Ας παρουσιαστώ κι εγώ!

Astarte

Active Member
6 Μαρτίου 2011
43
0
Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ήδη ανοίξει θέμα με την κουτάβω μας
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?14294-Το-Yeti είπα να παρουσιαστώ και εγώ, η αφεντικίνα!

Με λένε Χριστίνα, και μαζί με τον άντρα μένουμε σε νησί. Καταλήξαμε στο να πάρουμε τη μικρή μετά από σύμπτωση ουσιαστικά, ψάχναμε για Μπόξερ αλλά ένας φίλος μας ανέβασε φωτό της μικρής μας και την ερωτευτήκαμε. Και μας την έστειλε! Φυσικά πριν επιβεβαιώσουμε την υιοθεσία, ξεψαχνίσαμε τη ράτσα και θεωρήσαμε ότι είναι πολύ συμβατή στον τρόπο ζωής μας και στους χαρακτήρες μας.
Και όντως! Έχουμε δέσει απόλυτα.

Θα ήθελα κάποιες συμβουλές στο πώς να της κόψω το να ενθουσιάζεται και να πηδάει πάνω στον κόσμο γιατί είναι το μόνο σημείο που έχουμε θέμα...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα! Πολύ όμορφη σκυλίτσα (είδα τις φώτο στο άλλο θέμα).
Εύχομαι να είναι υγιής και να περάσετε μαζί πολλά όμορφα χρόνια :)
Στο προβλημά σου, φαντάζομαι ότι διορθώνεται όπως κάθε άλλη "προβληματικη" συμπεριφορά, δλδ με διόρθωση! Θα μου πεις "κατι μας είπες τ'ωρα" και θα έχεις δίκιο :D
είναι πολύ μικράκι ακόμα οπότε είναι λογικό να είναι ενθουσιώδης! Όταν πηδάει πάνω σας να λέτε ενα κοφτο και δυνατό ΜΗ και να μην της δείχνετε ότι ενθουσιάζεστε κι εσεις αλλά ότι ενοχλείστε.Μην την χαιδευετε και μην της δίνετε σημασία όταν κάνει σαν τρελο. Περιμένετε να ηρεμήσει και τότε πολλά ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΒΟ ΖΗΗΗΗΗΗΗΗΤΩ και ενθουσιασμός. Κάπως έτσι και με υπομονή και επιμονή θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Άλλος ένας τρόπος είναι να της γυρίζετε την πλάτη κάθε φορά! Νομίζω για τα σκυλιά αυτό σημαίνει "Δεν μου άρεσε αυτό που έκανες και δεν σου μιλάω"

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες.....κοιτα το ιδιο προβλημα ειχα και εγω,τωρα το εχουμε κοψει(σε μεγαλο βαθμο)!!!Θελει υπομονη,οταν το κανει να λες την εντολη που θες(οχι,μη)και γυρνας την πλατη σου!!!Εμας οταν εμαθε και πολυ καλα την εντολη κατσε μολις πηγαινε να πηδηξει ελεγα Οχι και μετα κατσε και ετσι ξεκιναω τα χαδακια!!!Και επισης της δινω αλλη εντολη για να "πηδαει" επανω μας οταν πρεπει-θελουμε!!!Ετσι μετα απο καιρο τωρα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα και οταν κανει το σωστο ΜΗ ξαχνας ποτε τα χαδακια,επιβραβευση παντα!!Υπομονη και ολα θελουν το καιρο τους εγω αυτο το εμαθα πλεον!!