Βρηκα μια αγγελια για γαλλικο μπουλντογκ που εψαχνα και εστειλα e-mail και μου απαντησε οτι το δινει για υιοθεσια αρκει να πληρωσω τα εξοδα αποστολης. Ο εν λογω <κυριος> ειπε πως ειναι απο την ολλανδια και πως μολις του στειλω τα στοιχεια μου θα το ετοιμασει για να το στειλει το επομενο πρωι. Μου ειπε πως το τελικο κοστος θα ειναι 200 με 250 ευρω το πολυ. Του εστειλα τα στοιχεια μου και μου ειπε πως ολα ειναι ενταξει το πηγε στην εταιρια και ολα καλα. Μου εστειλαν καποια στοιχεια απο την υποτιθεμενη εταιρια να βαλω τα λεφτα μεσω western union και τα εστειλα. Δεν μου απαντουσαν και εστειλα καποια μυνηματα να δω τι γινεται. Μου ειπαν πως εφταιγε το e-mail μου που δεν πηρα τα μηνυματα τους και μου ζητησαν να τους δωσω αλλο e-mail και τους εδωσα. Μετα μου ειπαν πως εκαναν εξετασεις στο σκυλι και πως χρειαζονται αλλα 150 ευρω για δυο εμβολια. Επισης αλλα 70 για διαμονη του σκυλου και για νεο εισητηριο. Τι γινεται με αυτους γιατι εχω αγχωθει? Αν αυτος ειναι απατεωνας μπορει να μου κανει κατι επειδη εχει τα στοιχεια μου? Ευχαριστω.