Αρνείται να πάει βόλτα με άλλον!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Ένα θεματάκι που με απασχολει με το Λούκι είναι ότι αρνείται να πάει βόλτα με τη γυναίκα μου.
Η σχέση τους είναι θα έλεγα άριστη καθώς και τον ταίζει , παίζει μαζί του, αλλά και κοιμούνται αγκαλιά την ώρα που εγώ δουλευω:mad:.
Όταν τον βγάζει έξω, με το ζόρι τον κάνει το γύρο του τετραγώνου όπου αυτός κάνει 2 βήματα και μετά την τραβάει πίσω προς την είσοδο της πολυκατοικίας.
Άλλος δεν έχει δοκιμάσει να τον πάει βόλτα( δεν εμπστεύομαι και κανέναν....) αλλά υποψιάζομαι ότι θα έχει την ίδια συμπεριφορά.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) συνήθος βγαίνει μαζί σου;
να ψάχνει εσένα;
2) βγαίνετε βόλτα και οι 3;
1) Είχαμε κι εμείς, αρχικά, αυτό το πρόβλημα, επειδή την έβγαζα (κατά 99%) εγώ...
2) Κατόπιν, δοκιμάσαμε, τα βράδια να βγαίνουμε και οι 3 μαζί...

...3) τώρα πλέον βγαίνει άνετα με όποιον από τους δυό μας είναι "διαθέσιμος"...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ το βρίσκω πολύ γλυκό
αλλά πιστεύω πως τελικά θα συνηθίσει
πήγαινε κι εσύ μαζί που και πού

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
συνήθος βγαίνει μαζί σου;
να ψάχνει εσένα;
βγαίνετε βόλτα και οι 3;
Ναι κατά 99% βγαίνει μαζί μου βόλτα.
Αρκετές φορές έχουμε βγει και οι 6 σε πάρκα μεγάλες βόλτες , αλλά τις καθημερινές τις κάνω εγώ.
Την άρνηση με τη γυναίκα μου την είχε σχεδόν εξ'αρχής. Ένα βράδυ που είχαμε βγει όλοι μαζί και προσπάθησα να τον στείλω στο σπίτι με τη γυναίκα μου ενώ εγώ έμεινα με τα παιδιά σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Της έβγαλε τον ώμο και τελικά κατάφερε να μείνει μαζί μου.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
1) Είχαμε κι εμείς, αρχικά, αυτό το πρόβλημα, επειδή την έβγαζα (κατά 99%) εγώ...
2) Κατόπιν, δοκιμάσαμε, τα βράδια να βγαίνουμε και οι 3 μαζί...

...3) τώρα πλέον βγαίνει άνετα με όποιον από τους δυό μας είναι "διαθέσιμος"...
Μάλλον πρέπει να το κάνουμε συνήθεια να βγαίνουμε όλοι, αν και είναι πολύ δύσκολο λόγω υποχρεώσεων

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πιθανότατα να νιώθει ασφάλεια Νικο οταν είναι μαζι σου. Μην ξεχνάμε οτι είναι μονο 4 μηνων κουταβι.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Πιθανότατα να νιώθει ασφάλεια Νικο οταν είναι μαζι σου. Μην ξεχνάμε οτι είναι μονο 4 μηνων κουταβι.
Μπορεί να είνια και αυτό Αμαλία. Χθες που του αγρίεψε ένα σκυλί σε ένα πάρκο έτρεξε στην αγκαλιά μου κλαίγοντας ο γλυκός μου.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτό ήταν (και ίσως είναι ακόμη) το βασικό θέμα της Μόκας: Η ανασφάλεια.
Αυτό είναι που πρέπει να δουλέψουν τα παιδιά...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα με την Sue. Αν την πάει άλλος βόλτα σέρνεται και δεν μπορούν να την αφήσουν χωρίς λουρί γιατί επιστρέφει. Ενώ την Toya μπορουν να την αφήσουν ελεύθερη.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Νομίζω γνωστό πρόβλημα το οποίο όμως δεν πρέπει και να σε ανησυχεί ιδιαίτερα!Θα σου πρότεινα στη βόλτα να πάρεις και ένα τρίτο άτομο όπως σου είπαν και τα παιδιά!Κάποια στιγμή και χωρίς να το καταλάβει ο σκύλος δώσε το λουρί σε αυτό το τρίτο πρόσωπο,μόλις δείς πως το σκυλί δεν αντιδρά και συνεχίζει την βόλτα καλό θα ήταν να του δώσει μία λιχουδιά,όχι εσύ αλλά το άτομο που θα επιλέξεις για την βόλτα του κουταβιού σου!Και έτσι πάλι επιστρέψτε σπίτι μαζί!Πιστεύω μια με δύο ημέρες θα σου πάρει όχι παραπάνω!Θέμα χρόνου είναι να συνηθίσει και άλλο άτομο για την βόλτα του,φυσικά μην ξεχνάς αυτό που ήδη αναφέρθηκε πιο πάνω,είναι μόλις 4 μηνών και ειδικά αν περνάει και αρκετό χρόνο μαζί σου τότε είναι αναμενόμενο να κάνει αυτά τα κόλπα :)
Καλή συνέχεια!!Θα τα καταφέρεις!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Αυτό ήταν (και ίσως είναι ακόμη) το βασικό θέμα της Μόκας: Η ανασφάλεια.
Αυτό είναι που πρέπει να δουλέψουν τα παιδιά...
Γιάννη, τώρα που είναι περίπου 4 μηνών βλέπω σημάδια φόβου σε διάφορες καταστάσεις που μέχρι τώρα του ήταν αδιάφορες ή δεν είχε καθόλου την αίσθηση του φόβου. Όταν τον πηγαίνω εγώ βόλτα και αντιμετωπίζει καταστάσεις ή αντικείμενα που τον φοβίζουν τον παροτρύνω να προχωρήσει μαζί μου και συγχρώνως τον χαιδεύω ή/και τον φιλάω. Έτσι συνεχίζει και προσπερνάει τη φοβία του. Μάλλον λοιπόν δεν νιώθει την ίδια ασφάλεια με τη γυναίκα μου, εξού και η αντίδρασή του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97