Απαγόρευση δήμου για τάισμα των αδέσποτων;;;;

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Η ιστορία έχει ως εξής:
Πριν μερικές βδομάδες η μαμά μου μιλούσε με μία γειτόνισσα χαμηλόφωνα. Κάτι πήρε το αυτί μου για τα αδέσποτα της γειτονιάς. Τη ρώτησα μετά και μου είπε ότι μια άλλη γειτόνισσα την είπε άσχημα σε ένα παιδί, γιατί δίνει φαγητό στα σκυλιά, γιατί και καλά ένα από τα αδέσποτα της αγρίεψε και πήγε να της επιτεθεί και δε θέλει να τα ταΐζουμε για να μη μαζεύονται εδώ. Αλλά σύμφωνα με τα όσα λέγονται, το σκυλί κατά πάσα πιθανότητα το έδειρε (κάτι του έκανε πάντως) και έτσι πήγε να της επιτεθεί και το λέω με κάθε επίγνωση, γιατί τα ξέρω ένα ένα και ξέρω και τους χαρακτήρες τους.

Έτσι λοιπόν, εκεί που έβαζα τις κροκέτες στο πάρκο, η μαμά μου μου ζήτησε να τις βάζω μπροστά στην αυλόπορτά μας, για να μη με δει η γειτονισσα και μου κάνει καμιά καταγγελία, γιατί λέει ο δήμος μας απαγορεύει να ταΐζουμε τ'αδέσποτα!!! :eek: Το ότι υπάρχει απαγόρευση μου το επιβεβαίωσε και η μαμά μου, καθώς πριν καιρό είχαν ενημερώσει όλους τους κατοίκους.

Μπορεί βρε παιδιά ένας δήμος να απαγορεύσει στους κατοίκους να ταΐζουν τα αδέσποτα;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγω ξερω οτι ειναι υποχρεωμενος ο δημος να φροντιζει τα αδεσποτα του!

Ενας ανικανος δημος απαγορευει το ταισμα των αδεσποτων!

Αν δεν θελουν ας τα μαζευψουν σε εναν χωρο και ας ιδρυθει ενα σωματειο!

Αι σιχτιρ...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στην Γερμανια ετσι και σε πιασουν να ταιζεις περιστερια(υπερβολικη αυξηση,ιπταμενους αρουραιους τα λενε)υπαρχει τσουχτερο προστιμο.
Εδω εν μερη εχουν ορισμενοι δικιο,οι αντιδρασεις σε μερικες περιπτωσεις ειναι υπερβολικες,αλλα και ορισμενοι φιλοζωοι υπερβαλουν μαζευοντας πολλα αδεσποτα σε περιοχες φαγητου.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν συγκρινουμε ανεπτυγμενες χωρες με αναπτυσσομενες!

Στην Γερμανια ναι μεν απογορευουν το ταισμα αλλα προνοουν για να μην υπαρξει αδεσποτο!

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
@omarock Η περιοχή εδώ για να σου δώσω να καταλάβεις είναι σα χωριό. Είναι αδύνατον να έρθει σκυλί από άλλη περιοχή. Όλα τα αδέσποτα ηρθαν κάποιοι και τα παράτησαν εδώ, δεν ήρθαν μόνα τους (5 είναι στο σύνολό τους).

Δεν θα επιζήσουν αν δεν τα ταϊζει κάποιος. Ο δήμος απλά δεν ενδιαφέρεται!!!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
ετσι ακριβως.. δεν ειναι σωστο να ταιζεις τα αδεσποτα (κατα τη γνωμη μου, και για πολλους λογους..) αλλα δεν τα φροντιζει και καποιος επισημος φορεας... οποτε; Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. ....μπανανία :-|

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν προνοουν,ειναι η νοοτροπια και η παιδια που συντηρουν το συστημα υγιες.
Εδω οι δημοι δεν θα προλαβαινουν να μαζευουν αφου υπαρχει υπερπαραγωγη,οπως πετανε τα σκουπιδια πετανε και τα κουταβια,τι να σου κανει ο Δημος?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πάρε αύριο το πρωί ένα τηλέφωνο στον Δήμο και ρώτα τους αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν στο επιβεβαιώσουν, ρώτα τους βάσει ποιού νόμου. Επίσης ρώτα τους αν έχουν πρόγραμμα για αδέσποτα. Μη σου πω να κάνεις γραπτό αίτημα και να πάρεις έγγραφη απάντηση. Για να μην τρελλαθούμε και τελείως δηλαδή. Για τα αδέσποτα ευθύνονται ανεύθυνοι πολίτες και οι υπηρεσίες. Μόνο αυτά δεν φταίνε. Και υποφέρουν και να πληρώσουν την νύφη; Σίγουρα κάποιες φορές δημιουργούνται και παρατράγουδα αλλά ας φροντίζουν οι δήθεν υπεύθυνοι και όχι να αποθαρρύνονται οι ελάχιστοι που ασχολούνται με την μίζερη επιβίωσή τους.