Αξιολογα pet-shops

reyad

Active Member
2 Μαρτίου 2009
29
0
Ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη μια εμπειρια που ειχα.
Παω πριν 2 μερες στα jumbo για να παρω πραγματα για το κουταβακι που μου ερχεται απο βδομαδα.Δεν ειχε μεγαλη ποικιλια,αλλα καποια βασικα τα πηρα.
Παω λοιπον και σημερα σε ενα pet-city για να δω για crate.Επεσα λοιπον πανω σε ενα πιατακι για φαγητο το οποιο κοστιζε 6ε.Το περιεργο-εξοργιστικο,ειναι οτι ηταν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ πιατακι που στα jumbo το πηρα 0.99ε!!! :mad::eek:
Οι τιμες στα crate-κουτια μεταφορας επισης εξοργιστικες σε συγκριση με online καταστηματα.
Στο λοιπον,υπαρχει καποιος που να ξερει αξιολογα pet-shop?
Δηλαδη,μαγαζια που
-εχουν σεβαστη ποικιλια προιοντων
-εχουν νορμαλ τιμες
-δεν πουλανε ζωα

Δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερθουν ονοματα.Αν οχι,προφανως το τοπικ ειναι ασκοπο.

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Προσωπικά δεν ξέρω αξιόλογα πετ σοπ..
Όλα όσα ξέρω έχουνε θετικά και αρνητικά..
Το καλύτερο είναι να πας όπου σε συμφέρει και έχε υπόψιν σου ότι γενικά σε μερικά προϊόντα το κάθε μαγαζί χτυπάει άσχημα τις τιμές....
Εγώ πάω σε 2 διαφορετικά π.χ.
Καλή αναζήτηση..

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
και στις online αγορες εχε υποψιν σου τα μεταφορικα που συνηθως δεν ειναι πολλα αλλα αυτο αλλαζει αν αυτο που παιρνεις ειναι βαρυ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
ΙΚΕΑ έχει στην Ελλάδα, δεν έχει? Έχει αρκετά φτηνά είδη για ζώα, χτες ήμουνα μάλιστα στο ΙΚΕΑ του Σικάγο, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο με των Βρυξελλών που πήγαινα κάποτε και απ' όσο ξέρω, ο ελληνικός κατάλογος περιλαμβάνει τα ίδια ακριβώς είδη. Καλή ποιότητα, όσο και στο petshop και καλές τιμές. Αν δε μένεις κοντά σε ΙΚΕΑ, ίσως μπορείς να παραγγείλεις με το ταχυδρομείο, εφόσον βέβαια πρόκειται για κάτι μεγαλούτσικο (π.χ. κρεβατάκι). Από κουπόνια πώς πάνε τα petshops?

Monte

Active Member
6 Απριλίου 2009
28
0
Αθηνα
μια φιλη μου προτεινε και μενα το ΙΚΕΑ και το Μ.Σαββατο πηγα μια βολτα εως το Αιγαλεω...
βρηκα μικρη ποικιλια προιοντων και μου εδωσαν την εντυπωση οτι δεν ηταν και η καλυτερη ποιοτητα...
σε γνωστο petshop αλυσιδας που αναφερεται πιο πανω βρηκα πολυ περισσοτερα προιοντα!
αααα...ξεχασα να πω οτι εψαχνα για κρεβατακι αλλα και γενικοτερα καλουδια...

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δεν έχω βρει τίποτα αξιόλογο στο ΙΚΕΑ αλλά έχει πλαστικά μπολάκια, τα μεγάλα 0.99 κι έχουμε πάρει κάμποσα να έχουμε γιατί ενίοτε μας τα τρώνε οι επισκέπτες. :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eνταξη δεν μπορεί να μην υπάρχουν..

-εχουν σεβαστη ποικιλια προιοντων
Nαι προσωπικά με ικανοποιούν..

-εχουν νορμαλ τιμες
Αναλογικά ναι..
-δεν πουλανε ζωα
Πολλα που να μην πουλανε..

Tι ζητάμε από ένα pet shop??? καλές τιμές, μεγάλη ποικιλία προϊόντων..
Να μην συνεισφέρουμε σε ένα κατάστημα που πουλάει σκυλιά..
και ευχάριστες "μούρες"..

Ε..νομίζω ότι λίγο-πολύ, όλοι έχουμε βρει τον πετ σοπα μας..:rolleyes:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Από το ΙΚΕΑ δεν έχω πάρει τίποτα για το σκύλο διότι τα εξειδικευμένα τα βρίσκω μόνο σε petshop και τα της πλάκας, όπως πλαστικά και έτσι, μπαλάκια του τέννις, ακόμα και τη βούρτσα του δηλαδή την πήρα από το dollar store, όπου πουλάνε όσα ξεμείνουνε από παντού (μπορείς να βρεις κουφά πράγματα) και όλα κάνουνε ένα δολλάριο. Φαγητό βέβαια δεν παίρνω από κει διότι είμαι σίγουρη ότι ο θεός των σκύλων θα μου ρίξει φωτιά να με κάψει!:eek::D Εκεί που την έχω καταβρεί όμως είναι στο Στρατό Σωτηρίας που είναι μεταχειρισμενάδικο και στοκάδικο που δίνει τα κέρδη του σε αγαθοεργείς σκοπούς. Πουλάνε παιχνιδάκια και χνουδωτά πάνινα ζωάκια που τα παίρνω με τη σακούλα για τίποτα, τα πλένω και του τα δίνω ένα-ένα διότι του αρέσει να τα ξεκοιλιάζει και να βλέπει το βαμβάκι να πετάει στον αέρα!! (καθένας με τα βίτσια του) Για να μην ξεπαραδιαστώ λοιπόν τα παίρνω από κει, μόνο που πρέπει να προσέχω να μην έχει πλαστικά και έτσι και τα καταπιεί (διότι του Μουφ του αρέσει να μασουλάει και πλαστικά μάτια, μύτες, στόματα, κλπ.), καθώς επίσης και να περιέχουνε μόνο βαμβάκι μέσα. Και αυτή τη στιγμή καλά που το θυμήθηκα διότι έχω μείνει κιόλας από ζωάκια και πρέπει να φέρω αύριο καινούρια θύματα.

Για να γυρίσω όμως στο ΙΚΕΑ, δεν έχω βρει τίποτα που να είναι χειρότερο από του pet shop.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog