Ασυνείδητος κυνηγός

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σήμερα το απόγευμα στην βόλτα μας η Σπίθα βρήκε ένα σκοτωμένο γεράκι.
Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί τα αρπακτικά πουλιά είναι από τα αγαπημένα μου ζώα και ως γνωστών σχεδόν όλα κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Ήταν πεσμένο πάνω σε ένα θάμνο κοντά στο κτήμα μας. Επειδή είχαμε κάνει και στην πρωινή βόλτα την ίδια διαδρομή και αν ήταν εκεί που βρέθηκε θα το είχαμε δει είναι προφανές ότι το σκότωσε κάποιος τις μεσημεριανές ώρες.
Αφού το μάζεψα και το φωτογράφισα το έθαψα σε μια άκρη του κήπου.
Κάποτε πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρέπει να αφήσουν κληρονομιά στα παιδιά τους έναν πλανήτη που να σφύζει από όλες τις μορφές ζωής:mad:

ΥΓ θα προσπαθήσω αύριο να ανεβάσω τις φωτογραφίες του... έτσι ως φόρο τιμής σε ένα άτυχο πλάσμα:(:(:(

Last edited:

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
δυστηχως ομως δεν το καταλαβαινουν αυτο οι περισοτεροι

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πως με εκνευρίζουν κάτι τέτοια...........:mad: καλά δεν ντρέπονται καθόλου πια ?? :mad:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Πως με εκνευρίζουν κάτι τέτοια...........:mad: καλά δεν ντρέπονται καθόλου πια ?? :mad:
Απλά κάποιοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να επαληθεύουν συνεχώς τον Αινστάιν που είπε ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια:mad:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ε μα ναι! Μεγάλη μαγκιά έκανε ο πανίβλαξ :mad: τι να πεις.....

είπα αυτολογοκρίνομαι αυτό τον καιρό γιατί φορτώνω με πολλά που βλέπω....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δυστυχώς
Όπως τα σκυλιά πολλές φορές πέφτουν σε χέρια άσχετων , έτσι πέφτουν και τα όπλα με άδειες κυνηγιού .
Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι έχω γνωρίσει και κυνηγούς με τρομερές κυνολογικές και περιβαλλοντολογικές ανησυχίες.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Προσωπικά είμαι άσχετη με το κυνήγι, και κυνηγούς οπότε θα συνταχθώ με την άποψη του Christosp που το κατέχει το θέμα!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Ο χαρακτηρισμός που του έδωσε ο Christosp με καλύπτει απόλυτα. Τις τελευταίες μέρες έχω εντοπίσει αρκετούς τέτοιους επισκέπτες στο χωριό να περιφέρονται με μια καραμπίνα στο χέρι και να πυροβολούν με ύφος Κλίντ Ήσγουντ ότι βρεθεί στο δρόμο τους.

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Δεν υποστηριζω τους κυνηγους,
αλλα για να κανω λιγο τον Δικηγορο του Διαβολου,
εισαι σιγουρος οτι ειναι ντουφεκισμενο;
Το ρωταω, γιατι στις φωτογραφιες,
δεν φαινεται κατι τετοιο.
Παιζει να εφαγε κατι;