Αποχαιρετισμός στον Giant George

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τεράστιος μεν... ξεπερνώντας κάθε πρότυπο...
Αλλά, φαίνεται ότι είχε υγεία και έπιασε το προσδόκιμο ζωής των Grate Danes, με το παραπάνω!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
το μικροτερο βεβαια συμφωνα με το προτυπο(8-10)
αληθεια ποσο λιγα μου φαινονται τα 8 χρονια,γι αυτο αποφευγω τετοιες φυλες!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
το μικροτερο βεβαια συμφωνα με το προτυπο(8-10)
αληθεια ποσο λιγα μου φαινονται τα 8 χρονια,γι αυτο αποφευγω τετοιες φυλες!
Ναι, αλλά συνήθως ζουν 7-8 χρόνια...

Υ.Γ. Εμένα να δεις πως τρέμει η καρδούλα μου, έχοντας μιά σκύλα με το ίδιο προσδόκιμο... και τη βλέπω στα 4 να είναι σαν κουτάβι... και δεν ξέρω τι αλλαγές αναμένεται να δω...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
αν ενοεις το μπουλ μαστιφ της φωτογραφιας οντως χαμηλο προσδοκιμο,ενα απο τα κακα της φυλης που με απωθει απο το να παρω ενα

αληθεια λιγο off topic αλλα εχεις βρει καμια γραμμη πιο εργασιακη λιγοτερα κιλα δηλ. που να εχουν μεγαλυτερο προσδοκιμο ζωης; το 8 χρονια μου κανει σαν μη φυσιολογικο ρε γαμωτο,τι να πω...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
off-topic...

Κοίτα, αυτός είναι ακριβώς ο ορισμός του προσδόκιμου: Ο μεσοσταθμικός όρος ηλικίας της φυλής...

Εξω από το μεσοσταθμικό όρο, υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις... έχω δει παπυμιλλάδικο bullmastiff, με καρκίνο από τα 6,5 χρόνια του, να ζει μέχρι 11,5 χρονών... τι να πεις...

Υ.Γ. Μια "εργασιακή" γραμμή είναι ο κούταβός μου, που είναι "ημίαιμο Bullmastiff"...:D θεωρητικά πάντα μιλώντας, έχει προσδόκιμο 12-14 χρόνια... αλλά και πάλι, αν μπλέξεις με τα μολοσσοειδή... έχουν χαμηλό προδόκιμο γενικότερα... ζεις μ' αυτό...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn