Απορία (εκπαίδευση κουταβιού)! Καλό μήνα κιόλας!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η εκπαίδευση ξεκινάει από την πρώτη μέρα που γεννιέται.., από την μητέρα του και τα αδέρφια του..

Ανάλογα με την ηλικία του συμπεριφέρεσαι όπως πρέπει..και η δική σου δουλεία και ρόλος ξεκινάει από την πρώτη μέρα που θα έρθει σπίτι!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ναι τα ξερω αυτα. Εννοουσα το κατσε, μεινε, κατω.. Εχω ξεκινησει για την τουαλετα απο την πρωτη μερα. Απλα καπου ειχα διαβασει οτι η βασικη εκπαιδευση ξεκιναει στους 6 μηνες και μου φανηκε περιεργο. Πως κατεβαζω avatar?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εσύ βάζεις τους κανόνες του σπιτιού καταρχήν.
Σταδιακά μπορείς να του μάθεις απλές εντολές αλλά μην περιμένεις και τρελά αποτελέσματα ακόμα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μπορείς για αρχή να μπεις και να διαβάσεις στην ενότητα "Εκπαίδευση και συμπεριφορά" τα διάφορα υπομνήματα. Θα σε βοηθήσουν να λύσεις αρκετές από τις απορίες σου.
Επίσης, στην αναζήτηση, μπορείς, πατώντας κάποια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει, να βρεις ένα σωρό θέματα...

Και απαντώντας στην ερώτηση σου, από την πρώτη μέρα ξεκινά να "μαθαίνει" το κουτάβι κι εμείς μαζί του, σιγά σιγά...
Υπομονή κι επιμονή και πάνω απ'όλα χωρίς βία.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
απο ενα κουταβι 3 μηνων μπορεις να εχεις απαιτηση να μαθει το κατσε ή το ξαπλα αλλα δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να μεινει στη θεση αυτη για μιση ωρα. μπορει να μαθει πολλα πραγματα και δεν χρειαζεται να παει 6 μηνων για να του τα διδαξεις απλα πρεπει να τα προσαρμοσεις στην ηλικια του.
ειναι καλυτερα να ξεκινησεις απο τωρα τα ΕΛΑ, ΚΑΤΣΕ, ΞΑΠΛΑ και το περπατημα με λουρι. Ολα αυτα μεσα σε ενα πλαισιο παιχνιδιου και επιβραβευσης και χωρις βεβαια να εχεις απαιτηση για στρατιωτικη πειθαρχεια.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Όσο πιο γρήγορα έχεις απαιτήσεις, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα. Απλά, απαιτήσεις χωρίς μεθοδικότητα, όρεξη, η αν δεν υπάρχει εμπειρία, χωρίς σωστή ενημέρωση, θα σου φέρουν μια γρηγορη αποτυχία.όπως κ να έχει δλδ,αποτελέσματα θα έχεις, να είναι όμως κ τα επιθυμητά..

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Εχω ξεκινησει το "ελα" και το "κατσε" και κανω συχνες επαναληψεις. Αν και εκανα την βλακεια και τις ειχα μαθει το κατσε με λιχουδια και τωρα οποτε της λεω κατσε κοιταει το χερι μου και οχι τα ματια μου. Προσπαθω να το διορθωσω τωρα και οταν της λεω κατσε την χαιδευω και τις μιλαω λες και εκανε το πιο σπουδεο πραγμα τπυ κοσμου αλλα μεχρι στιγμης εχει τα ματια στο χερι.

Last edited:

MANOSF

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
47
0
Και σε εμενα κανει το κατσε και το ελα , ειναι 2 μηνων , αλλα τα κανει οποτε θελει, οταν εχει και αλλους μπροστα. Με λιχουδια την εμαθα. Την εχω 6 ημερες . Εχουμε πολυ μελλον ακομα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Εχω ξεκινησει το "ελα" και το "κατσε" και κανω συχνες επαναληψεις. Αν και εκανα την βλακεια και τις ειχα μαθει το κατσε με λιχουδια και τωρα οποτε της λεω κατσε κοιταει το χερι μου και οχι τα ματια μου. Προσπαθω να το διορθωσω τωρα και οταν της λεω κατσε την χαιδευω και τις μιλαω λες και εκανε το πιο σπουδεο πραγμα τπυ κοσμου αλλα μεχρι στιγμης εχει τα ματια στο χερι.
Άπλωσε το χέρι σου με λιχουδιά προς τα δεξιά και τοποθέτησε το υπόλοιπο σου κορμή προς τα αριστερά. Όταν πάρει ο σκύλος τα μάτια του απο το χέρι σου και σε δει στα μάτια φέρε γρήγορα την λιχουδιά στο στόμα του. Τώρα που είναι αρχή δώσε του την ιδέα ότι όλα προέρχονται απο σένα, αν δεν σε κοιτάξει στα μάτια δεν θα έχει λιχουδιά. Οι λιχουδιές είναι να τον παρακινήσουμε αλλά να καταλάβει ότι εσύ του τα δίνεις.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
βαλε τη λιχουδια στο στομα,(ενοειτε κλειστο)και οταν εκτελεσει φτυστει,να παρει γραμη οτι ερχεται απο το στομα σου δηλαδη να εστιασει στο κεφαλι σου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97