Καλησπέρα και από μένα .Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum μιας και σκέφτομαι σοβαρά να αποκτήσω πρώτη φορά σκυλάκι (είχα πρώτα μια γατούλα σιάμ) για το σπίτι.Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο canecorso.Οι όποιοι ενδοιασμοί μου αφορούν 1. oτι μένω σε διαμέρισμα 2. ότι έχω δυο κοριτσάκια 2,5 και 4 χρονών αντίστοιχα.Έχω χρόνο για βόλτες και εννοείται ότι ο σκύλος θα μεγαλώσει με πολύ αγάπη και πολύ χάδι (ότι συνεπάγεται αυτό).Τη ράτσα αυτή από τι έχω δει και διαβάσει την έχω λατρέψει .Απλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου πιο έμπειρου για τη συγκεκριμένη φυλή σε συνάρτηση με τα παιδιά και το διαμέρισμά, και επειδή σκέφτομαι μόνο για αγορά από ελληνικό εκτροφείο , πιο εκτροφείο θα μου προτείνατε.Μένω στην επαρχία και δυστυχώς έχω μόνο τη δυνατότητα για τηλεφωνικές επαφές με το εκτροφείο. Έχω μιλήσει και με τα τρία εκτροφεία που αναφέρει στο site o κοε και προσανατολίζομαι στο εκτροφείο canecorsoitaliano. Το ταπεραμέντο του σκυλιού το θέλω όσο πιο δυνατό ήπιο .Ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.