Αντικειμενικά αποτελέσματα επαγγελματικής εκπαίδευσης

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Μεχρι που μπορει να επεμβει ενας επαγγελματιας εκπαιδευτης και μεχρι ποιο σημειο στην αλλαγη του χαρακτηρα ενος επιθετικου σκυλου? Πχ σε ενα σκυλι μεγαλο σε ηλικια το οποιο επιτιθεται σε ξενους ανθρωπους μεσω της εκπαιδευσης θα μπορεσει να εξαληφθει/μειωθει η επιθετικοτητα του ή απλα θα ειναι πιο υπακουο? Εκπαιδευονται δηλαδη ολα τα σκυλια (θεωροντας δεδομενα τον καλο εκπαιδευτη και το σωστο ιδιοκτητη ως χειριστη)? Φανταζομαι ολα μπορουν να γινουν αρκετα υπακουα, αλλα ασχημη συμπεριφορα χαρακτηρα μπορει παντα να αλλαξει? Θα μπορουσε πχ να πει καποιος εκπαιδευτης οτι οσο και να δουλεψουμε πανω σε ενα σκυλι αυτο θα συνεχισει να εχει επιθετικοτητα ή ανυπακοή? (ακουσα κιολας της προαλλες οτι ειπε καποιος εκπαιδευτης οτι ενας ιδιοκτητης σκυλου ενος χρονου οσα λεφτα και να δωσει σε εκπαιδευτες το σκυλι δεν θα μαθει... μου φανηκε αστειο σε σημειο εκνευρισμου, αλλα ισως να εννουσε πληρη υπακοη)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
τι να μαθει ο ενος χρονου σκυλος ακριβως ; μιλαω για την συγκεκριμενη περιπτωση που λες

και για τι ακριβως επιθετικοτητα μιλας ;

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Βασικα αυτο ειναι το θεμα, δεν μιλαω για συγκεκριμενη περιπτωση... (αυτο με το ενος ετους αναφερθηκε απλα σε μια συζητηση για βασικη υπακοη). Απλως γενικα.. ενα σκυλι που ειναι επιθετικο και αγριο, μεχρι ποιο σημειο μπορει να εκπαιδευτει? αντικειμενικα δηλαδη ολα τα σκυλια μπορουν να εκπαιδευτουν και να αποβαλλουν την επιθετικοτητα τους ή υπαρχουν και περιπτωσεις που οτι και να γινει ειναι χαμενο το παιχνιδι?

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Και για να δωσω ενα παραδειγμα, πχ ο δικος μου που ειμαι σιγουρος οτι αν αφησω τριτο προσωπο να τον χαιδεψει, θα του ορμηξει, ο εκπαιδευτης μπορει να του το αποβαλλει αυτο?

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
βεβαιως και μπορει να αλλαξει αυτο αν απευθυνθεις στον καταλληλο εκπαιδευτη

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Απλως εχω ακουσει και περιπτωσεις που σκυλια ειναι τοσο αγρια σε σημειο ευθανασιας... (Δεν λεω για τον δικο μου, φανταζομαι και ελπιζω οτι θα στρωσει ο μικρος γιατι ειναι μες την ανασφαλεια...) Υπαρχει περιπτωση σκυλου με πολυ ασχημη συμπεριφορα που να μην μπορει να διορθωθει ακομα και απο εναν καλο εκπαιδευτη?

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
εχω δει πιτμπουλ που να μην το πλησιαζει ουτε καν το αφεντικο το μετα απο 2 μηνες να μενει αγκαλια με τα παιδακια της οικογενειας

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97