Αστεία περιστατικά με το σκύλο μας στη βόλτα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο :D:D:D:D:D ...

Και το σημερινό, προς το τέλος της διαδρομής που ήμασταν χώμα ο σκύλος σε κάποιο σημείο με κοίταγε στα μάτια, χάρηκα κι εγώ και τον κοίταγα κι εγώ, ούτε που είδα μια λακουβίτσα με βρωμόνερο που αποδείχτηκε νερόλακκος κοντά στα εβδομήντα εκατοστά. Το αποτέλεσμα σκάσαμε μέσα έχασα την ισορροπία μου κι έπεσα με τα οπίσθια τραβώντας και το σκύλο προς τα κάτω. Τα τελευταία λεπτά της διαδρομής ήταν εφιαλτικά :D:D να σκέφτομαι τα βρωμόνερα πάνω μας, να κολλάει το σορτσάκι κι η μισή μπλούζα κι ο σκύλος να κάνει πλιτς πλιτς σε κάθε βήμα :cuniaoo::cuniaoo:

• Like
Reactions: d-friend

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχεις δει κάτι διαφημίσεις που δείχνουν κάτι σούπερ ουάου τύπους με βρεγμένα σορτσάκια και μπλούζες και στο καπάκι δείχνει και το αποσμητικό ? Να υποθέσω ότι ήσουν κάπως έτσι ???:paletas::eyecrazy::cuniaoo:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εχω παει προχτες για καφε.ειμαι αραχτος σε μια ξαπλωστρα της καφετεριας και μετα απο καμια ωρα αφου καθεται η αουρα ησυχχη υσηχη εχω χαλαρωσει εχω ακουμπησει και το λουρι στη καρεκλα.σε καποια φαση πεταγεται η αουρα ακαριαια παω να πιασω το λουρι και το πιανω στο τελος αναμεσα στα δαχτυλα(οπως το τσιγαρο).το αποτελεσμα ηταν οτι εκτος οτι εγινα ρομπα γιατι εφυγα κατω απο τη ξαμπλωστρα ετσι οπως με τραβηξε.
εκτος οτι για δευτερα χεστηκα πανω μου μιας και περιμενα οτι δε θα προλαβω και δεν ηξερα που θα χημιξει(γατα ηταν τελικα).
με καψε κ το λουρι ααπο τη τριβη αναμεσα στα δαχτυλα!!ξεφτυλα

• Like

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εχω παει προχτες για καφε.ειμαι αραχτος σε μια ξαπλωστρα της καφετεριας και μετα απο καμια ωρα αφου καθεται η αουρα ησυχχη υσηχη εχω χαλαρωσει εχω ακουμπησει και το λουρι στη καρεκλα.σε καποια φαση πεταγεται η αουρα ακαριαια παω να πιασω το λουρι και το πιανω στο τελος αναμεσα στα δαχτυλα(οπως το τσιγαρο).το αποτελεσμα ηταν οτι εκτος οτι εγινα ρομπα γιατι εφυγα κατω απο τη ξαμπλωστρα ετσι οπως με τραβηξε.
εκτος οτι για δευτερα χεστηκα πανω μου μιας και περιμενα οτι δε θα προλαβω και δεν ηξερα που θα χημιξει(γατα ηταν τελικα).
με καψε κ το λουρι ααπο τη τριβη αναμεσα στα δαχτυλα!!ξεφτυλα
:D:D:D:D:D
χμμμ.... από ποιά χώρα είπαμε ότι είναι η Άουρα .....:cuniaoo:
κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί στην παραλία του Αλεποχωρίου όταν ήταν 5-6 μηνών το μαυρόσκυλο μου :rolleyes:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Το πιο αστείο περιστατικό είναι όταν ο Ρούμπυ κυνηγούσε μία πεταλούδα στην πλατεία του Γέρακα!
Είχαν γυρίσει ΟΛΟΙ και γελούσαν. Είχα καταντραπεί που μας κοιτούσαν όλοι αλλά δεν έχω δει το Ρούμπυ πιο χαρούμενο από τότε...
Ήταν φανταστικό το όλο θέαμα. και φυσικά εγώ είχα τυλιχτεί με το φλέξι. :p

• Like

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Πριν υιοθετήσω τη Ζουζού, όταν είχα μόνο τον Σπούκυ, πήγαμε επίσκεψη σε φιλικό σπίτι εκτός Αθηνών, με μεγάλη αυλή στην οποία υπήρχε και ένα κοτέτσι. Έξω από αυτό καμιά δεκαριά μικρά κοτοπουλάκια τσιμπολογούσαν στο χώμα, τα οποία είχαν βγάλει έξω από το κοτέτσι γιατί τα τσιμπούσε ο κόκκορας.
Βλακωδώς δεν πρόσεξα πόσο έντονα τα κοιτούσε ο Σπούκυ και γύρισα από την άλλη να χαζέψω τη θέα... τον κρατούσα από το φλέξι, έβαλα και το ένα πόδι επάνω στην πεζούλα και πολύ χαλαρή δεν πήρα χαμπάρι ότι ο μικρός είχε φερμάρει...
Ξαφνικά τινάχτηκε μπροστά, εγώ που κρατούσα το φλέξι έχασα την ισορροπία μου και βρέθηκα κάτω, ο δε Σπούκυ σε δευτερόλεπτα είχε ορμήσει στα κοτοπουλάκια που σκόρπισαν προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά πρόλαβε και τσάκωσε ένα από το λαιμό.
Το γελοίο της υπόθεσης? εγώ με τα μούτρα στο χώμα, κοτόπουλα να φτερουγίζουν δεξιά αριστερά και ο ιδιοκτήτης να ξεφωνίζει "το πουλί μου!!! το πουλί μου!!!"...
Το κοτοπουλάκι το σώσαμε, αλλά εγώ έκανα ένα χρόνο να ξαναπάω εκεί...

• Like

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χμμμμμμμμ... Δν έχετε δει μια μουρλή να τρέχει στην Πλατεία Γεωργίου στν Πάτρα Κυριακάτικα που είναι τίγκα από κόσμο νομίζω... Χάλασε η επαναφορά του φλέξι από τον ενθουσιασμό της κ η Τσίλι έτρεχε ημι-ελέυθερη ανάμεσα στα κοπάδια των περιστεριών που τάιζαν τα παιδάκια, με μένα από πίσω να κρατάω τν λαβή αλλά να μν μπορώ να μαζέψω το λουρί! Μπορεί να είναι μικρόσωμη, αλλά αν ξυπνήσει το κυνηγιάρικο μέσα της... Τελικά ακολουθώντας με τα μάτια της τρέχοντας ένα περιστέρι που πετούσε ήρθε προς το μέρος μου κ την τσάκωσα τν ρουφιάνα!

NAUTILUS1900

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
74
0
52
Κηφισιά
Το πιο πρόσφατο. Πάω το βράδυ να κοιμηθώ, σβήνω τα φώτα και ακούω τη Milou να κλαψουρίζει στην κουζίνα. Πάω στην κουζίνα ανάβω τα φώτα, δε βλέπω τίποτα. Ξανασβήνω τα φώτα πάω να κοιμηθώ, μετά από λίγο ξανά η Milou στην κουζίνα κλάψα. Ξαναπάω στην κουζίνα και τώρα είμαι σίγουρη ότι κάτι πρέπει να υπάρχει στην κουζίνα όπως π.χ. ποντίκι και άντε κυνήγα βραδιάτικα. Ανοίγω τα φώτα πάλι και της λέω να μου δείξει τι συμβαίνει. Σιγά σιγά πάμε μαζί κοντά στο μπολάκι με το νερό και μου δείχνει ότι δίπλα στο μπολάκι υπάρχει μια αράχνη που έχει αρχίσει και φτιάχνει τον ιστό της. Το μέγεθος της αράχνης λίγο μικρότερη από ένα εκατοστό!!! Χαιδεύω τη Milou δίπλα στο μπολάκι και δίπλα στην αράχνη και αρχίζει και πίνει νερό κανονικά.
Σκύλος φύλακας η Milou όταν είναι δίπλα στους αστυνομικούς, αλλά άμα πρόκειται για αράχνη... Antonio Eclasamentes!!!!!

Μαρία

NAUTILUS1900

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
74
0
52
Κηφισιά
Αχ! παιδιά συγνώμη, τώρα είδα ότι το θέμα είναι για τη βόλτα, αλλά γέλασα τόσο πολύ χθες το βράδυ που ήθελα να το γράψω και όταν διάβασα Αστεία Περιστατικά... το έγραψα αμέσως χωρίς να διαβάσω το ... Στη Βόλτα

Μαρία

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ειμαστε βολτα 3 ατομα,εγω και ο καλος μου και ενας φιλος με την Λιλα!!!Στην πλατεια της γειτονιας,εχω παρει την Μοιρα εγω μονη μου στο γκαζον και οι υπολοιποι καθονται ορθιοι καμια 10μετρα πιο περα!!!Ξαφνικα κατι κοιταω στο δρομο και δε παιρνω χαμπαρι οτι η Μοιρα τρεχει προς το αλλο σκυλο-Λιλα που ειναι πιο περα,τερματιζει το φλεξι και μου φευγει απο τα χερια!!!Φωναζω τον καλο μου γιατι παει προς το μερος τους...και εκεινος απο τον φοβο μηπως δε σταματησει κανει εκτιναξη(κανονικη τερματοφυλακα) και πιανει το φλεξι στο αερα καθως χοροπηδουσε πισω απο την Μοιρα που ετρεχε!!!:)
Καλα ολοι κοιταγαν και γελαγαν με την εκτιναξη 1-2 μετρων:D:D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
:DΠριν κανα μηνα -Κυριακη ηταν- κατεβαινω με το χαζοχαρουμενο να παρω εφημεριδα. Στην επιστροφη σταματαει και κατι μυριζει σ' ενα οικοπεδο. Ψιλοαφηρημενος εγω περιμενω να βαρεθει και να φυγουμε (διαβαζα και λιγο το πρωτοσελιδο..).

Ξαφνικα τη βλέπω να σταματαει να μυριζει βγαζοντας το κεφαλι της απο μια τρυπα στο εδαφος. Το κεφαλι της ομως ειχε γινει καφε! Πραγματικα μονο 2 ματια ξεχωριζαν!! Ολη η μπροστινη μερια του κεφαλιου καφε!!! Η 1η σκεψη ηταν "παλι κατι λασπες θα βρηκε - παλι θα καθαριζω σπιτι".
Ομως μακαρι να ηταν αυτο. Ουτε περιττώματα ηταν...

Μπορειτε να βρειτε τι ηταν;;* :)

*Oποιος το βρει κερδιζει ενα μαγευτικο 2ημερο στα εξωτικα Λεχαινά Ηλείας για 1 ατομο χωρις επιστροφη...

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα