Ατίθασο yorkie!

its_athena

Active Member
30 Δεκεμβρίου 2015
41
60
Γεια σας,

είμαι νέο μέλος το οποίο εγράφη γιατί χρειάζεται επειγόντως μια λύση. Λοιπόν, έχω ένα αρσενικό υγιέστατο γιόρκι 11 μηνών, που με δυσκόλεψε πολύ με το να του μάθω να κάνει τις ανάγκες του έξω. Λόγω επαγγέλματος έχω αλλάξει αυτούς τους 11 μήνες 4 σπίτια κι έχω κάνει αρκετές μετακινήσεις με τις οποίες βέβαια τα έχει πάει εξαιρετικά καλά, αφού δεν δημιούργησε ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε στο αυτοκίνητο ούτε με την προσαρμογή του. Τον σκύλο τον έχουμε μαζί με το αγόρι μου και μας αγαπάει εξίσου. Εμένα θεωρεί αφεντικό, αλλά εκείνον τον φοβάται. Λοιπόν, κάθε φορά που τον αφήνω στο αγόρι μου και την οικογένειά του (που τον υπεραγαπάνε και ο σκύλος αυτούς), μόλις γυρίζουμε σπίτι κατουράει στο κρεβάτι μου. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι τυχαίο, όμως το κάνει κάθε φορά που τον αφήνω, κάτι που συμβαίνει σπανιότατα και το πολύ για μια μέρα. Έχει κανονικότατα τις βόλτες του, άρα δεν είναι γι'
αυτό τον λόγο. Επίσης, δεν καταλαβαίνει με τίποτα, ακόμα και ξύλο έφαγε (που δεν είναι συχνό) και πάλι το ξανά έκανε και μάλιστα ενώ με κοιτούσε. Γιατί; Και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Μην τον χτυπάς. Δεν πρόκειται να καταλάβει έτσι. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να του δημιουργείς και άλλα προβλήματα, ενδεχομένως συμπεριφοράς. Για το περιστατικό δεν είμαι σίγουρος, νομίζω όμως πως κάποιος που είναι πιο καταρτισμένος επί του θέματος θα σου απαντήσει.

its_athena

Active Member
30 Δεκεμβρίου 2015
41
60
Μην τον χτυπάς. Δεν πρόκειται να καταλάβει έτσι. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να του δημιουργείς και άλλα προβλήματα, ενδεχομένως συμπεριφοράς. Για το περιστατικό δεν είμαι σίγουρος, νομίζω όμως πως κάποιος που είναι πιο καταρτισμένος επί του θέματος θα σου απαντήσει.
Δεν το έδειρα, ούτε το χτύπησα με δύναμη. Ένα μπατσάκι στο πωπό ήταν μήπωσ καταλάβει ετσι οτι κανει λαθοσ... ευχαριστω γ την απαντηση

its_athena

Active Member
30 Δεκεμβρίου 2015
41
60
Μα πώς να φάει ξύλο ένα πλάσμα... ειδικά με το βάρος των γιορκι?
11 μηνων είναι και έχει περάσει ήδη 4(!) μετακομίσεις..... για ποια προσαρμογή μιλάμε?
χαχαχα δεν το ξυλοφόρτωσα ειπαμε...chill! δεν νομιζω τι καποιοσ που διαθετει χρονο χρηματα κ αγαπη γ ενα σκυλο το δερνει. Τι να κανουμε για τις μετακομισεισ οταν το απαιτει η δουλεια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα