Αυτιά Βέλγικου Ποιμενικού

pikantreas

New Member
9 Μαρτίου 2013
1
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΕΛΓΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΓΚΡΕΝΕΝΤΑΛ Κ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΠΙΝΕΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Κ ΧΑΠΙΑ NEYROBION K KREMONTAI ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Μην γράφεις κεφαλαία σε παρακαλώ.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Βέλγικο ποιμενικό με αυτιά κάτω ...δεν υπάρχει....!

Είναι απο τις φυλές που τα αυτιά ( και λόγω του χαρακτήρα τους) ''τσιτώνουν'' συνήθως απο 30 ημερών...
(απίθανο μου φαίνεται να έχουν τραυματιστεί και οι δύο χόνδροι....)

το πιο πιθανό οι λόγοι που τα αυτιά είναι κάτω να είναι γεννετικοί και γι΄αυτό οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι αβέβαιη.....
το ασβέστιο θα του δημιουργήσει πολλά άλλα σοβαρότερα προβλήματα....κακώς που το έδωσε ο κτηνίατρος...
το neurobion επιβαρύνει τον οργανισμό του σκύλου χωρίς λόγο....

όπως και να γίνουν τα πράγματα..ο σκύλος σου είναι μοναδικός και φαντάζομαι να τον αγαπάς με τα αυτιά πάνω ή κάτω....

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΕΛΓΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΓΚΡΕΝΕΝΤΑΛ Κ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΠΙΝΕΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Κ ΧΑΠΙΑ NEYROBION K KREMONTAI ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ????
Mάλλον όχι και τόσο groenendael :p
ομοιοπαθής...
Μη σκας, θα έχεις έναν ξεχωριστό σκύλο όπως έχω κι εγώ :D

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Συμφωνω με την TARA αλλα και τον VAS.
Τι εγινε και να μην σηκωσει τα αυτια του? Σιγα το μεγαλο προβλημα :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
για να δουμε φωτογραφια,,, μηπως μοιαζει με γκρενενταλ αλλα δεν ειναι,,, και μην του δινεις τιποτα για να σηκωσει τα αυτια,, αν ειναι να τα σηκωσει θα τα σηκωσει,,, δεν εχει σχεση η διατροφη με τα αυτια,,, τι σου ειπε δηλαδη οτι τοχες νηστικο κανα μηνα η το ταιζες με πατατα και ψωμι γιαυτο δεν τα σηκωσε,,?? καταρχην αν ειναι εκτροφειου χλωμο να μην τα σηκωσει,,, εκει τον πρωτο λογο τον εχει ο εκτροφεας οχι ο κτηνιατρος,,,,

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες.
Λογικα πηρες το κουταβι απο καποια τυχαια γεννα ιδιωτη οποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τον αν ειναι γκρενενταλ ή οχι. Αν δεν εχει σηκωσει τα αυτια του και απο την στιγμη που γνωστες τις φυλης σου ειπανε οτι τα σηκωνουν απο 30 ημερων τοτε μαλλον δεν θα τα σηκωσει. Ελπιζω να μην το πληρωσες κι ολας για να το παρεις.
Οπως και να εχει ανοιξε ενα θεμα να μας παρουσιασεις το σκυλακι σου και να το αγαπας και να το προσεχεις οπως και αν ειναι. Που ειμαι σιγουρη οτι ειναι πανεμορφο :D

Nir3

Member
10 Ιουλίου 2012
24
0
540704_10151566228322094_13840386_n.jpg
Αυτος ειναι ο Εκτορας 20/2/13
Φενετε ιδι οτι τα αυτια του ειναι σχεδον ετοιμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Επίσης...ποιός είναι ο μικρούλης, που ξέρουμε και ακριβή ημερομηνία γέννησης και φωτογραφίζεται μόλις 1,5 μηνός;

Nir3

Member
10 Ιουλίου 2012
24
0
Τ αυτακια του ιδι τα σικονει καμια φορα με καμια γκριματσα
Ειναι δικος μου mareco

Nir3

Member
10 Ιουλίου 2012
24
0
Μου το εκαναν δωρο οι δικοι μου λογο οτι ειχα κλειστει στον ευατο μου αφου 9/3 πηγα μια ωραιοτατη βολτα μετον παρουλη μου και οταν γυρισαμε δεν τον εβλεπα καλα ηθελε να κανει εμετο πηρα τ κτηνιατρο μου να παρω αργησε να ερθει και αυτος και εφυγε απο φολα. Λογο οτι ημουν χαλια μου τον εκαναν δωρο στα γενεθλια μου