Αρνηση εκτελεσης εντολης- καμια φορα και χρησιμο!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Cinderella μου ειναι αρκετα υπακοη- εκτελει διαφορες εντολες χωρις διασταγμους και γενικος ειναι σκυλος μεν τρελος και πολυ χαρουμενος- αλλα με μεγαλο "Will to please".
Μαθαινει πολυ ευκολα και γενικος θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα εξυπνη. Σε σχεση με τα αλλα σκυλια που περασαν ολα τα χρονια απο τα χερια μου ειναι μαλλον η πιο εξυπνη.
Χτες εγινε το εξης:
Γυρισα απο ψωνια, παρκαρω απο εξω απο την αυλοπορτα μου και ξεκιναω να ξεφορτονω. Στην πρωτη βολτα για το σπιτι, αφησα και τα σκυλια να βγουνε και να τρεχουν στον δρομο ( ειμαι στο χωριο και το σπιτι ειναι σε χωματοδρομο χωρις κινηση). Η Cindy βγαινει απο την αυλη και φευγει σφαιρα τρεχοντας λιγο πιο κατω και χαθηκε. Την φωναζω και ερχεται με την δευτερη, φανερα νευρικη και εξαλλη- ερχεται κοντα μου και ξαναφευγει τρεχοντας στο ιδιο σημειο. Αρχισα να νευριαζω με την συμπεριφορα της και της ειπα πια "ελα και ξεκολλα πια τρελη" και την στελνω στην αυλη- εκεινη με κοιταει, μου κανει ενα γαβ- δεν μπαινει στην αυλη αλλα φευγει παλι τρεχοντας. Στα επομενα μου καλεσματα δεν ηρθε καν- εμεινε εκει κολλημενη! Παω και εγω να δω τι την κανει και κολλαει εκει- και βλεπω κατω απο ενα παλιο δουλαπακι ( εχει σαβουρες και μπαζα εκει στο διπλανο οικοπεδο) τον πισινο και την ουρα μιας γατας. Νομιζα οτι η Cindy βρηκε γατα πεθαμενη- αλλα αφου την σκουντησα ειδα οτι ζει. Και οταν κοιταξα πισω απο το δουλαπακι, γιατι δεν φευγει, βλεπω οτι εχει μια κονσερβα γατοτροφης σφηνομενη στο κεφαλι της!!! Ολο το κεφαλη μεσα!! Της την τραβηξα την κονσερβα και το γατι εφυγε τρεχοντας στο κλασμα δευτερολεπτου, πριν προλαβω να δω αν εχει πληγες απο το κουτι.
ΕΑΝ ο σκυλος μου εκτελουσε της εντολες μου- μαλλον θα ηταν μοιραιο για την γατα! Χαιρομαι που το κοριτσακι μου εχει κριση- και καταλαβε το σοβαρο της καταστασης!!!

Οι αλλες δυο χαμπαρι δεν ειχαν παρει για ολο αυτο το σκινηκο!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ειλικρινά...την κατάληξη της ιστορίας δεν την φανταζόμουν και έχω μείνει κάγκελο!!!!

Οση ώρα διαβάζω, σε σκεφτόμουν να την "φωνάζεις" για να έρθει, και τους κατοίκους του...διπλανού χωριού, να αναρωτιούνται, ποιός τσιρίζει έτσι...:p

Τι να πω...απίστευτο όντως...
Η γάτα χρωστάει την ζωή της στην Cindy. Φαντάσου τι τραγικό θάνατο θα είχε η καημένη. Πόσο δίκιο έχουν τελικά που λένε, να πατικώνουμε τις κονσέρβες :(

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οση ώρα διαβάζω, σε σκεφτόμουν να την "φωνάζεις" για να έρθει, και τους κατοίκους του...διπλανού χωριού, να αναρωτιούνται, ποιός τσιρίζει έτσι...:p
αχχχχ- ποσο καλα με ξερεις!! ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καμιά φορά θέλουν να μας πουν κάτι κι εμείς τα αγνοούμε και τα μαλώνουμε!
Μπράβο στην Cindy, έσωσε την γατούλα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μπράβο Cindy! κι εγώ η μουλάρα όλο ξεχνά να πατικώσω τις κονσέρβες #-o

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Απιστευτο μου ακουγεται! :) Μπραβο της για το φοβερο ενστικτο της οτι κατι δεν πηγαινε καλα! ;)

Τα κουτια απο κονσερβες μπορουν να γινουν θανατηφορα! Μην ξεχνατε να τα πατατε παντοτε!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Απιστευτο μου ακουγεται! :) Μπραβο της για το φοβερο ενστικτο της οτι κατι δεν πηγαινε καλα! ;)
Δεν ξερω, αυτο το σκυλι εχει "κατι".
Εκτος απο την κουρουνα που την επιασαν ( χωρις να την τραυματισουν) μια φορα ομαδικα με τα σκυλια της vrmode- οταν κατι δεν παει καλα, το παιρνει πρεφα αμεσως.

Το καλοκαιρι- ενω ετοιμαζωμασταν να παμε καπου- η Cindy ειχε χωθει κατω απο το αμαξι μου! Και εκει με την ιδια επιμονη- να μην βγαινει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Μεχρι που ξαπλωσα στο δρομο να δω τι εχει εκει-και βρηκα μια χελωνα!

Εαν ειχα ξεκινησει- ισως να την ειχα πατησει?
Ετσι την βγαλαμε- την πηγαμε στο χωραφι παρακατω και ολα καλα!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αααα...όλα κι όλα. Εγώ χελώνα δεν ξαναβοηθάω [-( Είναι αχάριστες :(
Η τελευταία που την σήκωσα για να την πάω στην άκρη, μου αγρίεψε :confused:
Και θα μπορούσε μου είπαν, να με έχει κατουρήσει κιόλας :mad:](*,)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν ξερω, αυτο το σκυλι εχει "κατι".
Εκτος απο την κουρουνα που την επιασαν ( χωρις να την τραυματισουν) μια φορα ομαδικα με τα σκυλια της vrmode- οταν κατι δεν παει καλα, το παιρνει πρεφα αμεσως.

Το καλοκαιρι- ενω ετοιμαζωμασταν να παμε καπου- η Cindy ειχε χωθει κατω απο το αμαξι μου! Και εκει με την ιδια επιμονη- να μην βγαινει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Μεχρι που ξαπλωσα στο δρομο να δω τι εχει εκει-και βρηκα μια χελωνα!

Εαν ειχα ξεκινησει- ισως να την ειχα πατησει?
Ετσι την βγαλαμε- την πηγαμε στο χωραφι παρακατω και ολα καλα!!
Προφανως με αυτα που περιγραφεις κι εχει "κατι" παραπανω αν θες απο τα υπολοιπα. Λιγο πιο οξεια διαισθηση μαλλον. :)

Αααα...όλα κι όλα. Εγώ χελώνα δεν ξαναβοηθάω
Είναι αχάριστες

Η τελευταία που την σήκωσα για να την πάω στην άκρη, μου αγρίεψε

Και θα μπορούσε μου είπαν, να με έχει κατουρήσει κιόλας
Αχαχα! Ειναι τελειες! :D

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Η Ριρίκα, μια χελωνίτσα που είχα πριν πολλά χρόνια, είχε το έλα καλύτερα από την Bonny:cuniaoo:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Τις λατρεύω τις χελώνες...Παιδιά είστε να ξεκινήσουμε ένα χελωνοφόρουμ?! :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αααα...όλα κι όλα. Εγώ χελώνα δεν ξαναβοηθάω [-( Είναι αχάριστες :(
Η τελευταία που την σήκωσα για να την πάω στην άκρη, μου αγρίεψε :confused:
Και θα μπορούσε μου είπαν, να με έχει κατουρήσει κιόλας :mad:](*,)
Επειδη ξερω οτι κατουρανε πολλες φορες απο τον φοβο τους, τους κραταω παντα μακρια μου!

Αλλα δεν ειναι να τσαντιστουν ορισμενες φορες??? Πανε καπου- με πολυυυυυυ κοπο- μιας και κουβαλανε ολο το νοικοκυριο μαζι τους- και ερχεται ενας ανθρωπος, τους σηκωνει και τους κουβαλει αλλου. Ισως στην κατευθυνση απο την οποιοα ηρθαν και εκαναν 3-4 ωρες για να φτασουν εκει που τους βρηκαν!
Εγω θα τσαντιζομουνα μαλλον, εαν επρεπε να κανω τον ιδιο δρομο πολλες φορες!:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αλλα δεν ειναι να τσαντιστουν ορισμενες φορες??? Πανε καπου- με πολυυυυυυ κοπο- μιας και κουβαλανε ολο το νοικοκυριο μαζι τους- και ερχεται ενας ανθρωπος, τους σηκωνει και τους κουβαλει αλλου. Ισως στην κατευθυνση απο την οποιοα ηρθαν και εκαναν 3-4 ωρες για να φτασουν εκει που τους βρηκαν!
Εγω θα τσαντιζομουνα μαλλον, εαν επρεπε να κανω τον ιδιο δρομο πολλες φορες!:cool:
αχαχαχαχαχα.......τι λες ρε;;;;;;;;;;
Εγώ πάντως, προς την κατεύθυνση που πήγαινε, την συνέχισα.
Αλλά...μου γρύλισε η ρουφιάνα :rolleyes:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τις λατρεύω τις χελώνες! Και αν αγριεύουν καμια φορά έχουν τα δίκια τους!!! Το χόμπι της Σπίθας μας ειναι να τις πιάνει και να τις θάβει! Εκστασιάζεται το βρωμόσκυλο!!!!!

Frenchie.... μπράβο στο κορίτσι σου! Να το ακούς λοιπόν! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul