Αρκετό καιρό τώρα ανήσυχος!
Με μένα χαλαρός!
Με τα υπόλοιπα μέλη(μπαμπάς,μαμά,αδερφή) πολλές φορές είναι ανήσυχος ενίοτε εκνευρισμένος που προσπαθούν να τον ηρεμήσουν,ενίοτε ανυπάκουος!
Πολλές φορές είναι και σε μένα αλλά εγώ τον ηρεμώ αμέσως οπότε δεν υπάρχει θέμα με μένα στο σπίτι!Όταν λείπω είναι έτσι!Όχι επειδή λείπω!Δηλαδή δεν φεύγω και να στρεσάρεται πχ!
Με κλίμακα γενικά τον σκύλο τον χειρίζομαι εγώ!
Μετά ο πατέρας μου και έπειτα η αδερφή μου!
Ωστόσο θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με χειρισμό και από ποιόν!
Η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει!
Στην βόλτα υπάρχει πολύ άσκηση και πρόγραμμα!
Δεν υπάρχει θηλυκό που να σέρνει!
Δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας!
Είναι μόνο συμπεριφορά!
Μόνο μέσα στο σπίτι εμφανίζεται η συμπεριφορά αυτή!
Αναρωτιέμαι τι τρόπο μπορώ να βρω ώστε να τον κάνω να ηρεμεί!Μόνος τρόπος που ακολουθώ είναι να τον φωνάζω σε μένα και έρχεται σε μένα και να κάθεται δίπλα μου ή μπροστά μου και ηρεμεί!Βασικά και βλακεία να κάνει καμιά φορά(σε φυσιολογικά όρια) μόλις ακούσει την φωνή μου ταρακουνιέται και συνέρχεται από την μ#$^#%κια που τον δέρνει ώρες ώρες!
Εν τέλει,θεωρώ ότι είναι θέμα συμπεριφοράς!
Την επόμενη βδομάδα θα το συζητήσω με τον εκτροφέα-εκπαιδευτή!
Με μένα χαλαρός!
Με τα υπόλοιπα μέλη(μπαμπάς,μαμά,αδερφή) πολλές φορές είναι ανήσυχος ενίοτε εκνευρισμένος που προσπαθούν να τον ηρεμήσουν,ενίοτε ανυπάκουος!
Πολλές φορές είναι και σε μένα αλλά εγώ τον ηρεμώ αμέσως οπότε δεν υπάρχει θέμα με μένα στο σπίτι!Όταν λείπω είναι έτσι!Όχι επειδή λείπω!Δηλαδή δεν φεύγω και να στρεσάρεται πχ!
Με κλίμακα γενικά τον σκύλο τον χειρίζομαι εγώ!
Μετά ο πατέρας μου και έπειτα η αδερφή μου!
Ωστόσο θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με χειρισμό και από ποιόν!
Η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει!
Στην βόλτα υπάρχει πολύ άσκηση και πρόγραμμα!
Δεν υπάρχει θηλυκό που να σέρνει!
Δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας!
Είναι μόνο συμπεριφορά!
Μόνο μέσα στο σπίτι εμφανίζεται η συμπεριφορά αυτή!
Αναρωτιέμαι τι τρόπο μπορώ να βρω ώστε να τον κάνω να ηρεμεί!Μόνος τρόπος που ακολουθώ είναι να τον φωνάζω σε μένα και έρχεται σε μένα και να κάθεται δίπλα μου ή μπροστά μου και ηρεμεί!Βασικά και βλακεία να κάνει καμιά φορά(σε φυσιολογικά όρια) μόλις ακούσει την φωνή μου ταρακουνιέται και συνέρχεται από την μ#$^#%κια που τον δέρνει ώρες ώρες!
Εν τέλει,θεωρώ ότι είναι θέμα συμπεριφοράς!
Την επόμενη βδομάδα θα το συζητήσω με τον εκτροφέα-εκπαιδευτή!