Μια ζωη εχω μαθει να αγαπαω σκυλακια κ οταν εχουν ιδιοκτητη κ αδεσποτα,περιμενω μαλιστα σε λιγους μηνεσ να αποκτησω κ το δικο μου,ΑΛΛΑ......δεν αντεχω τον γειτοναααααα!!!!κ θα εξηγησω αμεσως....ζουμε στην επαρχια κ διπλα στη φυση κ στην θαλασσα εχουμε μια μονοκατοικια κ απο πισω μας ακριβως εχουμε ενα πολυ μικρο σπιτακι με μεγαλη αυλη που εχει μαζεψει τπεντε σκυλια τα οποια τα εχει εντελως ελευθερα ,ψωριαρικα κ γενικα εχουν κανει την γειτονια οτι να ναι...θα στεναχωριομουν πολυ αν τα ειχε δεμενα αλλα κ ετσι οπως τα εχει ειναι χαλιααα...ολη η γειτονια μυριζει ακαθαρσιες κ οταν του λεμε κατι λεει οτι τα κανουν σε συγκεκριμενη περιοχη "τουαλετα" στο κτημα του ενω ειναι ψεμματα!!!τα κανουν παντου κ διπλα στο σπιτι μας ειδικα κ βρωμαει..εχουμε καταντησει να τα μαζευει η μαμα μου μετα τη δουλεια της ...τα λυπαμαι κ απο οτι εχω καταλαβει δεν τα ταιζει κ καλα ,απο τα σκουπιδια τρωνε κ εμεις αφηνουμε στην αυλη φαγητο γιατι τα λυπομαστε ,εχουν φυγει κ αρκετα κ εχουν ξαναγεννησει κ ο αριθμος παραμενει μεγαλος ,κ τα καημενα που εφυγαν δεν τα εχω ξαναδει...τι μπορει να γινει;δεν ξερω τα λυπαμαι πολυ κ αυτα....