ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α'ΜΕΡΟΣ
Αγαπητά Παλικάρια και Κυρίες......
Ειλικρινα όμως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ, που ΧΩΡΙΣ να γνωρίζει, ΧΩΡΙΣ να ρωτήσει, ΧΩΡΙΣ να εχει διαθεση να μαθει, ΚΑΘΕΤΕ σε ενα PC για να παραδώσει μαθήματα ηθικήσ, σε άτομα που δεν έχει πει μια κουβεντα μαζί τουσ για να δει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
Κανονικά θα έπρεπε να απαντήσω σε έναν προσ έναν από ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, αλλά δεν νομίζω ότι θέλω να το κάνω και να το προσπαθήσω....
Από του FORUM σας περίμενα ότι κάποιοσ θα μπορούσε να βρεί βοήθεια σε κάτι που ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ όσον αφορά τον σκύλο του.....Αλλά μάλλον είστε καλύτεροι σε ρόλουσ ΘΕΩΝ - ΔΙΚΑΣΤΩΝ από το να βοηθάτε ε??????
Για την Ιστορία, το ημίαιμό που έξυπνοι κυνόφιλοι με τα σκυλία ράτσας, το βρήκα παρατημένο και άρρωστο στην πόλη. Το μάζεψα και το φρόντησα και τελικά τα κράτησα. Από αγάπη και χάδι έχει 4 άτομα να του τα προσφέορυν άφθονα, όπωσ και την φροντίδα, για αυτό και δόξα το Θεό, είναι υγιέστατο! Από το να το έχω το μεγαλώσωμο σκυλί μέσα σε ένα διαμέρισμα πόλησ, προτιμώ να το έχω στην εξοχή, ελεύθερο, μέσα σε 2 στρέμματα να κινείται και να ζει! και ασ σημαίνει αυτό για μένα χρονική και οικονομική επιβάρυνση, που κανένασ από σας τουσ ΚΑΛΟΥΣ ΚΥΝΟΦΙΛΟΥΣ δεν νομίζω να έχει υποστεί...