Καλησπέρα φορυμίτες και φορουμίτισες μετά απο μία εξαντλητική μέρα και για το κουτάβι μάθαμε πολλά...λοιπόν έφερε η κοπέλα μου το μαλτεζάκι της αρσενικό 1.5 χρόνων..μόλις έβγαλα την ήρα έξω πήγε μυρίστηκαν και μετά η Ήρα όλο φοβόταν και είχε την ουρά κατεβασμένη όταν πλησίαζε ο άλλος..πήγαινε ο άλλος τις έκανε παιχνίδια και η ήρα έφευγε δυστυχώς:Sκαι εδώ θέλω την βοηθειά σας πώς να το αντιμετωπίσω?Μετά την πήγα την πρώτη της βόλτα δεν φοβόταν τίποτα ήταν πολύ ήρεμη και χαρούμενη μέχρι που περνάει ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο και κάθισε δίπλα μου και του γαύγιζε :S εδώ σας έχω και φώτο να δείτε την ήρα με τον νέο φίλο που τον φοβάται..Ακόμα κάτι!! πήγα της πήρα ένα περιλαίμιο scalibor λέγεται μου είπαν είναι το καλύτερο αλλά ο γιατρός μου είχε πει να πάρω ένα σπρέι για τις σκνίπες το βράδυ όταν την βγάζω βόλτα να της βάζω..άμα μπορείτε να μου πείτε πιά μάρκα να πάρω και πόσο περίπου κοστίζει??αυτά! ευχαριστώ!
δείτε και το scalibor Νομίζω το έχω βάλει σωστά το πέρασα 2 φορές απο τον λαιμό και το κούμπωσα σωστά δεν έκανα???
Και κάτι άλλο αύριο θα έρθει ο ξάδερφος μου έχει έναν γερμανικό ποιμενικό 2 χρονών είναι καλή ιδέα να το φέρει ή οχι??
Συγώμη για τα πολλά αλλά γι αυτό έχουμε το φόρουμ για να λύνουμε τις απορίες μας
Άγγελος
δείτε και το scalibor Νομίζω το έχω βάλει σωστά το πέρασα 2 φορές απο τον λαιμό και το κούμπωσα σωστά δεν έκανα???
Και κάτι άλλο αύριο θα έρθει ο ξάδερφος μου έχει έναν γερμανικό ποιμενικό 2 χρονών είναι καλή ιδέα να το φέρει ή οχι??
Συγώμη για τα πολλά αλλά γι αυτό έχουμε το φόρουμ για να λύνουμε τις απορίες μας
Άγγελος