Καλησπερα σας,ειμαι νέος στο φορουμ και μελλοντικός ιδιοκτήτης jack russell κουταβιού.( το οποίο πρόκειται να το αποκτήσω από κα΄ποιο κέντρο υοθεσίας ζώων αν είμαι τυχερός, η από το ''dog center'' λογω αξιοπιστίας τους περισσότερο κατά την γνώμη μου,διότι φίλοι και γνωστοί απέκτησαν υγεέστατα κουταβάκια )..θέλω να σας παραθέσω μερικές απορίες μου.Έχοντας διαβάσει τα περισσότερα θέματα..παρατήρησα συνεχείς επιθέσεις σε νέους ιδιοκτήτες κουταβιών(γιατι πήρανε το σκύλο τους από pet-shop,γιατί ενισχύουν οικονομικά τέτοιους σκυλέμπορες και τα γνωστά όπως τα ξέρετε..),το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι αφού τους ''κράξετε'' όλους και αφού τους ρίξετε ''κατάρες''( π.χ α θα εμφανίσει προβλήματα υγείας,α θα εμφανίσει καρκίνο,α δεν είδες τους γονείς που προέρχονται από πθππυ μιλλς,α θα γίνει επιθετικό και θα ορμάει σε όλο τον κόσμο,όταν παέι 1 χρονών θα φάει και σένα τον ίδιο) σε όσους τους προλαβαίνεται και δεν έχουν αγοράσει κάποιο κουτάβι από πετ-σοπ τους παροτρύνετε ( και παρα πολύ καλα κάνετε ) να υοθετήσουν κάποιο αδεσποτάκι απο κάποιο κέντρο υιοθεσίας ζώων τα οποία και τα κατανομάζετε.μπηκα λοιπόν στο σίτε ενός λοιπόν κέντρου υοθεσίας ζώων και αφού το έψαξα εξονηχιστικά παρατήρησα την επιλογή ''χορηγοι'' και αυτομάτως έκανα κλικ και μου εμφανίστηκε το εξής : ''Αν ενδιαφέρεστε να προβάλετε το κτηνιατρείο σας, το pet shop σας, το κέντρο εκπαίδευσής σας, τον χώρο φύλαξης ζώων ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση διατηρείτε, είστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα! ''...έμεινα άναυδος..πώς ένα κέντρο υοθεσίας αδέσποτων ζώων επιχορηγείται από τους αποκαλούμενους ""σκυλέμπορους'' σύμφωνα με τα συφραζόμενά σας????πώς δηλαδή να σνομπάρετε τα πετ - σοπ και να προωθείται τα κέντρα αυτά ενώ όλοι σας ξέρετε ότι συνδέοονται αμεσότατα μεταξύ τους????το ξέρω ότι θα δεχτώ επίθεση και εγώ ο ίδιος αλλά θα προτιμούσα να ανταλλάξουμε απόψεις φιλικά πάντα για να μου λυθούν οι απορίες που έχω πριν κάνω αθτό το μεγάλο βημα.... φιλικά παναγιώτης