Απίστευτο! Σκύλος έστειλε στο νοσοκομείο 3 αστυνομικούς

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=301551&catid=4

Τα βίντεο δεν τα έχω δει, καθώς είμαι στο γραφείο αυτή τη στιγμή.

Στο κείμενο τη μία λέει πως "Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για τον σκύλο ενός απ' τους περιοίκους λέγοντας ότι γαβγίζει και είναι απειλητικός." και λίγο πιο κάτω "Οι γείτονες του 30χρονου ιδιοκτήτη του σκύλου λένε πως ξέρουν τοσο αυτόν όσο και το σκυλί το οποίο είναι διασταύρωση pitbull με αγγλικό boxer. Mάλιστα λένε πως το σκυλί το ξέρουν από κουτάβι και πως ποτέ εως σήμερα δεν ήταν επιθετικό με τους περίοικους καθώς ειναι εκπαιδευμένο και δέχεται εντολές από το αφεντικό του. "

Εννοείται αναφέρεται η φυλή του σκύλου (γιατί άραγε...).

Έχουν αναρτηθεί άπειρα τέτοια θέματα, ο λόγος που το αναρτώ είναι η γνώμη των μελών που μένουν στην συγκεκριμένη περιοχή, και που ίσως θα γνωρίζουν το σκύλο ή / και άκουσαν (ή θα ακούσουν) κάτι από τους υπόλοιπους σκυλογονείς εκεί τριγύρω.

/discuss

• Like
Reactions: ntoulis

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
το ειδα εγω.. ηταν ο τυπος που του πηρε συνεντευξη, με εναν βρυκολακα αλλα σλειτερ και μπραντ πιτ απο πισω με το τσιγαρο στο χερι και γυαλι μαυρο αλλα τομ κρουζ, και ελειπε ο σπαστος φραπες(ατελειωτη ευχαριστηση..τι σου κανει ενα η προς το τελος) απο το χερι για να ειναι ολα στο σωστο σημειο με τον σωστο ανθρωπο..α στα εξτρα..ανοιχτο πουκαμισακι,χαιμαλια,κομποσκινια,ρολογια μαιμου εκεινα τα του 80'..αλλα μια καταθεση σουπερ ε... το περιστατικο λει τι ωρα εγινε και τι λει ο αθεοβοφος ο ναμπερ ουαν.. οτι 4 η ωρα του ειπαν ! χ0χα0χ0αχ0αχα0χα0αχ0

ε ειπε υπαρχει προβλημα.. διωχνουν λει οι ιδιοκτητες σκυλων τα παιδια με τις μητερες τους απο το παρκο.. κατι σαν η επελαση των απατσι η η καθοδος των δωριεων η στα απλα ελληνικα ηρθα τα αγρια να διωξουν τα ημερα η το αναποδο αναλογα τα γουστα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
το ειδα εγω.. ηταν ο τυπος που του πηρε συνεντευξη, με εναν βρυκολακα αλλα σλειτερ και μπραντ πιτ απο πισω με το τσιγαρο στο χερι και γυαλι μαυρο αλλα τομ κρουζ, και ελειπε ο σπαστος φραπες(ατελειωτη ευχαριστηση..τι σου κανει ενα η προς το τελος) απο το χερι για να ειναι ολα στο σωστο σημειο με τον σωστο ανθρωπο..α στα εξτρα..ανοιχτο πουκαμισακι,χαιμαλια,κομποσκινια,ρολογια μαιμου εκεινα τα του 80'..αλλα μια καταθεση σουπερ ε... το περιστατικο λει τι ωρα εγινε και τι λει ο αθεοβοφος ο ναμπερ ουαν.. οτι 4 η ωρα του ειπαν ! χ0χα0χ0αχ0αχα0χα0αχ0

ε ειπε υπαρχει προβλημα.. διωχνουν λει οι ιδιοκτητες σκυλων τα παιδια με τις μητερες τους απο το παρκο.. κατι σαν η επελαση των απατσι η η καθοδος των δωριεων η στα απλα ελληνικα ηρθα τα αγρια να διωξουν τα ημερα η το αναποδο αναλογα τα γουστα..
Από τα πιο ασυνάρτητά σου, που έχω διαβάσει. Το απέραντο χάος :confused:o_O

• Like
Reactions: johnk

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.260
Aυτός που αγαπάει και πονάει είναι ο περί ου ο λόγος ιδιοκτήτης? Και το σκυλί τι? Μια το παιρνε μαζί μια το άφηνε? Γιατί κάπου στη μέση δεν υπάρχει.

Αυτός που έκατσε και τράβηξε το βίντεο δεν τράβηξε το σκηνικό με το δάγκωμα? Ήμαρτον, τόσες ώρες έκατσε στο μπαλκόνι.

Πάντως κι εγώ αν ήμουν ο σκύλος του και έβλεπα 10 (10 ρε μλκ για έναν σουρωμένο?!!) να πάνε να τον πιάσουνε κι αυτός να χτυπιέται να ξεφύγει, που έτσι δείχνει, ε, μάλλον επίσης θα ορμούσα. Σου λέει τον σκοτώνουν, τον δέρνουν ξερω γω.

Ε τον ερωτοχτυπημένο, π^$%^να τα κανε όλα και μην τους πληρώσει ο σκύλος τους έρωτες στο τέλος...

• Like
Reactions: johnk

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Δε κατάλαβα ρε παιδιά, αυτή που κρατάει αγκαλιά πισω πισω ένα σκυλί, το εν λόγω σκυλί κρατάει?

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Από τα πιο ασυνάρτητά σου, που έχω διαβάσει. Το απέραντο χάος :confused:o_O
δεν εχεις δει το εργο συνεντευξη με εναν βρυκολακα γιαυτο ! :):rolleyes:
κατα τα αλλα ειναι μια περιγραφη απο το βιντεακι που εβαλε ο θεματοθετης.. α ξεχασα να πω οτι του παιρνει την συνεντευξη ενω ο τυπος με το πουκαμισακι γκρικ λοβερ, ειναι πανω στο μηχανακι ! :notworthy:

απλα βαριεται να σηκωθει(κλασικη ανατολιτικη νοοτροπια) και λει δε...μπιπ..θα την δωσω την συνεντευξη ετσι λαιβ νατουραλ βρε αδελφε ! (ασχετα αν δεν ηταν μπροστα στο περιστατικο και του ειπανε οτι εγινε στις 4 ! ) :D

((στην αρχη του σαιτ πανω πανω εχει μια συνεντευξη.. αν πατησεις το πλει θα την δεις και θα καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω))

Last edited:

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Μόλις είδα και τις δύο "συνεντεύξεις - καταθέσεις" ... καλά κρασιά ο πρώτος, ίσα να βγει η μούρη του στο γυαλί

ο δεύτερος τύπος αφού δεν ήξερε προσωπικά όπως λέει τον ιδιοκτήτη, και αφού το άκουσε πρώτη φορά από τον δημοσιογράφο... πως ήταν βέβαιος για ποιο σκύλο πρόκειται..

@DjSoukis καλά.. πώς το βρήκες αυτό το βίντεο!!! respect!

εγώ πάντως δεν είδα να λένε τίποτα οι αστυνομικοί περί τραυγματισμού, ούτε να περιθάλπτουν κάποιον άλλο, ούτε κάποιον αστυνομικό να σφαδάζει (βέβαια η μουσική επένδυση και το έντιτ του βίντεο δεν βοηθούν και πολύ), το σκυλί φαίνεται (στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον) σε σούπερ ζεν φάση.. και μου κάνει λίγο περίεργο που είναι τόσο ήρεμο με 10 άτομα να "σέρνουν" το αφεντικό του. Αν μή τί άλλο θα περίμενα να έχει λιώσει στο γαύγισμα (βέβαια στο βίντεο δεν φαίνεται ούτε η στιγμή της σύραξης ούτε τίποτα...)

Άλλα site αναφέρουν πως οι αστυνομικοί ήταν τρεις.. (τα περιπολικά βέβαια ήταν 5-6..)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
α και τωρα που το ξαναειδα.. του λει ο δημοσιογραφος δυο κουβεντες μονο.. και με την φορα που θα καθισει.. τι κανει ο ναμπερ ουαν μαι σικρετ κομπινεισιον?
βαζει και μπρος ! ΘΕΟΣ :love:

στο δευτερο βιντεακι.. δεν λεω τιποτα... θα βγει ακαταλληλο :giggle:

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ενταξει ntoulis διαβασα πρωτα τις περιγραφες σου κ μετα ειδα τα βιντεο!
Εχω μιση ωρα που με εχει πιασει νευρικο γελιο πανω απο το pc....... δεν σου λεω τπτ!

• Like
Reactions: Amaliaz and ntoulis

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Εμένα μου άρεσε ο πρώτος αστυφύλακας που του είπε δυό κουβέντες απο μακριά, μπήκε στο περιπολικό και την κοπάνησε κανονικότατα. Αυτό ρε φίλε το κάνανε και οι περίοικοι απο τα μπαλκόνια τόσην ώρα, γι αυτό σε πληρώνουνε ;

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Τελικά ποιόν αγαπάει ο τυπάς μάθαμε:coffee::coffee::coffee::coffee::D?
Τον σκύλο του λέμε. Τίποτα δεν κατάλαβες απο το ρεπορτάζ και τα βίντεο ; Αυτός αγαπάει τον σκύλο του και δεν αγαπάει κανέναν άλλον, όλη η γειτονιά αγαπάει τον σκύλο του αλλα δεν αγαπάει αυτόν, ο σκύλος του αγαπάει και αυτόν και όλη την γειτονιά αλλα ούτε αυτός ούτε ο σκύλος του αγαπάνε την αστυνομία. :p:D

• Like
Reactions: StellitsaD

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Κι εμείς αγαπάμε τον ntoulis. Τον σκέφτεστε σε τέτοιο σκηνικό μεθυσμένο στον δρόμο να φωνάζει "ντούλη σε αγαπάω" και να του την πέφτουν 4-5 περιπολικά ; Εκεί να τους δώ τί άκρη θα βγάλουνε. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

panostosh

New Member
28 Απριλίου 2014
2
1
34
α ρε γιαννιω... ρομπα μου εγινες..!!! οχι τοσο χαμηλα ρε για μια γκομενα....!!!:X3:
και για οσους δεν ξερουν την ιστορια... καποτε υπηρξε ενας ερωτας μεγαλος ωσπου ο γιαννιως,(ο πρωταγωνιστης )εφαγε ενα κερατο μεγαλο και ε την καρδια του κομματια εκαμε...:whistle::oops::barefoot:

υ.γ δεν ειναι καθυστεριμενος ουτε τρελος απλως περναει καποια φαση το παιδι σε δυο βδομαδες το συμβαν θα εχει ξεχαστει και θα επιστρεψει στο πολυτεχνειο για εξεταστικη... ......

σε περιμενουμε γιαννιω:p:cool:

• Like
Reactions: Amaliaz

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
α ρε γιαννιω... ρομπα μου εγινες..!!! οχι τοσο χαμηλα ρε για μια γκομενα....!!!:X3:
και για οσους δεν ξερουν την ιστορια... καποτε υπηρξε ενας ερωτας μεγαλος ωσπου ο γιαννιως,(ο πρωταγωνιστης )εφαγε ενα κερατο μεγαλο και ε την καρδια του κομματια εκαμε...:whistle::oops::barefoot:

υ.γ δεν ειναι καθυστεριμενος ουτε τρελος απλως περναει καποια φαση το παιδι σε δυο βδομαδες το συμβαν θα εχει ξεχαστει και θα επιστρεψει στο πολυτεχνειο για εξεταστικη... ......

σε περιμενουμε γιαννιω:p:cool:
Γιαννιώ εσύ??:whistle: