Σημερα το πρωι ηρθε στο γραφειο και με βρηκε ένα ευγενεστατο και συμπαθεστατο παιδι, μαθητης λυκειου.
Με βλεπει κάθε μερα που περναω με την Ηρα μπροστα από το σπιτι του για να παω από το σπιτι στο γραφειο και το αντιστροφο.
Βλεπω κάθε μερα στην αυλη του έναν αρσενικο ολόιδιο με την Ηρα μου.
Το παιδι λοιπον αφου μου δηλωσε ότι εχει έναν καθαροαιμο βελγικο, με ρωτησε αν είναι και το δικο μου βελγικο καθαροαιμο και ενδηλωσε την επιθυμια για ζευγαρωμα των σκυλιων.
Με τη συζητηση αποδειχτηκε πως τον καθαροαιμο του τον απεκτησε ο πατερας του με παρομοιο τροπο με την δικια μου, από φιλο ερασιτεχνη.
Το συμπαθησα πολύ το παλικαράκι και καθησα και του εξηγησα δειχνοντας και φωτογραφιες στο ιντερνετ, πως ουτε βελγικα εχουμε, ουτε καθαροαιμα, τι σημαινει καθαροαιμια και γιατι δεν θα ζευγρωσω την Ηρα.
Το παιδι στενοχωρηθηκε και απογοητευτηκε πολύ όχι τοσο για την αρνηση ζευγαρωματος οσο για την μη καθαροαιμία του σκυλου του.
Αυτό που πραγματικα με σοκάρισε όμως συνεβη πριν λιγες μερες στο παιδικο παρτυ μιας φιλης της κορης μου, οπου ειχα παρει και την Ηρα.
Με πλησιασε μια συμμαθητρια της Ζωής, 8 χρονων, και με ρωτησε πότε θα την ζευγαρωσω.
Κατι πηγα να εξηγησω και το κοριτσακι αντεδρασε.
«Εχουμε κι εμεις ένα κανίς ενός ετους και η μαμα μου λεει ότι θα γεννησει μια φορα και μετα θα τη στειρωσουμε. Αν δεν γεννησει θα αρρωστησει βαριά».
Η συζητηση με το παιδακι συνεχιστηκε. Μερικα αποσπασματα:
«Το εχουμε μονιμα στο μπαλκονι γιατι αφηνει τριχες παντου και η μαμα θυμωνει».
«Το κουρεψαμε αλλά παλι αφηνει τριχες από το κεφαλι και την ουρα»
«Αν ανεβει στο κρεβατι η μαμα θα το σκοτωσει»
«Στο μπαλκονι λεει η μαμα ότι περναει καλα και δεν εχει προβλημα. Η μαμα μου ξερει».
Εγω δηλωνω απογοητευμενος.
Μεχρι τωρα ερχονταν συνοικεσια από ανθρωπους από 40 μεχρι 55 χρονων.
Αυτα μαθανε οι ανθρωποι όπως αλλωστε αυτά ηξερα κι εγω.
Μεγαλωνουν σκυλο-γενίτσαρους όμως.
Φιλικά
Αρης
Με βλεπει κάθε μερα που περναω με την Ηρα μπροστα από το σπιτι του για να παω από το σπιτι στο γραφειο και το αντιστροφο.
Βλεπω κάθε μερα στην αυλη του έναν αρσενικο ολόιδιο με την Ηρα μου.
Το παιδι λοιπον αφου μου δηλωσε ότι εχει έναν καθαροαιμο βελγικο, με ρωτησε αν είναι και το δικο μου βελγικο καθαροαιμο και ενδηλωσε την επιθυμια για ζευγαρωμα των σκυλιων.
Με τη συζητηση αποδειχτηκε πως τον καθαροαιμο του τον απεκτησε ο πατερας του με παρομοιο τροπο με την δικια μου, από φιλο ερασιτεχνη.
Το συμπαθησα πολύ το παλικαράκι και καθησα και του εξηγησα δειχνοντας και φωτογραφιες στο ιντερνετ, πως ουτε βελγικα εχουμε, ουτε καθαροαιμα, τι σημαινει καθαροαιμια και γιατι δεν θα ζευγρωσω την Ηρα.
Το παιδι στενοχωρηθηκε και απογοητευτηκε πολύ όχι τοσο για την αρνηση ζευγαρωματος οσο για την μη καθαροαιμία του σκυλου του.
Αυτό που πραγματικα με σοκάρισε όμως συνεβη πριν λιγες μερες στο παιδικο παρτυ μιας φιλης της κορης μου, οπου ειχα παρει και την Ηρα.
Με πλησιασε μια συμμαθητρια της Ζωής, 8 χρονων, και με ρωτησε πότε θα την ζευγαρωσω.
Κατι πηγα να εξηγησω και το κοριτσακι αντεδρασε.
«Εχουμε κι εμεις ένα κανίς ενός ετους και η μαμα μου λεει ότι θα γεννησει μια φορα και μετα θα τη στειρωσουμε. Αν δεν γεννησει θα αρρωστησει βαριά».
Η συζητηση με το παιδακι συνεχιστηκε. Μερικα αποσπασματα:
«Το εχουμε μονιμα στο μπαλκονι γιατι αφηνει τριχες παντου και η μαμα θυμωνει».
«Το κουρεψαμε αλλά παλι αφηνει τριχες από το κεφαλι και την ουρα»
«Αν ανεβει στο κρεβατι η μαμα θα το σκοτωσει»
«Στο μπαλκονι λεει η μαμα ότι περναει καλα και δεν εχει προβλημα. Η μαμα μου ξερει».
Εγω δηλωνω απογοητευμενος.
Μεχρι τωρα ερχονταν συνοικεσια από ανθρωπους από 40 μεχρι 55 χρονων.
Αυτα μαθανε οι ανθρωποι όπως αλλωστε αυτά ηξερα κι εγω.
Μεγαλωνουν σκυλο-γενίτσαρους όμως.
Φιλικά
Αρης