Από που να πάρω SBT;

silvestre

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
γεια σας παιδια.

μπηκα στο φορουν μπας και μπορεσετε να βοηθησετε.

σκεφτομα σοβαρα την αγορα ενος American Staffordshire Terrier.

διαβαζοντας σε διαφορα φορουμ ειδα οτι μεσω ΚΟΕ δεν υπαρχει επισημος εκτροφεας της ρατσας αυτης στην Ελλαδα.. οποτε.. πως θα βρω εκτροφεα απο το εξωτερικο δεν εχω ιδεα..!

μετα απο αρκετη αναζητηση μεσω ιντερνετ επεσα πανω σε καποιους εισαγωγεις εδω Ελλαδα που φερνουν συγκεκριμενες ρατσες ( γερμανικους ποιμενικους και American Staffordshire Terrier ) απο πιστοποιημενα εκτροφεια του εξωτερικου ( ετσι λενε τουλαχιστον)

ειναι αυτο εδω.. http://www.dogcenter.gr/
αλλα με οτι εχω διαβασει γενικως δεν ξερω τι και ποιον να εμπιστευτω!

εχεις κανεις υποψιν του κανεναν εκτροφεα εδω Ελλαδα?
εσυ Under απο που το πηρες το σκυλακι ?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το dogcenter είναι online petshop! Μακριά!!!!!!!!!!!!! για τα υπόλοιπα οι γνώστες της φυλής θα σε ενημερώσουν!!!! Καλως ήρθες!

silvestre

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
ναι ετσι ξερω και εγω. μακρυα απο pet shops , απλα επειδη ασχολειται μονο με τις 2 ατυες ρατσες ειπα μηπως ειναι κατι πιο εξειδικευμενο.. δε ξερω απο που αλλου μπορω να βρω.. οποιος μπορει και ξερει ας μου πει εδω.

ευχαριστω

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ βλέπω ότι φέρνει όλες τις ράτσες.....

Eγώ δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν που δεν μπορεί να μου δείξει ποιοι είναι οι γονείς του κουταβιού μου, που μένουν, τι εξετάσεις έχουν κάνει, σε τι εκθέσεις έχουν συμμετάσχει.....

Αν δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα και θες αποκλειστικά αυτή την φυλή ψάξε εξωτερικό!
ΕΔΩ αναφέρονται αρκετοί Ευρωπαίοι εκτροφείς!Δες τις σελίδες τους, ψάξε πληροφορίες για την φυλή και μετά επικοινώνησε μαζι τους!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μόνο? αλφαβητικά όλες τις φυλές έχει!!!! Θα σε ενημερώσουν μην ανησυχείς!!!! ΑΑΑΑ πέρνα καλύτερα από την ενότητα νέο μέλος να σε καλοσωρίσουνε όλοι!!!

silvestre

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
τωρα ειδα τις κατηγοριες.. αλλα πανω στην κεντρικη μπαρα στους ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ εχει μονο τις 2 ρατσες που ανεφερα..

foibos εγω να επικοινωνησω με ξενους, αλλα πως θα δω κια παλι τις συνθηκες και τους γονεις απο κοντα? δε παιζει να ταξιδεψω για αυτο το πραγμα..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν δεν ταξιδέψεις δεν ξέρω αν θα σου δώσουν και σκύλο.....

Οι περισσότεροι εκτροφείς θέλουν να περάσουν από κόσκινο των μελλοντικούς ιδιοκτήτες των κουταβιών τους....

Βέβαια, δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις μαζί τους!
Γνωρίζω περιπτώσεις που πήρε τελικά κάποιος κουτάβι χωρίς να πάει στο εκτροφείο, αλλά είναι λίγες αυτές και μέχρι να αποφασίσει κι εκείνος και οι εκτροφείς ότι θα συνεργαστούν ήταν σε καθημερινή τηλεφωνική, ιντερνετική και δεν ξέρω με τι άλλο μέσο επικοινωνία....

silvestre

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
μαλιστα...

αντε για να δουμε αν βρω κανεναν εκτροφεα απο καποιον εδω μεσα που εχει εμπειρια πανω στην ρατσα.
:)