Απόκτηση σκυλου

a_mark

New Member
13 Δεκεμβρίου 2018
4
4
24
Παιδιά καλησπέρα! Είμαι νέος στο φορούμ. Είμαι φοιτητής 19 χρονών και σκέφτομαι σοβαρά και ώριμα να αποκτήσω έναν σκύλο. Ξέρω πως οι περισσότεροι θα είναι εναντίον στην απόκτηση του ενώ είσαι φοιτητής, ωστόσο βλέποντας την δικιά μου φοιτητική ζωή καταλαβαίνω πως μπορώ να φροντίσω έναν σκύλο όπως του αρμόζει. Θα παρακαλούσα αρχικά τις γνώμες σας πάνω στο θέμα.

• Like
Reactions: Tonaki

a_mark

New Member
13 Δεκεμβρίου 2018
4
4
24
@medusa σε ευχαριστώ! Τα άρθρα πάνω κάτω είναι η δικιά μου κατάσταση. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η μεταφορά στα Μέσα μαζική μεταφοράς. Αν ο σκύλος είναι παραπάνω από 8 κιλά τι γίνεται;
@Tonaki δεν με πολυενδιαφερουν ράτσες, χαρακτηριστικά ή οτιδήποτε. Θέλω απλώς μια συντροφιά. Γιαυτο τον λογο θα υιοθετήσω ένα αδέσποτο

• Like

Tonaki

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2018
85
128
& πολύ καλά θα κάνεις!! Θα γίνεις ευτυχισμένος & εσύ αλλά θα κάνεις ετυχισμένο & το σκυλάκι που θα υιοθετήσεις!!
Διάβασε, ενημερώσου, ρώτα για ό,τι σε προβληματίζει & όλα θα πάνε καλά..
Αν υπάρχει αγάπη & θέληση θα τα καταφέρεις & με το παραπάνω!!

• Like
Reactions: a_mark

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.342
8.082
@medusa σε ευχαριστώ! Τα άρθρα πάνω κάτω είναι η δικιά μου κατάσταση. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η μεταφορά στα Μέσα μαζική μεταφοράς. Αν ο σκύλος είναι παραπάνω από 8 κιλά τι γίνεται;
@Tonaki δεν με πολυενδιαφερουν ράτσες, χαρακτηριστικά ή οτιδήποτε. Θέλω απλώς μια συντροφιά. Γιαυτο τον λογο θα υιοθετήσω ένα αδέσποτο
για τα ΜΜΜ αν ψαξεις λιγο στην αναζητηση πανω δεξια θα δεις ακριβως τι ισχυει.
(βαζεις λεξη κλειδι και επιλεγεις εμφανιση τιτλων για καλυτερα αποτελεσματα και πειραματιζεσαι γενικα)
Σε γενικες γραμμες εντος πολης (μετρο, ηλεκτρικο, λεωφορεια ) ως 10 κιλα σε κλουβι.
Αν εχεις μεγαλυτερο , ποδια, ταξι, αυτοκινητο :)
Κτελ ως 10 επισης.
Αεροπλανα πανω απο 8 κιλα μπαινεις σε αλλο κοστος και διαδικασια, ΟΣΕ γινεται υπο συνθηκες, πλοια πιο ανετα στο καταστρωμα.
Αν δεν εχεις τουτου να το σκεφτεις και το θεμα του μεγεθους εκτος των αλλων.

Εγω θα ελέγα να κανεις κανα ερασμους πρωτα και κανα ταξιδακι σαν νεος ;)(y) Οσο να ναι η συγκατοικιση με σκυλακο ειναι ευθυνη μεγαλη, σε περιοριζει και εχει και ενα κοστος.

Προσωπικα ειχα σκυλακι ως φοιτητρια, ηταν σχετικα μικρου μεγεθους οποτε την παλεψα με μεταφορες (σπουδαζα μακρια) και λογω ηπιου και γλυκου χαρακτηρα ηταν πολυ ευκολο να το κρατησει οποιοσδηποτε.

Last edited:
  • Like
Reactions: a_mark

a_mark

New Member
13 Δεκεμβρίου 2018
4
4
24
@medusa ευχαριστώ πολύ! Μένω 900 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι μου, δεν έχω ούτε αμάξι ούτε τίποτα, άρα αναγκαστικά πάμε σε ένα σκυλάκο 8 κιλών...
@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ φιλε μου είδα για την Ολίβια στο dogs voice και θα ήταν το πρώτο μήνυμα που θα έστελνα! Τόσο όμορφη! Ωστόσο με τα 15 κιλά που ζυγίζει αλλάζει λίγο το πλάνο, δυστυχώς...

a_mark

New Member
13 Δεκεμβρίου 2018
4
4
24
@Tonaki αυτό ακριβώς. Τον τελευταίο χρόνο κατάλαβα -από πολύ δυνατό και άσχημο χαστούκι ζωής- ότι δεν πρέπει να στερούμε στους εαυτούς μας αυτά που πραγματικά θελουμε. Με αγάπη όλα γίνονται. Όλα. Γιατί στο κάτω κάτω μια ζωή έχουμε και δεν θελουμε να νιώθουμε στερημένοι όταν «μεγαλώσουμε». Γιαυτο λοιπόν ο σκύλος για μένα είναι η συντροφιά που χρειάζομαι και θέλω να αγαπήσω.

• Like
Reactions: medusa and Tonaki

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.342
8.082
@medusa ευχαριστώ πολύ! Μένω 900 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι μου, δεν έχω ούτε αμάξι ούτε τίποτα, άρα αναγκαστικά πάμε σε ένα σκυλάκο 8 κιλών...
@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ φιλε μου είδα για την Ολίβια στο dogs voice και θα ήταν το πρώτο μήνυμα που θα έστελνα! Τόσο όμορφη! Ωστόσο με τα 15 κιλά που ζυγίζει αλλάζει λίγο το πλάνο, δυστυχώς...
@Tonaki αυτό ακριβώς. Τον τελευταίο χρόνο κατάλαβα -από πολύ δυνατό και άσχημο χαστούκι ζωής- ότι δεν πρέπει να στερούμε στους εαυτούς μας αυτά που πραγματικά θελουμε. Με αγάπη όλα γίνονται. Όλα. Γιατί στο κάτω κάτω μια ζωή έχουμε και δεν θελουμε να νιώθουμε στερημένοι όταν «μεγαλώσουμε». Γιαυτο λοιπόν ο σκύλος για μένα είναι η συντροφιά που χρειάζομαι και θέλω να αγαπήσω.
αλλη μια συμβουλη....αφου θα παρεις αδεσποτακι, βρες ενα π.χ 1-2 χρονων. Κυριως για να ξερεις με σιγουρια το τελικο μεγεθος , και επισης για να μη μπλεξεις με κατουροχεσιματα :LOL: εντος σπιτιου.
Δες και σε φιλοζωικες στη περιοχη σου και σε σελιδες στο φβ, υπαρχουν πολλες πχ
https://www.facebook.com/groups/hathikebrethikexarizetai/?ref=group_header

Last edited:
  • Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog