Απελπισία είναι αυτό το σκυλί!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει μ' αυτό το πλάσμα και τα χούγια του, αλλά κάθομαι πρωί-πρωί και δουλεύω πριν σηκωθώ να πάω στο γραφείο μου και έχω σταματήσει για την ώρα και τον κοιτάζω! Μιλάμε για την προσωποποίηση της έμμονης ιδέας! Μόλις έφαγε, του έδωσα και ένα κόκκαλο από παϊδάκι που τα έχω στο ψυγείο για να καθαρίσει τα δόντια του, είδε ότι το πρωινό μου δεν πρόκειται να το φάει και έπιασε, ρε σεις, και μούφιασε ΟΛΗ ΤΗ ΜΟΚΕΤΑ στο σαλόνι! Σημειωτέον το σπίτι είναι καθαρό και δεν έπεσε, ούτε έσταξε τίποτα κάτω! Τη μύρισε καλά-καλά λοιπόν και μετά έκατσε και την έγλυφε!! Μιλάμε τώρα να γλύφει για κανά δεκάλεπτο!! Ξαναμούφιασε το σύμπαν και μετά παραιτήθηκε από την προσπάθεια να κάνει δεν ξέρω τι, ξαπλώθηκε μπροστά στην εξώπορτα και αναστέναξε βαθειά σα να έχει καντάρια απελπισία!!

Εν τω μεταξύ, εγώ συνεχίζω να του δίνω την τροφή που είπε η κτηνίατρος, τον βγάζω έξω όσο μπορώ, τώρα μάλιστα που έχουμε τις αντίστοιχες αλκυονίδες μέρες, αλλά πάντα το χειμώνα παίρνει λίγο βάρος όπως όλοι οι σκύλοι εδώ λόγω κρύου κλπ. Σε 16 μέρες δε, πρέπει να τον πάω στην κτηνίατρο για το ετήσιο τσεκάπ και τα εμβόλια, αλί και τρισαλί μου πάλι, θα τον βρει χοντρό και απαίσιο...:(:(

Δεν έχω ιδέα πλέον τι να τον κάνω. :lloroso:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
aaxaxaaxaaxaxaxax τα ιδια κανει και ο δικος μου. Οταν δεν του δινω να φαει απο το δικο μου, αφου κανει τον κακομοιρη καμποση ωρα πηγαινει κ γλυφει τα χαλια, το τζακι, τις καρεκλες, οτι βρει. Κολλαει τη μουσουδα κατω, μυριζει και γλυφει ασταματητα. Προχθες ηρθε στο δωματιο που διαβαζα και βλεπω οτι του κρεμοταν κατι σαλια 10 εκατοστα κατω και απο τις 2 μεριες. Εψηνε η μαμα μου λουκανικο, δεν του εδινε. Αφου απελπιστηκε ηρθε και αρχισε να γλυφει την τσαντα μου. Και στο τελος εχουμε και εμεις παντα την ιδια καταληξη, ξαπλωνει και αναστεναζει με δυστυχια. Τι να κανουμε μωρε που μας βγηκαν λαιμαργα??:p

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εγώ όταν δεν της έδινα φαγητό που μου ζητιάνευε, είχε μάθει και πήγαινε στην αδερφή μου και ζητιάνευε εκεί! Εμένα παίρνει και ένα ύφος και είναι λες και ετοιμάζεται να κλάψει! 'Έτσι για να με κάνει να νιώσω τύψεις! Το σιχαματάκι! Κράτα γερά Σάρα στον πειρασμό! :)))))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97