Αποφυγή προβλημάτων κυριαρχίας

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μαζί με τον άντρα της ζωής μου θα πάμε εκδρομή. θα μείνουμε σε ένα φιλικό σπίτι , στο οποίο έχουν τον αδερφό του δικού μου.θα μείνουμε μια βδομάδα . πως θα τα φέρω σε επαφή χωρίς να έχουμε πρόβλημα κυριαρχίας στον χώρο. έχουν την ίδια ηλικία 7 μηνών και είναι και τα δύο αρσενικά!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Πρωτη επαφη σε ουδετερο εδαφος ....
Παιχνιδι και γνωριμια για τουλαχιστον 10 λεπτα
και γυρισετε στο σπιτι περπατωντας μαζι ...
Πρωτος μπαινει στο σπιτι ο ξενος αλλα δεν αφηνεται να πλησιασει τους πολυ "προσωπικους" χωρους του "οικοδεσποτη" (πχ crate,μπολ του φαγητου και του νερου,)
Αρση ολων των απογορευσεων μετα απο μιση ωρα επιβλεψης (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) , εφοσον ολα πανε καλα.
Καλη τυχη .....

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ελπιζω να πανε ολα καλα! γιατι και οι 2 δεν ιδιαιτερα κοινωνικοποιημενοι.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν νομιζω..γιατι ο αλλος (οσκαρ) πριν ενα μηνα ειχε παει στην μαμα του και στον μπαμπα του και δεν εδειξε σημαδια οτι καταλαβαινε!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ειναι η δευτερη μερα που ειμαστε εδω. τα πανε πολυ καλα! κυνηγιουνται ολη την ημερα δεν εχουν βγαλει αγριαδα. παιζει ο ενας με τα παιχνιδια του αλλου και γενικοτερα ειναι μια ευχαριστη ατμοσφαιρα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
μαζί με τον άντρα της ζωής μου θα πάμε εκδρομή. θα μείνουμε σε ένα φιλικό σπίτι , στο οποίο έχουν τον αδερφό του δικού μου.θα μείνουμε μια βδομάδα . πως θα τα φέρω σε επαφή χωρίς να έχουμε πρόβλημα κυριαρχίας στον χώρο. έχουν την ίδια ηλικία 7 μηνών και είναι και τα δύο αρσενικά!
είσαι πιτσιρίκα ε; :(:( πώς περνάνε τα χρόνια, κάποτε λέγαμε κι εμείς τέτοια κι αλίμονο νιώθαμε κι έτσι :rolleyes:

:):):)

να γνωριστούν τα σκυλιά εκτός του σπιτιού τους, πχ συναντηθείτε σε μια καφετέρια, να γνωριστούν εκεί και να έρθει πιο φυσικά η επιστροφή στο σπίτι όλοι μαζί :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ειναι η δευτερη μερα που ειμαστε εδω. τα πανε πολυ καλα! κυνηγιουνται ολη την ημερα δεν εχουν βγαλει αγριαδα. παιζει ο ενας με τα παιχνιδια του αλλου και γενικοτερα ειναι μια ευχαριστη ατμοσφαιρα!
Προσοχή με τα παιχνίδια.., δεν είναι δύσκολο να αρχίσει ένας καυγάς από διεκδίκηση του ίδιου παιχνιδιού.., εξαρτάτε από την ηλικία των σκύλων, από το πόσο κυριαρχικά είναι και κατά πόσο θα σεβαστεί ο "επισκέπτης σκύλος" τον χώρο του άλλου σκύλου..
Γενικά χαλαροί ..αλλά και προσεχτικοί..

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ειναι 8 μηνων πλεον και οι 2! με τα παιχνιδια οταν παιρνει ο ενας του αλλου γαυγιζουν και το αφφνουν.τρεχουν κυνηγιουνται με ανοιχτο το στομα αλλα δεν δαγκωνονται. ο οσκαρ προσπαθει να τον καβαλησει αλλα ο δικος μου δεν χαμπαριαζει και του φευγει

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
χιουμορ....
Ετσι οπως παει το πραγμα ...
προβλεπω να μας ρωτας πως να τα ξεχωρισετε μετα την εβδομαδα !!!!! χα χα
Να περνατε και σεις εξισου καλα οπως τα σκυλακια σας .

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να προσέξεις τον Όσκαρ αν βρεθεί μεγαλώνοντας στο δικό σας σπίτι.., μεγαλώνοντας θα πρέπει να είστε πιο τυπικοί στο που θα βρεθούνε και πως θα μπούνε στο σπίτι και πως θα είναι ο χώρος κλπ. Προφανώς έχει ήδη προσδιοριστεί η ιεραρχία μεταξύ τους.., αυτό δεν σημαίνει πως στο μέλλον δεν θα ξανά δοκιμαστεί..

Μια χαρά βλέπω πως τα πάνε πάντως !:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ειναι 8 μηνων πλεον και οι 2! με τα παιχνιδια οταν παιρνει ο ενας του αλλου γαυγιζουν και το αφφνουν.τρεχουν κυνηγιουνται με ανοιχτο το στομα αλλα δεν δαγκωνονται. ο οσκαρ προσπαθει να τον καβαλησει αλλα ο δικος μου δεν χαμπαριαζει και του φευγει
Μια χαρα. Απλως οπως σου ειπανε ήδη οι 8 μηνες ειναι τζουνιορ για συμπερασματα. Με το περασμα του χρονου μπορει να δεις άλλα πραγματα. Βεβαια μπορει και οχι. Αρα; Να εισαι κοντα και να παρατηρεις...

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
καλησπερα,
σορρυ π μιλαω στο ιδιο θεμα αλλα εχει αρχισει ο ροκυ και προσπαθει να καβαλησει ολα τα αρσενικα -.-''
ειναι παρα πολυ σπαστικο με το που δει αρσενικο αρχιζει τον γλυφει απο κατω κ.α
πως μπορω να το σταματησω αυτο;
ειχε ερθει ενα αλλο αρσενικο και του ειχαμε αφησει να πεξουν και ο ροκυ τον ειχε καβαλησει 5-6 φορες! δν ηθελε να πεξει ηθελε σονει και καλα αυτο..ουτε το μπαλακι δν ακουμπησε :eek: -.-''.
πως να το σταματησω αυτο;
σταματαει η θελει στειρωσει;

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Θύμισε μου πόσο ετών είναι ?
ο ροκυ ειναι σχεδον 3 ετων και το αλλο το σκυλακι φτανει 1 χρονου τωρα..δν εχει διξει κανενα σημαδι κυριαρχιας ο μικρουλης αντιθετα ειναι πολυ παιχνιδιαρης και δν αγριευει στον ροκυ

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μαρουσώ,κι ο δικός μου ρόκυ στειρωμένος ήταν αλλά τα καβαλήματα δεν τα σταματάει.Οταν βρει αρσενικό η θηλυκό κατευθείαν να κυριαρχήσει οπότε μην νομίζεις ότι με το να τον στειρώσεις θα αλλάξει συμπεριφορά! Είναι θέμα χαρακτήρα, το έχουν στο αίμα τους, να είναι κυριαρχικά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97