέλους απέκτησα κι εγω, ένα θηλυκό γερμανικό ποιμενικό, την Αυρα!

Η Αύρα ειναι 14 εβδομάδων τώρα, ειναι 13 κιλά και έχει απίστευτο χαρακτήρα!

Συνειδητά επέλεξα και την ράτσα και το γένος του σκύλου, και μεχρι στιγμής με δικαιώνει απόλυτα, τόσο σε ενεργητικότητα, όσο σε εμπιστοσύνη και χαρακτήρα!

Εχουμε ξεκινησει την κοινωνικοποίηση με πολλές βολτες και ερεθίσματα, πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπαιδευτή και θεωρώ οτι έχουμε την δυνατότητα να "χτίσουμε" ένα πολύ καλο σκυλι!

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παρατηρήσει φοβίες, και θα κάνω τα πάντα για να μην αποκτήσει ποτε, καμία...

Η τροφή που τρώμε ειναι η proper form & temper και μεχρις στιγμής ειμαι ικανοποιημένος αλλα ακουω και καλά λογια γι αυτην, αν και λιγο αγνωστη...

Ακόμα προσπαθώ να της βρώ το κατάλληλο μέρος στον κήπο, να έχει σκιά δηλαδή την περισσότερη ώρα της ημέρας για να μπεί το σπιτάκι της, αν και αυτή ήδη έχει κάνει το κουμάντο της!

Έχει βρει και δουλεια... το καθόλα αξιοπρεπές επάγγελμα του "ρακοσυλλέκτη"!
Ο,τι έχει βρει στην αυλή μεχρι στιγμης, τα μαζέυει σε μία γωνία...
Απο σκούπες, ξύλα, παιχνίδια, μέχρι και τον κουβά της σφουγγαρίστρας (!) που καθε βραδυ τον ακουω να "κατεβαίνει" τα σκαλια με τουμπες...

Παιδια ειμαι ενθουσιασμένος και μπορω να μιλάω για ώρες...

Σταματαω και ανεβάζω φωτο! :)

Η Γερμανίδα βοσκοπούλα μου!
Capture.JPG

DSC01735.jpg

DSC01725.jpg

Να της αφιερωσω και ενα τραγουδάκι... ε; :p

[video=youtube;CZlbK-G3uoA]http://www.youtube.com/watch?v=CZlbK-G3uoA[/video]

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Να την χαίρεστε!!! Είναι μια κούκλα :)
Να σαι καλα! Ευχαριστω! :)

Κούκλααααααα!!!
Ειναι η ατιμη, ειναι... :S

Καλως την κοντοχωριανη μας...
Μη σου πω και χωριανη... πολλες ομοιoτητες βλεπω με τον δικο σου! :)

Και ο Αλπεν κουκλος ειναι! Να τονε χαιρεσαι!

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Καλώς μας ήρθες παρέα με την υπέροχη τσοπάνα σου.

ΥΓ με τα αυτιά της πιάνεις NOVA:D;;;;
χαχαχαχα... αμε! ολο το hotbird κατεβαζω... βαζω και την καρτουλα στο στομα και παιζει high definition!
:p

Last edited:

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
πανέμορφη είναι ,να σου ζήσει !!:D
Γεια σου ollandos13, μολις διαβαζα το δικο σου thread...

Μην δινεις σημασια, απλα να τους λες αυτο που λεει ο κοσμος για την ημιμαθεια και την αμαθεια και να μην χαλιεσαι! Ειναι πολλοι! ;)

Καλώς ήρθατε,να χαίρεσαι τη χαριτωμένη σου βοσκοπούλα !
Ευχαριστουμε maxinikol!
Επαθα πλακα με τον δικο σου... φτου, φτου και παλι φτου.... (τραβα τον για μπανακι τωρα)!

Οταν λεμε Γερμανικο Ποιμενικο... Εννουμε τον DUX!

Απιστευτος...

Last edited:

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Μην δινεις σημασια, απλα να τους λες αυτο που λεει ο κοσμος για την ημιμαθεια και την αμαθεια και να μην χαλιεσαι! Ειναι πολλοι! ;)
Αυτο που αντιπροσωπευει την κατασταση ειναι μια ατακα του Albert Einstein!!! 2 πραγματα ειναι απειρα σ'αυτο τον κοσμο!Το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια! κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος! ενιγουει μη στη ματιασω τη βοσκοπουλα ειναι γκομεναρα!!! χαχαχα! καλες βολτες!!!

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Αυτο που αντιπροσωπευει την κατασταση ειναι μια ατακα του Albert Einstein!!! 2 πραγματα ειναι απειρα σ'αυτο τον κοσμο!Το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια! κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος! ενιγουει μη στη ματιασω τη βοσκοπουλα ειναι γκομεναρα!!! χαχαχα! καλες βολτες!!!
Ειχε δικιο ο Albert φιλε ολλανδε, αλλα θα σου πω μια συμβουλη που μου ειχε πει μια φορα καποιος ασχετος, την οποια αν την ακολουθησεις, θα σε βγαλει απο πολλoυς "μπελαδες"...

"Ποτε μην τα βαζεις με εναν ηλίθιο! Θα σε κατεβάσει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω... εμπειρίας"!

;)

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Αντε να μαζευόμαστε τα γερμανάκιααααα!!!!!!
Καλως ήρθες και να τον χαίρεσαι τον σπόρο!!!
Ναι ναι! Και ειμαστε και πολλοι διοτι ως γνωστόν, οι σκύλοι χωρίζονται σε 2 κατηγοριες:
Το Γερμανικο Ποιμενικο... και ολα τα υπολοιπα! ;)

Last edited:

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Αν και δεν εχω τώρα ΓΠ συμφωνώ απόλυτα. Βασιλιάδες.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
Να πάρεις! :p

Παρεμπιπτόντως, (για τους admin/moderator) εμενα απο samsung Galaxy S δεν μου ανοιγει το forum. :(
(ασπρη σελιδα)

Last edited:

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Ολοι να πάρετε παιδιά!!Είναι τα καλύτερα και εξυπνότερα σκυλιά!!:rolleyes:
Ενα παραπονο εχω.... που δεν μιλαει ακομα... Αλλα που θα παει! Ολα τα κανει! θα μάθει και να μιλαει καποτε!