Το θέμα αυτό που άνοιξα δεν έχει να κάνει με εμένα. Έχει να κάνει με μια φίλη μου της οποίας πέθανε ο προηγούμενος ΓΠ της σε ηλικία 4 ετών.Αυτό συνέβει προφανώς επειδή είχε πάθει συστρωφή στομάχου και κατ'επέκταση πνευμονικό οίδημα . Βέβαια ήταν και ένα σκυλί που το αγόρασε απο Pet Shop και τελικά ήταν από αιμομιξία . Είχε περάσει πολλά , είχε δισπλασίες , οισοφαγίτιδα και διάφορα άλλα. Βέβαια η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που είχε σκύλο αλλά είχε περάσει με μια φίλη της από ένα πετ σοπ και είδε τα όμορφα ματάκια του και έτσι συνέβη. Επειδή έκανα μεγάλη και ίσως άσκοπη εισαγωγή , η ίδια με ρώτησε αν ξέρω το ΄καλύτερο εκτροφείο για ΓΠ στην Ελλάδα . Της είπα για τον Ιωαννίδη .
Οι απορίες μας:
Ποιο θεωρείται το καλύτερο εκτροφείο στην Ελλάδα για ΓΠ?
Υπάρχει κάποια εγγύηση για το θέμα των δισπλασιών?
Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ?
Ποιες είναι οι συνηθισμένες ερωτήσεις που πρέπει να κάνει?
Εκτρέφουν μακρύτριχα?
Ισχύει οτι οι εκτροφείς κάνουν την προληπτική εγχείρηση για την συστρωφή στομάχου?
Πόσο θα κοστίσει ένα τέτοιο σκυλί που θα έχει και pedigree?
Αυτές είναι οι βασικές μας απορίες . Συγνώμη αν τα έγραψα κάπως πρόχειρα και συνοπτικά . Ελπίζω να καταλάβατε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Οι απορίες μας:
Ποιο θεωρείται το καλύτερο εκτροφείο στην Ελλάδα για ΓΠ?
Υπάρχει κάποια εγγύηση για το θέμα των δισπλασιών?
Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ?
Ποιες είναι οι συνηθισμένες ερωτήσεις που πρέπει να κάνει?
Εκτρέφουν μακρύτριχα?
Ισχύει οτι οι εκτροφείς κάνουν την προληπτική εγχείρηση για την συστρωφή στομάχου?
Πόσο θα κοστίσει ένα τέτοιο σκυλί που θα έχει και pedigree?
Αυτές είναι οι βασικές μας απορίες . Συγνώμη αν τα έγραψα κάπως πρόχειρα και συνοπτικά . Ελπίζω να καταλάβατε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..