Απαράδεκτη συμπεριφορά σε καράβι

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Πριν απο 2 βδομάδες δυο φίλες μου ταξίδεψαν με το απαράδεκτο νέο απόκτημα σε καράβι των Μινωικών στην γραμμή της Ιταλίας.

Το άθλιο αυτό σαπάκι που αποκαλούν καράβι για πετ καμπίνα τους έδωσε μια με μοκέτα ( ειναι αρχαίο καράβι και όλες οι καμπίνες έχουν μοκέτα...) και ο σκυλούκος έκανε εμμετό απο το κούνημα (σκύλος 12 ετών με πολλά ταξιδια στο ενεργητικό του και χωρίς ποτέ να έχει παθει ναυτία) και τα κορίτσια θεώρησαν σωστό να ενημερώσουν στην ρεσεψιόν και να ζητήσουν να ρωτηθεί απο τα μεγάφωνα εαν υπάρχει κτηνίατρος εν πλω.

Ο απαράδεκτος τύπος στην ρεσεψιόν της είπε γραφικές σκυλούδες και θεώρησε υπερβολικό να κάνει μια απλή ανακοίνωση απο τα μεγάφωνα για έναν σκύλο όπως χαρακτηριστικά είπε. Τις προσέβαλε τους είπε οτι τι το θέλουν το σκυλί και το πάνε και το φέρνουν και διάφορα άλλα κοσμητικά.

Φυσικά έχουν γίνει οι σχετικές αναφορές στην εταιρία και παράπονα αλλά δεν πήρε μεχρι στιγμής θέση.

Κάνω εδώ μια αναφορά για να δουν ολοι πως αντιμετωπίζουν τα ζψάκια τα οποία πληρώνουμε αδρά για να μεταφερθούν με καράβι,

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Φυσικά έχουν γίνει οι σχετικές αναφορές στην εταιρία και παράπονα αλλά δεν πήρε μεχρι στιγμής θέση...
Οι Μινωικές είναι Ιταλικής πλειοψηφίας - management, πλεον και ελπίζω (λέω τώρα εγώ) ότι υπάρχει πιθανότητα να απαντήσουν...

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Δεν το νομίζω να απαντήσουν. Το συγκεκριμένο καράβι είχε ένα ατύχημα το 2009 με αποτέλεσμα να μπάσει νερά και να μείνει στην μέση του πελάγους τότε η εταιρία που το είχε το απέσυρε και το άραξε μέχρι που φέτος οι Γκριμάλντι το αγόρασαν κοψοχρονιά και το έριξαν στο δρομολόγιο της Ιταλίας. Εγώ τρόμαξα μόνο που είδα σε τι κατάσταση ήταν και το πάσχα έμεινα 2 μέρες παραπάνω Ελλάδα για να μην γυρίσω με αυτό. Όταν τους έκανα τα σχετικά παράπονα και για αυτό το θέμα (παραδέχομαι οτι λατρεύω να διεκδικώ τα δικαιώματά μου με κάθε τρόπο) μου απάντησαν οτι το έβαλαν για να είναι πιο φθηνά τα εισητήρια !!! (τα οποία μάλλον δεν φθηνιναν αλλά το αντίθετο)

Ο σκυλάκος κατέληξε το Σάββατο δυστυχώς και ίσως εαν υπήρχε κάποιος κτηνίατρος στο καράβι να είχε σωθεί ίσως και όχι. Το θέμα είναι οτι ως πελάτες δεν είχαν την σωστή αντιμετώπιση.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
είχε καρδιακό επεισόδιο μέσα στο καράβι ο εμμετός ήταν ένα απο τα συμπτώματα που παρουσίασε αλλά μετά απο 28 ώρες ταξίδι όταν έφτασαν σε γιατρό ήταν αργά. Για αυτό λέω οτι ίσως και να είχε σωθει

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Ο σκυλάκος κατέληξε το Σάββατο δυστυχώς και ίσως εαν υπήρχε κάποιος κτηνίατρος στο καράβι να είχε σωθεί ίσως και όχι. Το θέμα είναι οτι ως πελάτες δεν είχαν την σωστή αντιμετώπιση.
Πως?:mad:Φανταζομαι οτι δεν θα το αφησουνε ετσι.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
:( Πόσο κρίμα - κυρίως για τον σκυλάκο, είτε ήταν αναπόφευκτο είτε όχι...
Όσο για τα άλλα, και εγώ δεν πολυπιστεύω να απαντήσουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn