Απόκτηση κοκονίων?!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Για κοιτάξτε αυτή την αγγελία:

http://poleitai.slando.gr/athina/kokonia_koytabia_kai_megalytera_P_14802571.html

Εννοείται ότι πρόκειται για ΒΥΒ κλπ., αλλά δεν είναι απαράδεκτο που βάζει το βίντεο από το Σκάι για να προωθήσει τα σκυλιά που πουλάει για ένα διακοσάρι? Είναι σα να παίρνει σφραγίδα γνησιότητας από άτομα που ξέρουν τη φυλή και φροντίζουν να μην εξαφανιστεί όταν ο ΒΥΒ εξ ορισμού φροντίζι για την εξαφάνισή της.

Γνώμες?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αν δεν κάνω λάθος αυτός ο κύριος δεν έκανε μια εκστρατεία διάσωσης της φυλής πριν από κάποιους μήνες? έχει εκτροφείο???

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
συνιστώ ανεπιφύλακτα όποιος θέλει μικρόσωμο σκυλάκι να σπεύσει.

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
Για κοιτάξτε αυτή την αγγελία:

http://poleitai.slando.gr/athina/kokonia_koytabia_kai_megalytera_P_14802571.html

Εννοείται ότι πρόκειται για ΒΥΒ κλπ., αλλά δεν είναι απαράδεκτο που βάζει το βίντεο από το Σκάι για να προωθήσει τα σκυλιά που πουλάει για ένα διακοσάρι? Είναι σα να παίρνει σφραγίδα γνησιότητας από άτομα που ξέρουν τη φυλή και φροντίζουν να μην εξαφανιστεί όταν ο ΒΥΒ εξ ορισμού φροντίζι για την εξαφάνισή της.

Γνώμες?
O συγκεκριμενος κύριος,κάνει πολύ σοβαρή δουλειά με τις Εληνικές φυλές,δεν είναι καθόλου κερδοσκόπος,με την εννοια,οτι κερδίζει απο τα κουτάβια του,τα συντηρεί μόνος του,και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα,να συναντήσει δείγματα φυλής.
Πολύ κακώς κρίνουμε και επικρίνουμε προσπάθειες που δεν γνωρίζουμε, και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι άθλος!!!
Μακάρι να είμαστε περισσότεροι,αυτοί που προσπαθούμε να αναβιώσουμε φυλές ,χαμένες στα βάθη της Ελληνικής ιστορίας,αντι να συνεχίζουμε έτοιμη τη δουλειά άλλων εκτροφέων....:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ρε δε λέω για το Μακαρίτη! Ο Μακαρίτης δεν έβαλε την αγγελία να πουλήσει τα σκυλιά στη φωτογραφία, μερικά από τα οποία δεν πολυμοιάζουν με κοκόνια. Ο ΒΥΒ πουλάει τα κοκονοειδή και για να μας δείξει για τι τρομερή εκτροφάρα πρόκειται έβαλε το βίντεο με το Μακαρίτη για να νομίζουμε ότι προωθείται από κει. Ή να μπερδευτούμε ότι είναι ο ίδιος ο Μακαρίτης. Δε νομίζω όμως ότι είναι!

Oops! Έχετε δίκιο! Ο Μακαρίτης έβαλε την αγγελία! Καλά, βάζει αγγελίες για πωλήσεις κοκονίων σε εφημερίδα όπως κάνουν οι παπυμιλλάδες και οι ΒΥΒ?! Ξέρω ότι ο ίδιος δεν είναι, αλλά δε θα έπρεπε να έχει ένα δικό του site γι᾽ αυτή τη δουλειά?!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο Στέλιος έιναι Ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος που τωρα λέμε ότι έχουμε τα κοκόνια στην Ελλάδα.
Δεν έιναι byb... και οι γνώσεις του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ..σχεδόν έχει αφιερώσει τη ζωή του στα σκυλιά...και τον θεωρω προσωπικά και έναν από τους καλυτερους Ελληνες κριτές που έχουμε..
Ασε που ο Σκαι..πΟΤΕ δεν θα υποστήριζε BYB..λόγω του Παρα Τρίχα...

Oops! Έχετε δίκιο! Ο Μακαρίτης έβαλε την αγγελία! Καλά, βάζει αγγελίες για πωλήσεις κοκονίων σε εφημερίδα όπως κάνουν οι παπυμιλλάδες και οι ΒΥΒ?! Ξέρω ότι ο ίδιος δεν είναι, αλλά δε θα έπρεπε να έχει ένα δικό του site γι᾽ αυτή τη δουλειά?!
Δεν είναι υποχρεωμένος να έχει δικό του site...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πάντως σε αυτό θα συμφωνήσω!
Δεν μου πολυαρέσει να βλέπω ανακοινώσεις εκτροφείων σε τέτοιες σελίδες...
Βέβαια θα μου πεις, έτσι και οι τυφλοί μπορεί να βρουν το φως τους....:rolleyes:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Βέβαια να του το προτείνεις! Διότι εγώ δεν κοίταξα αποστολέα, κοίταξα το περιεχόμενο και τα τηλέφωνα, συν το βίντεο και τον πέρασα τον άνθρωπο για ΒΥΒ ενώ έχω ακούσει για τη δουλειά του. Και κάπως μου φάνηκε το ένα κοκόνι της φωτογραφίας να σπανιέλιζε κιόλας!:eek::eek: Άλλωστε η σελίδα θα προβάλει καλύτερα τη φυλή. Δείτε π.χ. πώς παρουσιάζουν οι Αμερικάνοι τις διάφορες φυλές στους ομίλους τους.

Last edited: