Ανοιξη και φολες

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Εχει καταντησει αηδια με αυτους τους εγκληματιες. Χθες παλι κατα την διαρκεια της απογευματινης βολτας συναντησα εναν κυριο με ενα αρσενικο λαμπραντορ. Η πρωτη κουβεντα που μου ειπε ηταν. " Προσεχε πολυ!Ειναι γεματο φολες η περιοχη"
Να σημειωσω οτι μενω στην Δροσια και ειναι ο δευτερος που μου το λεει σε διαστημα 3 ημερων. Την κυριακη μπροστα μου μια πανεμορφη σκυλιτσα λαμπραντορινα δυστυχως εφαγε φολα και αρχισε να τρεχει. Η ιδιοκτητρια μεσα στον πανικο της προλαβε και της εκανε αμεσως μια ενεση και ετρεχε μετα για να την προλαβει/βρει για να την παει στον κτηνιατρο.
Αμαν πια με αυτους τους απανθρωπους. Κατι πρεπει να γινει.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Τί να πω ρε γμτ... κάποιοι είναι χειρότεροι κ από..... δεν ξέρω κ εγώ με τί να τους συγκρίνω, φοβάμαι μη θίξω κανένα άλλο ον. :mad::mad:

προσέχετε πολύ στις βόλτες

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αμάν, τέτοια μου λέτε και αποφάσισα ν' αφήσω το Μουφ καμιά σαρανταριά μέρες στη φάρμα εδώ. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι θα πάθει κάτι και ο μαλάκας ο από πάνω μας στην Αθήνα έχει δηλητηριάσει ήδη τρία σκυλιά. Καλύτερα λοιπόν να πληρώνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, παρά να πεθάνω απ' την αγωνία! Στη φάρμα το πολύ να βρωμίσει και να γίνει μια αηδία, άντε και να τσακωθεί με κανά πρόβατο (που δε θα τσακωθεί, αλλά λέμε τώρα). Στην Ελλάδα όμως....βάλε και το ταξίδι και θα καταλήξουμε με δυο πτώματα, ένα το Μουφ από τη φόλα και την ιδιοκτήτρια αυτού από εγκεφαλικό!:eek:

Κι αν δεν πάει απ' τη φόλα του από πάνω, θα πάει σίγουρα από τη φόλα του δρόμου αφού τρώει το καταπέτασμα, το σαπούνι το έχει κάνει επιδόρπιο τελευταία (&%^#&$&Α**&*%&@%@ κωλό-Μουφο!) και σήμερα τον έπιασα να τρώει και τα βρωμερά σκουπίδια της γειτόνισσας!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ δεν έκανα τίποτα διότι έχω φύγει από την Ελλάδα εδώ και 20 περίπου χρόνια. Επιπλέον όταν το έμαθα ήταν πια αργά. Στην πολυκατοικία προφανώς και δεν κάνανε τίποτα. Τα δυο σκυλιά ήτανε του διπλανού του και δεν του είχανε κάνει απολύτως τίποτα και άλλος δεν είχε πρόσβαση σε αυτά. Το τρίτο ήτανε άλλου γείτονα στο οποίο είχε πρόσβαση ο τύπος και πέθανε την ίδια εποχή. Η πλάκα είναι ότι ο μαλάκας είναι και κυνηγός, τρομάρα του! Εννοείται ότι δεν έχει ο ίδιος σκύλο.

Τι μπορεί να γίνει τώρα? Έχω ξαναπεί εδώ μέσα ότι είμαι εκδικητική. Επίσης μου αρέσει πολύ ο δημιουργικός τρόπος που το αμερικανικό FBI βούτηξε τον Al Capone και πιο πρόσφατα το Michael Vick. Μια από τις αρετές μου δε είναι να ανακαλύπτω και να ξεσκεπάζω τις βρωμιές των άλλων περιμένοντας πρώτα την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που δεν το περιμένει κανείς και χωρίς φασαρίες ή φωνές. Τέλος, αυτό το καλοκαίρι θα κατεβώ Ελλάδα που δεν το συνηθίζω πάντα για καλοκαίρι.

Ο νοών νοείτω.

Last edited:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
δηλαδη το μουφακι στην ελλαδα...η απο φολα θα παει..η απο σκαγια...

αθηνα ερχεσαι?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
την ώρα που δεν το περιμένει κανείς και χωρίς φασαρίες ή φωνές. Τέλος, αυτό το καλοκαίρι θα κατεβώ Ελλάδα που δεν το συνηθίζω πάντα για καλοκαίρι.

Ο νοών νοείτω.
παιδια, για παραλλαγη το ειπε οτι θα ερθει το καλοκαιρι.
ειναι εδω!:eek:
προσωπικα κυκλοφορω με τσιγκινο, διοτι ειναι πολλες οι βρωμιες μου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Γιατί? Έχεις κι εσύ ρίξει φόλα σε σκύλο?:p Ή επιδίδεσαι στα όσα επιδίδεται ο μάλαξ της πολυκατοικίας μου?:p:p Σε κάθε περίπτωση πάντως δε σε σώζει με ΤΙΠΟΤΑ το τσίγκινο! Σε συμβουλεύω να κατσαρολιάσεις πάραυτα με ανοξείδωτο ατσάλι ως άλλος μεσαιωνικός ιππότης.:p:p Μόνο μην πάρεις κανά μακρύ κοντάρι διότι δε θα μπορείς να κάνεις μανούβρες.

Πλάκα στην πλάκα, σε μια συνεδρίαση χτες ειπώθηκε το κουφό ότι καμιά φορά γίνονται διάφορα παράλογα για να βουτήξουνε κάποιον για κάτι άσχετο: π.χ. άτομο που έχει σχέση με το πανεπιστήμιο εδώ κατάφερε να χώσουν μέσα τον γκόμενό της που σκότωσε το σκύλο της διότι τη βάραγε, ενώ άλλη να χώσουνε το δικό της (τρία χρόνια έφαγε) που τη βάραγε διότι σκότωσε το σκύλο της!!!!!

Πλάκα στην πλάκα, σε μια συνεδρίαση χτες ειπώθηκε το κουφό ότι καμιά φορά γίνονται διάφορα παράλογα για να βουτήξουνε κάποιον για κάτι άσχετο: π.χ. άτομο που έχει σχέση με το πανεπιστήμιο εδώ κατάφερε να χώσουν μέσα τον γκόμενό της που σκότωσε το σκύλο της διότι τη βάραγε, ενώ άλλη να χώσουνε το δικό της (τρία χρόνια έφαγε) που τη βάραγε διότι σκότωσε το σκύλο της!!!!!

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ή επιδίδεσαι στα όσα επιδίδεται ο μάλαξ !!
εεεχμ, η αληθεια ειναι πως αρκετα συχνα επιδιδομαι σε οσα επιδιδεται ενας μαλαξ, διοτι καλυτερα ενας μαλαξ μονος του, παρα δυο μαζι ..δεν ξερω αν με πιααανςςς:p
και εχω κομμενα αυτια στην σκυλα μου και αμα ξαναπαρω, θα τα ξανακοψω...

θα πονεσω πολυ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ιδέα δεν έχω. Εξαρτάται από το πόσο έχεις εντρυφήσει στις χαρές (ή λύπες:p) νοοτροπίας της "κλασσικής εποχής" όπως αποκαλεί ο Φουκώ την εποχή του κυρίου Μαρκησίου....:p Με πιάνεις?:p Έχω ακούσει κόσμο να εξηγεί τις ως άνω δραστηριότητες ως θέμα ελέγχου από πλευράς δαρμένου προς το δέρνοντα (ή στην περίπτωσή μας τη δέρνουσα, με μαστίγιο βεβαίως-βεβαίως!:p), αντί του αντίθετου που θα έλεγαν οι απλοϊκοί.

Οπότε αν είσαι οπαδός του Μαρκησίου, μάλλον θα το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω!:p:p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
δηλαδη το μουφακι στην ελλαδα...η απο φολα θα παει..η απο σκαγια...

αθηνα ερχεσαι?
Ουχί, ο εν λόγω κυνηγός χρησιμοποιεί μόνο φόλα, όχι σκάγια. Και ναι, Αθήνα έρχομαι άνευ Μουφακίου. Το οποίο φυσικά στον αποτέτοιο του κι αν το στείλω πάλι στη φάρμα.:eek:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Από την άνοιξη ξεκινήσαμε, στις φόλες το πήγαμε, στα σκουπίδια της γειτόνισσας συνεχίσαμε και στον Ντε Σαντ καταλήξαμε! Αυτό δεν είναι θέμα, αγαπημένοι συμφορουμιτες, είναι το «120 ημέρες στα Σόδομα»! :rolleyes:
:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Έχω ακούσει κόσμο να εξηγεί τις ως άνω δραστηριότητες ως θέμα ελέγχου από πλευράς δαρμένου προς το δέρνοντα (ή στην περίπτωσή μας τη δέρνουσα, με μαστίγιο βεβαίως-βεβαίως!:p), αντί του αντίθετου που θα έλεγαν οι απλοϊκοί.
εχεις μσν?

:D:D:D:D:D:D...........αχαχαχαχαχαχαχα......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog