Απορίες για εκπαίδευση κουταβιού Γ.Π

Paminho

Active Member
17 Αυγούστου 2009
33
0
Καλησπέρα παιδια,είμαι σχετικά νεος στο forum και έχω μια κουταβίνα 3 μηνών που την πήρα απο εκτοφείο.Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα,όταν μου κάνει παιχνίδια έχει την τάση να..δαγκώνει...χέρια γάμπες παπούτσια..Ξέρω ότι βγάζει τα δοντάκια της αλλά φοβάμαι μη το συνεχίσει μεγαλώνοντας.Επειδή είναι σε κρίσιμη ηλικία δε ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...της λέω ΜΗ και φαίνετε σιγα σιγα να το ακούει....τι άλλο μπορώ να κάνω πάνω σε αυτό το θέμα;Επίσης εχω ένα θέμα με το αυτάκι της.Ενώ ήταν ανεβασμένο ξαφνικά ψιλοέπεσε..σαν να χαλάρωσε λιγακι.Εδώ να σημειώσω ότι δν την χαιδεύουμε στα αυτιά.Ο εκτροφέας μου είπε ότι έχει να κάνει με το ότι βγάζει τα δόντια της και για αυτό εξασθενούν τα νεύρα των αυτιών..εσείς τι λέτε;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλησπέρα παιδια,είμαι σχετικά νεος στο forum και έχω μια κουταβίνα 3 μηνών που την πήρα απο εκτοφείο.Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα,όταν μου κάνει παιχνίδια έχει την τάση να..δαγκώνει...χέρια γάμπες παπούτσια..Ξέρω ότι βγάζει τα δοντάκια της αλλά φοβάμαι μη το συνεχίσει μεγαλώνοντας.Επειδή είναι σε κρίσιμη ηλικία δε ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...της λέω ΜΗ και φαίνετε σιγα σιγα να το ακούει....τι άλλο μπορώ να κάνω πάνω σε αυτό το θέμα;Επίσης εχω ένα θέμα με το αυτάκι της.Ενώ ήταν ανεβασμένο ξαφνικά ψιλοέπεσε..σαν να χαλάρωσε λιγακι.Εδώ να σημειώσω ότι δν την χαιδεύουμε στα αυτιά.Ο εκτροφέας μου είπε ότι έχει να κάνει με το ότι βγάζει τα δόντια της και για αυτό εξασθενούν τα νεύρα των αυτιών..εσείς τι λέτε;
Ωραια, που το προβλημα???

Συνεχιζεις ετσι...

Ειναι πααααααρα πολυ μικρη ακομα για να σταματησει να δαγκωνει!!!

Οσον αφορα τα αυτια ειναι οντως ετσι οπως τα λεει ο εκτροφεας!!!

Να την χαιρεσαι και να σου ζησει...συνεχισε...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτά:

Εγχειρίδιο εκπαίδευσης

Βίντεο για τα κουτάβια που δαγκώνουν

Τα αυτιά τους όντως επηρεάζονται όταν αλλάζουν δόντια. Είναι και πολύ μικρούλα ακόμα, έχει καιρό μπροστά της για να σηκώσει τα αυτιά της εντελώς.
''Στο Βιντεο για τα κουταβια που δαγκωνουν'' το βιντεο δυστυχως δεν παιζει...

...κοιταξε το λιγο!!!

Paminho

Active Member
17 Αυγούστου 2009
33
0
Σας ευχαριστώ πολύ για τα links και για τις συμβουλές!Το εγχειρίδιο είναι πολύ κατατοπιστικό!!Οπότε μάλλον να μην ανησυχώ για το δάγκωμα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Συνεχισε εσυ ετσι με τι ιδιο tempo χωρις να πισωγυριζεις!!!

Η κουκλα σου θα αρχιζει να σταματαει το δαγκωμα γυρω στου 6 μηνες μπορει και πιο μετα...μεχρι τοτε θα κουταβιζει...οποτε υπομονη απο μερους σου και σταθεροτητα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul