Απορία.. (εσώρουχο για τον οίστρο )

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Γεια σας !!

Παιδια θα μπω με την μια στο θεμα μου...

Η μικρη μου σε λιγες μερες/ωρες θα της ερθει για 2 φορα οιστρος για αυτο τον χρονο..Μην με ρωτησετε...Και εσυ που το ξερεις?:p Βλεπω τα συμπτωματα :eek::eek::D
So...
Η ερωτηση μου ειναι η εξης... Μπορω να προμηθευτω κατι σαν εσωρουχο που να απορροφα αυτο το κοκκινο διακριτικο χρωμματακι(???) :macarra:, οχι πανες κλπ το θεωρω απαραδεχτο αυτο για το ζωντανο,ασε που η δικια μου της ξεσκιζε απο μικρη [-(

Αν παλι δεν υπαρχει, οκ.. ας μου κανει το σπιτι παλι ανω κατω,γουρι γουρι :p:p:p

Να ειστε καλα και καλο μηνα σε ολους!!:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Νομίζω υπάρχουν στην αγορά βρακάκια!

Ε και αν δεν βρεις, κάνε μια τρύπα σε ένα παλιό δικό σου εσώρουχο για να χωρέσει η ουρά και φόρεσε της το!

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
χαχαχα.... δεν νομιζω να χοραει μεσα στο βοχερ μου το πεκινουα αυτο :p χαχαχα...

Παντως καλη ιδεα δεν το ειχα σκεφτει καν ...

Ty :D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ψάξε να βρεις υποσέντονα που παίρνουν για τους ηλικιωμένους έχουν στα σούπερ μάρκετ και άπλωσε τα στους χώρους που συνηθίζει να κάθεται περισσότερο ο σκύλος.

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Στην αγορα υπαρχουν κατι γυναικεια εσωρουχα τα λεγομενα αυτοκινητου(δεν κανω πλακα)
τα οποια εχουν μια τρυπα.(πραγματικα δεν κανω πλακα).Ποτε δεν καταλαβα την χρησιμοτητα τους αλλα φανταζομαι οτι ισως ταιριαζουν στο σκυλακι σου.Παιρνεις ενα το ενισχυεις με λιγο βαμβακι και δεν ανησυχεις για τιποτα.
Και το να απλωσεις σεντονια καλη ιδεα ειναι αλλα μαλλον δεν θα μενει σε ενα σημειο οποτε θα χρειαστει να στρωσεις ολο το σπιτι

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σε ολα τα πετ-σοπ υπαρχουν ειδικα βρακακια για σκυλες!
Ετοιμα- και σε διαφρα μεγεθη.
Παιρνεις κανα 2 τετοια ( για να αλλαζεις για πλυσημο) - και ενα πακετο σερβιετακια ( δεν χρειαζεται απο το πετ σοπ, κανουν και τα κανονικα) και τελειωσες.
Τωρα το εαν του αρεσει και το αφησει ειναι αλλο θεμα!

Εγω αυτην την στιγμη εχω 3 σκυλες σε οιστρο εδω περα!!
Τα βρακια τα βγαζουν η μια της αλλης- και ετσι ειμαστε ολη μερα με την σφουγαριστρα στο χερι και το πλυντηριο να δουλεβει στο φουλ, επειδη στους καναπεδες/κρεβατια κλπ. εχει παντου σεντονια.

Ασε που η μια σκυλα μου, ετσι και της φορεσεις κατι, θα πεσει να πεθανει απο την στενοχορια της.
Την προηγουμενη φορα που ηταν σε οιστρο ειχε στενοχορηθει τοσο πολυ, που σταματησε το αιμα μετα απο 2 μερες ( μην με ρωτατε πως- δεν με πιστευε ουτε ο ιατρος μας!!) για 10 μερες, επειδη την επιασαν τα ψυχολογικα της, μολις εβαλε βρακι.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Στην αγορα υπαρχουν κατι γυναικεια εσωρουχα τα λεγομενα αυτοκινητου(δεν κανω πλακα)
τα οποια εχουν μια τρυπα.(πραγματικα δεν κανω πλακα).Ποτε δεν καταλαβα την χρησιμοτητα τους ............τώρα κάνεις πλάκα......
.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Να ρωτησω κι εγω μια χαζη ερωτηση (οι γυναικες να μην κοροϊδεψουν - αντρας ειμαι) :)
Aν της το φορεσεις το βρακακι με το σερβιετακι μετα πως κατουραει; Kάθε φορά κατουραει και το βρακακι της ή στην βολτα το αφαιρουμε;

*Υπενθυμιζω οτι οποιος κοροιδεψει, κοροϊδευει τα μουτρα του :D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Να ρωτησω κι εγω μια χαζη ερωτηση (οι γυναικες να μην κοροϊδεψουν - αντρας ειμαι) :)
Aν της το φορεσεις το βρακακι με το σερβιετακι μετα πως κατουραει; Kάθε φορά κατουραει και το βρακακι της ή στην βολτα το αφαιρουμε;

*Υπενθυμιζω οτι οποιος κοροιδεψει, κοροϊδευει τα μουτρα του :D
Δεν σε κοροϊδεύει κανείς παιδί μου, ηρέμησε.... :D
Αν κάνει τσίσα η μικρή θα πάνε στο σερβιετάκι, άντε να λερωθεί και το βρακάκι μαζί. Γι' αυτό είπαμε να υπάρχει δεύτερο για να πλένεται.
Πάντως όταν είχα βάλει πάνα εγώ στην δική μου, και ήξερα τι ώρα περίπου θα κάνει τσίσα, την έβγαζα.

Οι βόλτες θηλυκιάς σκύλας με οίστρο δεν ενδείκνυνται για ευνοήτους λόγους....

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μα τι σημασία έχει αν είσαι άντρας ή γυναίκα...
Για το σκύλο μιλάμε τώρα...(σκύλα για την ακρίβεια...)
Οπότε...κοινή λογική χρειάζεται...:rolleyes:
Οπότεεεε..........????

edit: για να συμπληρώσω σε αυτά που λέει η Lostris...
Όταν ήταν η Ρούνη σε οίστρο (πριν κανά μήνα), την έβγαζα μικρές βόλτες, γύρω γύρω, ίσα για τις ανάγκες της και φυσικά....δεν της φορούσα ούτε πάνες ούτε βρακάκια....

Last edited:

julie

Member
7 Ιουνίου 2011
9
0
Κυπρος
εμείς είχαμε αγοράσει βρακάκι από τον κτηνίατρο... έχει όλα τα μεγέθη και έχει υποδοχή για σερβιέτα αλλά λόγω μεγεθους βάζαμε μικρά βαμβάκια για ντεμακιγιάζ, φορούσαμε μόνο την νύκτα επείδη κοιμάτε μαζί μας στο κρεβάτι και τις άλλες ωρές απλά βάζεις σκεπάσματα στους καναπέδες.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εμείς βάλαμε αναγκαστικά πάνα-βρακάκι (babylino με τρύπα για την ουρά) αναγκαστικά γιατί υπάρχει και ο αρσενικός στο σπίτι και προς αποφυγήν ατυχημάτων.
Το απλό βρακάκι από το πετ-σοπ δεν ήταν αρκετό για να ανακόψει την ορμή του θερμόαιμου.... :D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ευχαριστω κοριτσια ;)

Δηλαδη καθολου βολτα (παρα μονο για χοντρο/ψιλο) για 3 περιπου βδομαδες;!
Πώς θα το αντεξει αυτο;;

(πάλι θα αρχισει τα σπριντ στο σαλονι) :eek:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δηλαδη καθολου βολτα (παρα μονο για χοντρο/ψιλο) για 3 περιπου βδομαδες;!
Πώς θα το αντεξει αυτο;;
Και πως θα αντέξεις εσύ να την κυνηγάνε όλα τα αρσενικά στο διάβα της??? :D
Δεν είναι ό,τι καλύτερο, πίστεψε με.... ;)

Την δικιά μου δεν την έβγαζα σχεδόν καθόλου έξω το δεύτερο δεκαήμερο που ήταν ο οίστρος. Βασικά φοβόμουν μήπως επιτεθούν στον αρσενικό μου οι "μνηστήρες".

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η αλήθεια είναι ότι εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς...
Στις Σπέτσες που μένω δεν κυκλοφορούν αδέσποτα, κάποια δεσποζόμενα που τα αφήνουν οι ιδιοκτήτες να κυκλοφορούν ελεύθερα μόνο, αλλά είναι πιο μικρόσωμα από τη Ρούνη, οπότε κι εύκολο να τα διώξω...
Συν του ότι φρόντιζα να τη βγάζω ώρες που περίπου αυτά δεν κυκλοφορούσαν...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Και πως θα αντέξεις εσύ να την κυνηγάνε όλα τα αρσενικά στο διάβα της??? :D
Δεν είναι ό,τι καλύτερο, πίστεψε με.... ;)

Την δικιά μου δεν την έβγαζα σχεδόν καθόλου έξω το δεύτερο δεκαήμερο που ήταν ο οίστρος. Βασικά φοβόμουν μήπως επιτεθούν στον αρσενικό μου οι "μνηστήρες".
Εχεις δικιο.
Βεβαια το καλό ειναι οτι στη γειτονια μου δεν εχω δει ποτε αδεσποτο σκυλο. Υπαρχουν βεβαια πολλοι με σκυλια αλλα ειναι κλεισμενα και μολις περναμε γαυγιζουν... Φαντασου να μυρισουν και οιστρο πως θα κανουν!
Ισως καμια βολτα αργα το βραδυ... Θα δειξει.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Βρακάκι της trixie από το pet shop με υποδοχή για σκυλοσερβιετάκι (η συσκευασία περιέχει κάποια) ή κανονικό μικρό κομμένο στο αντίστοιχο μέγεθος (πολύ πιο οικονομική επιλογή) και είμαστε μια χαρά... ούτε σημάδια σε καναπέδες, ούτε με μία σφουγγαρίστρα στο χέρι.
Το βγάζεις όταν είναι να κάνει την ανάγκη της και το ξαναβάζεις μετά και είσαι κομπλέ...

Attachments

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμένα η δικιά μου όταν είναι σε οίστρο δεν λερώνει, γλύφεται και δεν αφήνει το αίμα να στάξει.
Ζήτημα να λέρωσε 2 φορές, και αυτές ήταν στο πάτωμα που λόγω ζέστης, καθόταν με ανοιχτά πόδια για να δροσίζεται.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Γενικα και γω χρησιμοποιουσα το βρακακι με σερβιετακι μεσα για το σπιτι. Την εβγαζα βολτες χωρις το βρακακι για να μπορει να κανει την αναγκη της χωρις να το λερωσει.
Στην βολτα ο μονος κινδυνος ηταν τα αδεσποτα, τα οποια μπορει να σε παρουν απο πισω. Σ εμια τετοια περιπτωση εμεινα με το αδεσποτο και η γυναικα μου προχωρησε με την σκυλα μπροστα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εμένα η δικιά μου όταν είναι σε οίστρο δεν λερώνει, γλύφεται και δεν αφήνει το αίμα να στάξει.
Ζήτημα να λέρωσε 2 φορές, και αυτές ήταν στο πάτωμα που λόγω ζέστης, καθόταν με ανοιχτά πόδια για να δροσίζεται.
Εμένα το σκατό αίμα να δουν τα μάτια σου για το μέγεθός της!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn