Απαράδεκτη αγγελία πώλησης σκύλου!!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess

η φοτογραφια ειναι απαραδεκτη το σκυλι οχι μονο ειναι δεμενο αλλα ειναι σαν κρεμασμενο!!!

η αγγελια δημοσιευμενει εδω ΜΠΙΓΚΛ Εlizabeth, 12 μηνών, καθαρόαιμο
διχνει αυτο το σκυλακι!!

η Christina Christodoulou ειπε:
Βλέποντας αυτή την αγγελεία στη χρυσή ευκαιρία τηλεφώνησα στον ιδιοκτήτη του σκύλου "ρωτήσω για το σκύλο". Μου απάντησε ναι πείτε μου. Άμεσως τον ρώτησα αν το σκυλί ζεί μόνιμα δεμένο όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ο κύριος με ειρωνεύτηκε και όταν του είπα οτι θα τον καταγγείλω άρχισε να γελάει υποστηρίζοντας οτι δεν υπάρχει αγγελεία. Όπως βλέπετε το τέρας έχει δεμένο το σκύλο με αλυσίδα για ελέφαντες και περιθώριο κίνησης 20 εκατοστα.

μεσο facebook που διαβασα τα σχολια πολλοι τον πηραν και τον εβρησαν..προσπαθουν να βγαλουν μια ακρη για το πως θα εντοπισουν τον ανθρωπο!!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ας δεχθω οτι το "δεσιμο " με την απαραδεκτη αλυσιδα ηταν "προσωρινο" για την φωτογραφηση .....
εκεινο ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ (ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ) και το ΘΛΙΜΕΝΟ ΒΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ .......

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Καλησπέρα,
Μόνο να μπορούσαμε να τον βρούμε. Ε ρε πλάκα που θα είχε...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγώ αν ήξερα που είναι θα πήγαινα νύχτα και θα το έπαιρνα το σκυλάκι να το σώσω,και άντε μετά να το βρεί.Κι ούτε θα με ενδιέφερε ότι θα ήταν στην ουσία κλεψιά. Τέτοια άτομα δεν αξίζει να έχουν σκύλο!!
Σιγά μη το αφηνα εκεί το καημενούλι που ποιός ξέρει και τι άλλο έχει τραβήξει!!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
σιγουρα!! ρε παιδια δεν μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο και να προσπηηθουμε τους αγοραστες και να παμε να το παρουμε?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αυτο ηθελα να πω κ γω. Να παρουμε τηλ να πουμε οτι ενδιαφερομαστε, να παμε να το δουμε κ να βρουμε που μενει κ κατω απο ποιες συνθηκες ζει το σκυλακι

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Πιστεύω ότι μια φιλοζωϊκή εταιρεία, αν της δοθεί το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού, ίσως μπορέσει να κινηθεί όπως πρέπει.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πιστεύω ότι μια φιλοζωϊκή εταιρεία, αν της δοθεί το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού, ίσως μπορέσει να κινηθεί όπως πρέπει.
Μακαρι... :rolleyes: Αλλα τι να πρωτοκανουν κ οι φιλοζωικες. Δεκαδες περιστατικα καθημερινα

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
συνφωνω με την λενακη!!! δεν νωμιζω να δρασουν αμεσα..αυτο π φοβαμε ειναι οτι επειδη θα τον εχουνε παρει κιαλλη ισως το κινητο να το εχει απενεργοποιημενο :/

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA

η φοτογραφια ειναι απαραδεκτη το σκυλι οχι μονο ειναι δεμενο αλλα ειναι σαν κρεμασμενο!!!

η αγγελια δημοσιευμενει εδω ΜΠΙΓΚΛ Εlizabeth, 12 μηνών, καθαρόαιμο
διχνει αυτο το σκυλακι!!

η Christina Christodoulou ειπε:
Βλέποντας αυτή την αγγελεία στη χρυσή ευκαιρία τηλεφώνησα στον ιδιοκτήτη του σκύλου "ρωτήσω για το σκύλο". Μου απάντησε ναι πείτε μου. Άμεσως τον ρώτησα αν το σκυλί ζεί μόνιμα δεμένο όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ο κύριος με ειρωνεύτηκε και όταν του είπα οτι θα τον καταγγείλω άρχισε να γελάει υποστηρίζοντας οτι δεν υπάρχει αγγελεία. Όπως βλέπετε το τέρας έχει δεμένο το σκύλο με αλυσίδα για ελέφαντες και περιθώριο κίνησης 20 εκατοστα.

μεσο facebook που διαβασα τα σχολια πολλοι τον πηραν και τον εβρησαν..προσπαθουν να βγαλουν μια ακρη για το πως θα εντοπισουν τον ανθρωπο!!
Δεν έπρεπε να αντιδράσετε έτσι διότι δε βοηθάτε το σκύλο. Αντί να τον βρίσετε, θα έπρεπε να ζητήσετε διεύθυνση πολύ γλυκά και να αρριβάρετε με την αστυνομία. Τώρα ο τύπος έχει καλύψει τα ίχνη του και δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη με IP tracing. Πάει το σκυλάκι. :(

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εγω επιμενω οτι θα επρεπε να παρουμε βρε παιδια. Δεν εχω προβλημα να παρω κ γω, αλλα δεν θα μπορουσα να παω μονη μου να το δω

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
σορρυ παιδια αλλα δεν θα μπορω να συμμετασχω σε αυτο ειναι λιγο επικυνδυνο για μενα και αν το μαθουν και οι γονεις μ....
λενακη καλυτερα να μην τον συναντησεις μονη σου!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Πολυ δυσκολα να τον βρει κανεις αυτον τον τυπο μαλλον... Γελουσε στο τηλεφωνο γιατι ξερει τι κανει και ξερει πως να κρυφτει. Συνηθως αυτο παιζει. Μακαρι να τον εβρισκε καποιος και να καναμε παρτακι με το διποδο αλλα χλωμο το κοβω :-( Οσο για το σκυλο..Τι να πει κανεις :/ οτι και να πουμε η φωτο μαλλον τα λεει ολα. Εχει πολλους ανωμαλους αυτη η χωρα ΚΑΚΩΣ αλλα εχει!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Τι να πω καλύτερα να ήταν στο δρόμο παρα αυτο το πράγμα !!! μα ούτε νερό ??
μπορεί το σκυλί να το έχει κλέψει κιόλας ποτε δεν ξέρεις ...
όπου μπορώ να βοηθήσω !!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
να πάρει κάποιος που έχει απόκρυψη αριθμού ! και να παίξει οτι θέλει να αγοράσει το σκύλο.
Ας πει οτι είναι κυνηγός .