Ανταλλαγή φιλοξενίας σκύλων για διακοπές;

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο θέμα (παρά μόνο ένα μεμονωμένο αίτημα), οπότε είπα να το ανοίξω.

Ένα από τα θέματα που μας προβλημάτισε όταν μαζέψαμε τον Buddouli μας απ'τους δρόμους ήταν το τι θα κάνουμε όταν θέλουμε να πάμε διακοπές/εκδρομή/ταξίδι; Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που θα μπορούμε να τον πάρουμε μαζί βεβαία, αλλά και άλλες που όχι.

Υπάρχει πάντα η λύση του ξενοδοχείου για σκύλους, αλλά και την φοβόμαστε λίγο και ακριβούτσικη είναι (20 ευρώ την ημέρα μας είχαν πει κάπου). Κι έχουμε υπόψιν μας και κανα-δυο φιλικά σπίτια στα οποία θα μπορούσε να μείνει ο Buddy για λίγες μέρες, αλλά κι αυτό με ερωτηματικό είναι.

Οπότε ερωτώ, έχετε κάνει ποτέ ανταλλαγή φιλοξενίας με άλλα μέλη εδώ; Θα ενδιαφερόταν κανείς να κανονίσουμε κάτι τέτοιο για το μέλλον (π.χ. καλοκαίρι); Εννοείται βέβαια πως θα ερχόμασταν σε επαφή πριν τη φιλοξενία για να γνωριστούν και να γίνουν "φίλοι" τα σκυλάκια μας. Ο Buddoulis είναι γενικά πολύ κοινωνικοποιημένος και κάνει χαρούλες και παιχνίδια σε όλους (καθ'οτι και κούταβος ακόμα!).

Ακούω απόψεις και προτάσεις :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Υπαρχουν παντως και πιο φτηνες πανσιον απο 20 ευρω την ημερα.
Τωρα για το αν θα αφηνα το σκυλο μου σε καποιον θα πρεπει να τον γνωριζω αρκετα καλα και
για πολυ καιρο, να ηξερα οτι θα τα φροντιζε και θα ετρεχε αν συνεβαινε κατι κι παλι ενα αγχος
θα το ειχα.

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Υπαρχουν παντως και πιο φτηνες πανσιον απο 20 ευρω την ημερα.
Τωρα για το αν θα αφηνα το σκυλο μου σε καποιον θα πρεπει να τον γνωριζω αρκετα καλα και
για πολυ καιρο, να ηξερα οτι θα τα φροντιζε και θα ετρεχε αν συνεβαινε κατι κι παλι ενα αγχος
θα το ειχα.
Αν έχεις κάποια υπόψιν σου, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα; Thanx!

Συμφωνώ μ'αυτό που λες, γι'αυτό και με εμπνέει η ιδέα του να είναι κι ο άλλος σκυλο-ιδιοκτήτης. Περισσότερη εμπειρία κι αγάπη για τους σκύλους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εγώ δεν θα άφηνα τους σκύλους μου σε άλλον. Γιατί τα δύο μικρά που δεν θα μπορούσε να τα φροντίσει η μαμά μου είναι τέτοιοι διάολοι που κανείς δεν θα τα αναλάμβανε με επιτυχία. Ωστόσο ξέρω μια κυρία που το κάνει αυτό, κρατάει σκυλάκια στο σπίτι της με πολύ μικρότερο αντίτιμο από 20 ευρώ. Αν θέλεις μαθαίνω το τηλέφωνο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αντε και να δεχομουν να φιλοξενησω καποιο σκυλακι... με το δικο μου κ... σκυλο δε νομιζω να τα εβγαζε περα κανεις:cool::cool:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ