Αποφυγή ούρων στις πόρτες μας

pavilion_alex

Member
14 Ιουνίου 2011
6
0
γεια σας, θέλω την βοήθεια σας σε κάτι.

έχουμε κάτι γείτονες όπου φέρνουν τα σκυλιά τους, και τα αφήνουν να κατουράνε στις πόρτες μας.:(

υπάρχει τίποτα να ρίξουμε, εννοείται ακίνδυνο, ώστε με την μυρωδιά του να μην επιτρέπει να πλησιάζουν τα σκυλιά? :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και γιατί δε βγαίνετε έξω να τους εξηγήσετε ότι σας ενοχλεί...??

Κατά τα άλλα μπορείτε να καθαρίσετε το σημείο με ξύδι ώστε να φύγειη μυρωδιά των παλιών ούρων που τα έλκει.

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Εχεις κηπο?Αν εχεις την επομενη φορα κανε οτι πλενεις τον κηπο και λουστους:D:D:D:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Μπορείς να καθαρίζεις με χλωρίνες κάργα και όποιον πετυχαίνεις να ενημερώνεις ότι δυστυχώς αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς χλωρίνη και άλλα πιο δραστικά καθαριστικά, αφού δεν συμμορφώνονται και βρωμοκοπάει ο τόπος. Και να έχουν τον νου τους, αν το σκυλάκι τους παρουσιάσει συμπτώματα δηλητηρίασης, να ξέρουν να ενημερώσουν τους γιατρούς τους, ότι είναι από χλωρίνη για να κινηθεί αναλόγως :cura:

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Aν το κάνουν επίτηδες, στήσου με το λάστιχο και περιμενέ τους....,, και όταν τους κάνεις μούσκεμα, παίξτο και αμερικανάκι... , ααα... συγνώμη δεν σας είδα.... απλά ήθελα να ξεπλύνω κάτι τσισάκια που κάνουν εδώ κάτι σκυλάκια που τα αφήνουν οι απαράδεκτοι ιδιοκτήτες τους....;)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Έτσι έτσι.... μπουγέλωμα και άμα σου κουνηθούν πάρε και κανένα 100 τηλέφωνο να γελάσουμε!

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Παντως εχω δει κατι στα petshop σε σπραυ που βαζουν αλλα δεν εχω κατσει να ασχοληθω γιατι συνηθως κανω αυτο που ειπα πριν ή αρχιζω και κραζω οταν τους βλεπω...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ετσι μας καταβρεξε ενας με τη Σκαρλετ την ωρα που περνουσα απο το πεζοδρομιο του....οταν πιασαμε την κουβεντα και του εδειξα το σακουλακι οτι δηλ. μαζευω τα κακα, μου ειπε....οχι ρε γμτ....λαθος ανθρωπο κατεβρεξα....
φευγοντας, του ειπα χαμογελωντας , φυλα καραουλι για τον επομενο ο οποιος κατα 99% σακουλακι δεν θα εχει...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μπορείς να καθαρίζεις με χλωρίνες κάργα και όποιον πετυχαίνεις να ενημερώνεις ότι δυστυχώς αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς χλωρίνη και άλλα πιο δραστικά καθαριστικά, αφού δεν συμμορφώνονται και βρωμοκοπάει ο τόπος. Και να έχουν τον νου τους, αν το σκυλάκι τους παρουσιάσει συμπτώματα δηλητηρίασης, να ξέρουν να ενημερώσουν τους γιατρούς τους, ότι είναι από χλωρίνη για να κινηθεί αναλόγως :cura:
:p:p:p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ωχ, άλλος έφταιγε άλλος τη πλήρωσε... πάλι καλά που ήταν συζητήσιμος!!

Ας ελπίσουμε ότι και ο φίλος μας πιο πάνω αν αρχίσει να καταβρέχει δε θα το κάνει όπου δει τετράποδο αλλά σε αυτούς που επιβεβαιωμένα λερώνουν!!

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0

Ας ελπίσουμε ότι και ο φίλος μας πιο πάνω αν αρχίσει να καταβρέχει δε θα το κάνει όπου δει τετράποδο αλλά σε αυτούς που επιβεβαιωμένα λερώνουν!!

Εγω crysoula? Εγω κανω παρακολουθηση ξερω μερες ωρες που περναν ορισμενοι τι νομιζεις περνω τη μανικα και αρχιζω κ βρεχω οτι ουρει εξω απο το σπιτι:D:D:D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Xaxaxaxaxaaaaa.....

Όχι πουλάκι μου... στο παιδί που δίνουμε τις συμβουλές αναφέρομαι!!!

Έτσι έτσι σε θέλω.... με παραλαγής και κυάλια και όλο τον εξοπλισμό στην κατασκοπείαγια την εύρεση του κατρουλή...!!!

Κοίτα τώρα που σφίγγουν οι ζέστες δεν είν' κακό το μπανάκι... απλά αν με δεις να περνάω εγώ να με ειδοποιήσεις γιατί τη μικρή μου δε θα την καταβρέξεις θα την ξεπλύνεις...!!! :D :D :D :D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

αν δεν ηταν συζητισιμος και μετα τη σακουλιτσα μου, θα εβαζα τη Σκαρλετ να τα κανει εκει και δεν θα τα μαζευα....κι ουτε τυψεις θα ειχα....:p

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
βασικα, το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι να αφαιρεθει η μυρωδια απο ουρα που υπαρχει ηδη . Αποσμινη. Μετα, για αποτροπη, ξερω οτι υπαρχουν προιοντα σε πετ σοπ που απωθουν. Απο φυσικα προιοντα εγγυηση ειναι το ξυδι και η σιτρονελλα σε μπολικη δοση τακτικα μεσα στη μερα, αραιωμενα με νερακι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ετσι μας καταβρεξε ενας με τη Σκαρλετ την ωρα που περνουσα απο το πεζοδρομιο του....οταν πιασαμε την κουβεντα και του εδειξα το σακουλακι οτι δηλ. μαζευω τα κακα, μου ειπε....οχι ρε γμτ....λαθος ανθρωπο κατεβρεξα....
φευγοντας, του ειπα χαμογελωντας , φυλα καραουλι για τον επομενο ο οποιος κατα 99% σακουλακι δεν θα εχει...
Σοβαρολογείς που άρχισες κουβέντες, χαμόγελα και φιλίες? Θα τον είχε πάρει ο διάολος!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
αν δεν ηταν συζητισιμος και μετα τη σακουλιτσα μου, θα εβαζα τη Σκαρλετ να τα κανει εκει και δεν θα τα μαζευα....κι ουτε τυψεις θα ειχα....:p
αφού έχεις συνηθίσει να τα μαζεύεις θα τα μάζευες κανονικά θα έδενες το σακουλάκι κόμπο και θα του το πέταγες στο μπαλκόνι, τί πιο απλό; :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τι πασαλλείματα είναι αυτα βρε παιδιά...αν είναι να κάνετε την δουλειά κάντε την σωστά...πέρα ως πέρα λοιπόν τον τοίχο-φράχτη από την έξω μεριά!

Πέρα από τα αντίποινα στον γείτονα με ξύδι και αποσμίνη νομίζω ότι θα καταφέρετε μεγαλό μέρος της μυρωδιάς να το καλύψετε,τώρα αν θα ξαναέρχονται θα δείξει!