Από ξηρή τροφή σε Barf

Aziz

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
41
16
30
Λοιπόν παιδιά σκέφτηκα να κάνω μία δοκιμαστική αλλαγή στον σκυλάκο μου, και από ξηρή τροφή να τον πάω σε barf! Μου είπαν αρκετοί που ταίζουν barf ότι παίρνουν από το site voldogfood.com (Να την κάνω μόνος μου δεν υπάρχει περίπτωση λόγω χρόνου αλλά και δεν μπορώ).
Θέλω όμως καταρχήν βοήθεια στο θέμα της ποικιλίας. Δηλαδή χρειάζεται ποικιλία στο είδος; Γιατί απ' ότι βλέπω έχει chicken, beef, lamb και fresh fish. Θα χρειάζεται να πάρω λίγο απ' όλα, ή θα έχω σαν βάση ένα κρέας και από κει και πέρα όποτε θέλω εγώ θα τον δίνω και από τα άλλα για ποικιλία;
Επίσης θέλω βοήθεια και με την ποσότητα. Το συγκεκριμένο site έχει πίνακα με τα κιλά του σκύλου, την ηλικία και την δραστηριότητα (το πόσο δραστήριος είναι). Και εμένα πχ. που είναι 9μηνών και άνω μέτριας δραστηριότητας και 27 κιλά, λέει ότι πρέπει να πολλαπλασιάσω τα κιλά με το 3% σωματικού του βάρους και αυτό βγάζει 0.810kg barf/μέρα (δηλαδή για μένα που του κάνω δύο γεύματα 405gr barf/γεύμα). Αυτό είναι σωστό; Ή πάει με τα δεδομένα της barf που πουλάνε αυτοί;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ο δικός μου 35 κιλά και τρώει 1 κιλο τη μερα αρκετούς μηνες τωρα με σταθερά κιλά. Στην αρχη θα σου δώσουν κοτοπουλο μονο, αν θυμάμαι καλα-νομίζω θυμάμαι, χωρις εντόσθια για να του κάτσει πιο ομαλά και σε λιγο καιρο θα αρχίσεις να προσθέτεις.

ΥΓ: Μεχρι μια ηλικια δίνεις παραπανω απο το 3%, αν τους τηλεφωνήσεις θα σε ενημερώσουν.

Aziz

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
41
16
30
Ο δικός μου 35 κιλά και τρώει 1 κιλο τη μερα αρκετούς μηνες τωρα με σταθερά κιλά. Στην αρχη θα σου δώσουν κοτοπουλο μονο, αν θυμάμαι καλα-νομίζω θυμάμαι, χωρις εντόσθια για να του κάτσει πιο ομαλά και σε λιγο καιρο θα αρχίσεις να προσθέτεις.

ΥΓ: Μεχρι μια ηλικια δίνεις παραπανω απο το 3%, αν τους τηλεφωνήσεις θα σε ενημερώσουν.
Ωραία μέσα στην εβδομάδα θα πάρω να ρωτήσω! Και πώς στην φέρνουν σπίτι; Δεν ξεπαγώνει;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ωραία μέσα στην εβδομάδα θα πάρω να ρωτήσω! Και πώς στην φέρνουν σπίτι; Δεν ξεπαγώνει;
Θέλει ώρες για να ξεπαγώσει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog