Απορία!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Καλησπέρα!
Από τη συμπεριφορά που έχει ο σκυλάκος μου τις τελευταίες μέρες, μου γεννήθηκε μια απορία! Αν και πηγαίνει στην πάνα για κατούρημα (όταν είναι στο οπτικό του πεδίο), για το... χοντρό του δεν πάει ποτέ! Μάλιστα τώρα τελευταία έχει αρχίσει και το κάνει συνεχώς κάτω από τον καναπέ και μου έχει σπάσει τα νεύρα! Και αναρωτιέμαι! Τα σκυλιά δεν τα έχουν αυτά μαζί στο μυαλό τους ως "λερώνω" ας πούμε? Είναι για αυτά 2 διαφορετικές δραστηριότητες!? :eek:
Ευχαριστώ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι το "χοντρό" είναι πάντα μόνο μία ανάγκη οργανική.., το κατούρημα πέρα από την ανάγκη είναι και για να μαρκάρουν και να οριοθετήσουν την περιοχή τους.., όσο πιο "έντονο" είναι το μαρκάρισμα τόσο πιο κυριαρχικά μπορεί να είναι.
Τώρα όσον αφορά την καθαριότητα υπάρχουν κάποια σκυλιά που είναι όντως καθαρά..και κάποια τα οποία πατάνε τα τσίσα τους και δεν έχουν και πρόβλημα.
Το να πηγαίνουν στην πάνα (και όχι οπουδήποτε αλλού από την στιγμή που δεν μιλάμε για τον χώρο τους που κοιμούνται) δεν είναι λόγο καθαριότητας αλλά καθαρά για να ικανοποιήσουν εμάς εφόσον έχει γίνει καλά αντιληπτό πως αυτό θέλουμε από αυτά.

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Τι σημαίνει για να οριοθετήσουν την περιοχή τους? Εμένα ας πούμε έχει τύχει γενικά να το κάνει σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού (τον έχω γενικά περιορισμένο σε 2 δωμάτια αλλά καμιά φορά ξεχνάω καμιά πόρτα ανοιχτή και έχουμε ατυχήματα :p ) αλλά ακόμα και εκεί που κοιμάται!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97